benimde kınam 2 haziran da ankara harikalar diyarı kına evinde..neler yapacağım konusunda hala kararsızım mantar tıpalı küçük şişeler içerisinde yasemin lavanta kolonyaları ile hediye etmeyi düşünüyorum onun dışında kınaları kese yerine renkli ve süslü kutularda vericem. kına tacları el gülleri hazırlancak.. hazır hint kınaları almak istiyorum ama nereden bulabilirim bilmiyorum :)
benimde 8 eylülde konya diltaş düğün salonunda kınam var. organizasyon zaten içinde ama ben bişeyler daha ilave etmek istiyorum. mesela kız arkadaşlarıma tef vermek istiyorum yada ele takılan zillerden içinede ismimizi yazdırıp herkeste hatıra kalsin istiyorum. daha farklı fikirlerde alabilirim :)
sagol canım ciddimisin süper yani peki sen görmüşsündür ben sünnet annesi olacagımda yani bir nevi valide sultan özel olsun istiyorum şalvarlı model begendim ama facelerinden elbisemi olsa yada ikisimi kararsızım sence? organizasyon süper olursa aslında gece güzel olur gidip netleştirmek lazım. tam yerlerini biliyonmu? 2012 gelinlerinin fikirleri önemli. moda açısından
Merhaba Leylacım tef fikrin çok hoşuma gitti ben de ondan yaptırabilirim bak :) Ben kendi kınamdan olacak bir şeyler söyliyim belki fikir olur, ben salona çıkmadan önce 4 tane dansçı kız oynayacak ben çıkarken beni davullarla çıkaracaklar, onun dışında misafirlerime anahtarlıklar dağıtılacak hediyelik olarak nişanlımla dans dersi alacağız onunla bir gösterimiz olacak,kına yakılırken 5 arkadaşımda bindallı giyecek minderlere oturacaklar ben sandalyede oturacağım:)
fikirleriniz güzel kızlar ama benim kafam karıştıbenim düğünüm 1 temmuzda istanbulda kına gecem 29 haziran da manisada burada pek o tarz şeyler yapılmıyor organizasyon şirketi falan yani daha gelmedi buralara pek burda başka bişi olmuyacağından ve oynamalı bi düğün olmıyacağından ben sade küçük bi yer tuttum orada sadece bayanların olacağı ve herkesin dilediğince oynayacağı eğleneceği bi gece olmasını istiyorum ama farklı neler yapabilirim bilmiyorum..
canım sende arkadaşlarına bindallı giydirip güzel bir konsept yaratabilirsin. illaki organizasyon şirketine gerek yok. arkadaşlarınla birleşip güzel birşeyler yapabilirsiniz. suni karlar var konfeti gibi oluyor kına yakılırken onu patlatabilirler falan çok şık olur.
Merhaba canım, öyle bir şartları yokmuş sadece kaftan da kiralayabiliyorsun facebooklarında da yazmışlar zaten organizasyon şart değildir diye:)
kira parasına satılan yerler var.hem hatıra olarak kalır.facede hürrem kına kıyafetleri diye bir yer var.modagaleri hürrem yazıp görselde arattığınız zaman bir çok çeşit çıkıyor.
1.200. 4 kişilik kına dans ekibi gelin tahtı kına tepsisi kına keseleri hediyelikler bir de nişanlımla o geceye özel zeybek dans eğitimi alacağız çok güzel olacak inşallah :) Aynen en mutlu günümüz olacak seninki de çok güzel olur inşallah :)
yeni bir firma olduğundan bahsetmissin fakat yeni bir firmanın profesyonelliğine ne kadar güvenebilirisn ve ayrıca diğer firmaların fiyatlarınıda bilmeden yorum yapıyorsunuz henna dediğin firmanın fiyatı diğerlerinden farklı değil bilmeden yorum yapıyorsunuz... arkadaşlar 4 yıldır yüzlerce kına yapan firmalar varken yepyeni bir firmaya nasıl güvenebiliyorsunuz bide 1.200 tl para ödeyerek hayret diyorum bu özel gecenizi tecrübesi olmayanlara güvenerek emanet ediyorsunuz bence tüm firmaları arayın hepsinin telefonları sitelerinde yazıyor kulakta dolma şeylere inanıp aldanmayın derim...
Nasıl güvenecek ? Kendi firması tabiki gelmiş burada sizi kandırıyor şöyle fiyat aldım böyle fiyat aldım diye .....
Rekabet kızışmış görünüyor, reklamın iyisi kötüsü olmaz hanımlar. Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?