2012 eurovision-Can Bonomo

isvec aldi yarismayi bundan sonraki ulkeler turkiyeye 10 ar puan verse anca yetisir isvece hadi hayirli ugurlu olsun :37:

Herkesi komşusu seviyor bize kimseden puan gelmedi. Ne kadar kötü milletiz böyle.

kim varki komşumuz,yunanistan düşmanımız resmen,azerbeycen zaten veriyor,kıbrıs yunanistan yalakası,rusya denizin ötesi,bulgaristan macaristan gıdım gıdım geliyor Allatan ama onların daha yakın komşuları var,eee kim kaldı komşu suriye,iran ırak falan,onlarda yarışmada yoklar zaten.yarışma müzik yarışmasının dışına çıktı zaten,başlarım ben böyle aşkın ızdırabına.

kim varki komşumuz,yunanistan düşmanımız resmen,azerbeycen zaten veriyor,kıbrıs yunanistan yalakası,rusya denizin ötesi,bulgaristan macaristan gıdım gıdım geliyor Allatan ama onların daha yakın komşuları var,eee kim kaldı komşu suriye,iran ırak falan,onlarda yarışmada yoklar zaten.yarışma müzik yarışmasının dışına çıktı zaten,başlarım ben böyle aşkın ızdırabına.

Sunucular 12 puanı tahmin ediyor artık bu oylama olayına bişey bulunması lazım çok saçma bir yarışma halini aldı.

Bence çoğu ülke alay etmek için giriyor bu yarışmaya
Şu nineler mesela ne alaka yahu ciddiye bile almadıklarını gösteriyor bu durum
Amma gel görki iş müziklikten çok ülkeler arası çıkar ilişkilerine dönmüş

Zevkler ve Renkler Tabii ki Tartışılmaz..
Fakat Türkiye'nin Kazanamayacağını Tahmin Ettik Bir Çoğumuz Belki Hepimiz..:31:
Ama Gönlümüz Hep Tabiiki de Kazanmaktan Yanaydı..:72:

Ama Olmadı, Olmayacak..:50:
Bence Haksızlık Değil..:50:

Garip Bir Şarkıydı..

Zevkler ve Renkler Tabii ki Tartışılmaz..
Fakat Türkiye'nin Kazanamayacağını Tahmin Ettik Bir Çoğumuz Belki Hepimiz..:31:
Ama Gönlümüz Hep Tabiiki de Kazanmaktan Yanaydı..:72:

Ama Olmadı, Olmayacak..:50:
Bence Haksızlık Değil..:50:

Garip Bir Şarkıydı..
Makaram şu ninelerden iyiydik en azından ya:50:

şarkılara performanslara gitmiyor oylar tamamen ülkelerin birbiriyle iyi anlaşmaları falan filanı amaaaaan başlarım böyle eurovisiona :ssz:

bence turkiyenin sarkisida kareografiside bir cok ulkeden iyiydi yani 1. olmasak bile 2.hakkimizdi...:72:

Back