2012 eurovision-Can Bonomo

gururla izledim her ne olursa olsun orada olmak kolay değil işallah emeklerinin karşılığını alır can ve ekibi.. evet kareografi daha başarılı olabilirmiş zaten kareografiyide sertabın kareografisini yapan adam yapmış belliydi zaten bezlerden gemi yapmasından :)))) sertabıda bütün şarkı boyunca üstündeki bezlerle tüllerle oradan oraya çekiştirmişlerdi hatırlıyorumda :))))

gururla izledim her ne olursa olsun orada olmak kolay değil işallah emeklerinin karşılığını alır can ve ekibi.. evet kareografi daha başarılı olabilirmiş zaten kareografiyide sertabın kareografisini yapan adam yapmış belliydi zaten bezlerden gemi yapmasından :)))) sertabıda bütün şarkı boyunca üstündeki bezlerle tüllerle oradan oraya çekiştirmişlerdi hatırlıyorumda :))))

Kareografiyi hazırlayan bayanmış
Güzel ama daha iyi olabilirdi bana kalırsa,herşeye rağmen güzeldi :72:

Bu yarışmada slow şarkılar iyi gitmiyor bence yakışmıyor yahu
Şöyle hareketli cıvıl cıvıl olacak bizimkisi gibi:72:

valla tuylerım dıken dıken oldu ızlerken sahsen kendı ulkem dyemı bılmıyrm ama muzık olarak çok canlı hareketlı sarkılar lazım boyle ve cok alkıs aldık sevdırmıs kendını can bonama suana kadar oncelık bızım ulkemız tabıkıde ınsallah 1.sırada olurz onun harıcınde 17numara bıde ten rengı kıyafetlı bayanlar vardı hangı ulke hatrlamıyrm sımdılık bunlar ıyıdı ama gönlüm tüüürrrkkkiiyyyeee diyor:72::72::72::72::72:

Evet bende kesinlikle slow şarkıların şansının daha az olduğunu düşünüyorum.

türkiyenin sarkisida kareografide cok guzeldi bence :72::72::72::72::72:

bende esime aynisini soyledim hareketli parcalar tutuluyor :46::46::46::46:

Katılıyorum:52::52::52::52:

Sanat için yapılan şarkı iş yapmaz bu yarışmada
İzletmeli kendini dediğin gibi
Ama Yunanistan ve Kıbrıs'ınki kadarda pop olmamalı bana kalırsa :37:

Back
X