N nikitasu Nirvana Kayıtlı Üye 30 Kasım 2007 120 0 641 41 Isparta 6 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi nikitasu #1 Kızlar, ben bir merkezle paket fiyat olarak anlaştım. 700 tl. Sözleşme yaptık, daha uygulamaya başlamadım. Para da vermedim. Ama bu cihaz sanırım ipl tarzındaymış, öylemi? Vazgeçmek istiyorum. sözleşme de var napıcam ???
Kızlar, ben bir merkezle paket fiyat olarak anlaştım. 700 tl. Sözleşme yaptık, daha uygulamaya başlamadım. Para da vermedim. Ama bu cihaz sanırım ipl tarzındaymış, öylemi? Vazgeçmek istiyorum. sözleşme de var napıcam ???
N nikitasu Nirvana Kayıtlı Üye 30 Kasım 2007 120 0 641 41 Isparta 9 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi nikitasu #2 Arkadaşlar bu cihaz lazer mi, IPL mi? bana bu konuda bilgi verebilecek var mı?
pinarkaracar Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Şubat 2011 180 1 46 İstanbul 10 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi nikitasu #3 nikitasu .!.: Arkadaşlar bu cihaz lazer mi, IPL mi? bana bu konuda bilgi verebilecek var mı? Genişletmek için tıkla... IPL cihazıdır.Ama iyi bir üreticinin cihazıdır. LAkin IPL de olsa fiyat çok ucuz.Yaptıracağınız yerin güvenirliğini araştırın.
nikitasu .!.: Arkadaşlar bu cihaz lazer mi, IPL mi? bana bu konuda bilgi verebilecek var mı? Genişletmek için tıkla... IPL cihazıdır.Ama iyi bir üreticinin cihazıdır. LAkin IPL de olsa fiyat çok ucuz.Yaptıracağınız yerin güvenirliğini araştırın.
N nikitasu Nirvana Kayıtlı Üye 30 Kasım 2007 120 0 641 41 Isparta 15 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi nikitasu #4 pinarkaracar .!.: IPL cihazıdır.Ama iyi bir üreticinin cihazıdır. LAkin IPL de olsa fiyat çok ucuz.Yaptıracağınız yerin güvenirliğini araştırın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler cevap için. IPL sonuç vermiyor diye okudum hep. Bu yüzden vazgeçtim uygulamadan.
pinarkaracar .!.: IPL cihazıdır.Ama iyi bir üreticinin cihazıdır. LAkin IPL de olsa fiyat çok ucuz.Yaptıracağınız yerin güvenirliğini araştırın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler cevap için. IPL sonuç vermiyor diye okudum hep. Bu yüzden vazgeçtim uygulamadan.