• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim gelinleri buraya :))

Vaaaay 165 ten geri sayıma başlamıştım bi sayayım dedim 77 kalmış daha geçen 100 dün ne ara 77 ye düştüm...Kızlaaar vakit çabuk geçiyo galiba:2:

ya canım bende kaç ay önce bu topiği açarken düğün tarihim belli değildi ama ekim gelini olabilirim diyordumm.........

o zamanlar 6 ekim diye düşünüyordukk ama sonradan ailelerle oturup karar verdik 30 eylül olcek :16: hayırlısıylan bende sen diyince baktımda benimde 71 kalmışş daha yeni yüzden düşmüştükk güzel güzel geçsin ne yapalım diimi ama sevdiğimize kavuşalım:38:
hoş bi taraftan sevdiğimize kavuşalım bir yandan ailemizden ayrılalım oluyo ama ufffffffff:5::5::5::5::5:

Hem ağlarım hem giderim sözü bunun için söylenmiş işte....Garip bi ayrılık çok güzel ama çok hüzünlü heralde bunun gibi bir his bide anne olunca yaşanır hem acı duyup hem de sevinç yaşamak...
Allahım kimseyi pişman etmesin herkeze gittiği yerde huzurlu mutlu geçimler nasib etsin, bırakıp gittiği için de gözünü arkada bırakmasın inşallah...

Back