2012 ekim gelinleri buraya :))

bizimde çok geç belli oldu günümüz ocakta belli oldu o zaman bile stres olmuştum anlıyorum seni, inşallah yakın zamanda belli olur seninde takvimin olur

Merhaba arkadaşlar,
ekim gelinleri şu an ne aşamada hazırlıklarınız,
ben biraz yavaş ilerliyorum herhalde merak ettim sizleri,
gelinlik,kına kıyafetleri,
çeyiz ev durumları nasıl gidiyor,tavsiyeleriniz var mı?

ben de ekim gelini olucam sanırım kızlar, ama henüz kesin bi tarih yok ne yazıkki nişanlım 24 eylülde askerden dönüyor, bi ay içinde çift düğün yapalım diolar bizimkilerde..
ama ben hep kır düğünü istemiştim, ekim olunca kır düğünü yapamıcaz ne yazıkki.. içimde hep uhde kalıcak sanırsam (

Kızlaaaaar merhaba..benim de kına 11 Ekim 2012, düğünüm de 13 ekim 2012 de olck..Çoook heyecanlıyım şimdiden iştahım kapandı:) Çeyizler tamamlandı sayılır büyük eşyalar ve beyaz eşyalar kaldı sadece tabi bi de ev...Böyle yazınca ne kadar çok geldi yaaa(32:

Yinede büyük kismini halletmisin:)
Ev buldunuzmu yoksa daha zaman varmi diye düsünüyorsunuz?

Slm Hanımlar,
benim hazırlıklarım çok yavaş ilerliyor, sonunda sıkışıcaz herhalde,
bizim ağustos sonunda atamalarda belli olacak evimizin nerede olacağı
o nedenle mobilya ve beyaz eşya almıyoruz, ev belli olduktan sonra yapacağız,
çeyizleri koyacak yer bile sıkıntı, gelinlik aklımda model var ama diktireceğim yere henüz karar veremedim,
kız tarafının alması gereken mutfak eşyalarını araştırıp alıyoruz, bi takıldım yemek takımı şimdilik 3 takım oldu,
hepside çok seçkin ürünler günlük için yine bir takım almam gerekecek bunları kıyamam kullanmaya
kaşık çatal takımı markalar arasında sıkıştım kararsızım, diğer eşyalardan alıyorum beğendikçe, birde çeyiz
ürünlerim var piko için veriyorum aşama aşama,yıka ütüle vs... benden bu kadar şimdilik diğer ekim gelinleri ne alemde merak ediyorum

Vaaaay 165 ten geri sayıma başlamıştım bi sayayım dedim 77 kalmış daha geçen 100 dün ne ara 77 ye düştüm...Kızlaaar vakit çabuk geçiyo galiba:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…