2012 eurovision-Can Bonomo

Bonomo final için sahneye çıkacak
Eurovision heyecanı TRT ekranlarında...Güncelleme:23 Mayıs 2012 14:40
57. Eurovision Şarkı Yarışması’nın 26 Mayıs'ta yapılacak olan finaline sayılı günler kala “2. Yarı Final”, yarın saat 22.00’den itibaren Bakü Crystal Hall'den canlı yayınla ekrana geliyor. Temsilcimiz Can Bonomo, yarın gece 13. sırada sahneye çıkacak.

İşte Bonomo'nun Eurovision klibi - Video

2.Yarı Final’de yarışacak ülkeler; Sırbistan, Makedonya, Hollanda, Malta, Belarus, Portekiz, Ukrayna, Bulgaristan, Slovenya, Hırvatistan, İsveç, Gürcistan, Türkiye, Estonya, Slovakya, Norveç, Bosna Hersek ve Litvanya.

Eurovision Şarkı Yarışmasının finali ise 26 Mayıs'ta TRT ekranlarında…

Şarkıyı en basından beridir begeniyorum ama sahne showu içime sinmedi. Bakalım inşallah ilk 3 e gireriz.

Bugün eurovisionun yarı finali var.Özellikle yurtdışındaki arkadaşlardan Can Bonomo'ya destek bekliyoruz.

ay cok heyecanli ya.5.yildir hic kacirmadan takip ederim EUROVISIONU.her seferindede heyecanlarim.ben permormansi begendim.ama keske daha canli bir sahne gösterisi olsaydi.birde sesini yükseltmesi gereken yerde biraz kisti gibi.tam ayarlayamadim.ama yinede en cok alkis alan türkiyeee:46: benim 2.yari finalden favorilerim: malta-norvec-isvec-slovenya ve gürcistan hayirlisi bakalim

Türkiye en sona kalınca aklım cıktı yaa, ama salonun Türkiye diye inlemesinden sonra ki sunucu Leyla nın o mimiginden Türkiye oldugunu anladım zaten.. Sunucular cok şekerdi.

Favorilerim;
Sırbistan,Malta,İsveç ve Makedonya.

En son cıkan Litvanya nasıl finale kaldı anlamadım. :37:

Ne kadar ön yargılıyız.Nette haberlerin altındaki yorumlara bakıyorum da çocuğun ne yahudiliği kaldı ne soytarılığı.
Mis gibi çıktı temsil etti işte.Şarkı kıpır kıpırdı,koreografi iyiydi, salon inledi. Dereceye gireriz diye düşünüyorum.
Ama sona kalınca korkmadım değil.

can bonomo harikaydı . derece bekliyorum.
favorilerim sırbistan,bosna hersek, isveç. özellikle isveç çok iddialı.

[video=youtube;J1viLmPCeAM]http://www.youtube.com/watch?v=J1viLmPCeAM[/video]
Can kesinlikle dün akşamın yıldızıydı. Hiç bir yarışmacıya bu kadar alkış gelmedi. Olan aksaklıkları heyecanına vermek gerekir. Şarkı,dans,sunum harikaydı.
:72: Sen bizim 1.mizsin Can.:72:

valla heyecanla bekledim sonucu, en sona bıraktılar ya kesin elendik diye karalar bağlamak üzereydim ama geçtik çok şükür
ben zaten can'ın tarzını hep beğeniyodum..euriovisionda da gayet başarılı bence
inşallah 1. oluruz :72:

Bende heycana bağlıyorum
Can Bonomo'nun canlı performanslarını az çok bilirim çünkü
Finale kalmasaydı bile tam destek hep destek :72:

Can çok şekerdi, hareketleri olsun dansı olsun. Cok samimiceydi. Arkasındaki sarısın danscı da cok seksiydi dikkat ettiniz mi :52::51:

Ukranya yerine Hollandanın finalde olması gerekirdi..

Haa Bulgaristanın şarkısı da cok hoştu hareketli falan, ama yemedi :1::1:

internetteki yorumlar nekadar komik ya.adamin dini yahudi diye denilmeyen kalmadi.sahnedeki dekorlardan bisiler ariyorlar.valla ben en basta söyledim.can yahudi olabilir ama bence bu bir avantaj.avrupalilar bize müslüman oldugumuz icin soguklar ama canin yahudi oldugunu ögrenilerse isinirlar .ki yari finalde sahnede en cok alkisi biz aldik.en cok bizde oynadilar.finalde öyle olur insallah.hep destek tam destek.begenmemis olsakta türkiye temsil edildigi icin,yine desteklemeliyiz bence...:nazar:

Back
X