• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi 2012 de kınası olanlar buraya :))))

benimde kınam 2 haziran da ankara harikalar diyarı kına evinde..neler yapacağım konusunda hala kararsızım mantar tıpalı küçük şişeler içerisinde yasemin lavanta kolonyaları ile hediye etmeyi düşünüyorum onun dışında kınaları kese yerine renkli ve süslü kutularda vericem. kına tacları el gülleri hazırlancak.. hazır hint kınaları almak istiyorum ama nereden bulabilirim bilmiyorum :)

benimde kınam 2 haziran da ankara harikalar diyarı kına evinde..neler yapacağım konusunda hala kararsızım mantar tıpalı küçük şişeler içerisinde yasemin lavanta kolonyaları ile hediye etmeyi düşünüyorum onun dışında kınaları kese yerine renkli ve süslü kutularda vericem. kına tacları el gülleri hazırlancak.. hazır hint kınaları almak istiyorum ama nereden bulabilirim bilmiyorum :)

merhaba canım hayırlı olsun fikirlerin çok güzel , onun dışında kız arkadaşlarına da kaftan giydirerek hep beraber dans edebilirsiniz sana kına yakılırken onlar minderlerde oturabilir:)

benimde 8 eylülde konya diltaş düğün salonunda kınam var. organizasyon zaten içinde ama ben bişeyler daha ilave etmek istiyorum. mesela kız arkadaşlarıma tef vermek istiyorum yada ele takılan zillerden içinede ismimizi yazdırıp herkeste hatıra kalsin istiyorum. daha farklı fikirlerde alabilirim :):1:

Merhaba Leylacım tef fikrin çok hoşuma gitti ben de ondan yaptırabilirim bak :) Ben kendi kınamdan olacak bir şeyler söyliyim belki fikir olur, ben salona çıkmadan önce 4 tane dansçı kız oynayacak ben çıkarken beni davullarla çıkaracaklar, onun dışında misafirlerime anahtarlıklar dağıtılacak hediyelik olarak nişanlımla dans dersi alacağız onunla bir gösterimiz olacak,kına yakılırken 5 arkadaşımda bindallı giyecek minderlere oturacaklar ben sandalyede oturacağım:)

sagol canım ciddimisin süper yani peki sen görmüşsündür ben sünnet annesi olacagımda yani bir nevi valide sultan özel olsun istiyorum şalvarlı model begendim ama facelerinden elbisemi olsa yada ikisimi kararsızım sence? organizasyon süper olursa aslında gece güzel olur gidip netleştirmek lazım. tam yerlerini biliyonmu? 2012 gelinlerinin fikirleri önemli. moda açısından

Merhaba Yespembe düşündüğün konsept çok güzel, sünnet organizasyonu da düzenliyorlar bildiğim kadarıyla yani sünnet annelerine özel kaftanları vardı. Yerleri fatih sultan mehmet bulvarında bulvar iş merkezi katı hatırlamıyorum ama tabelada görürsün orada. Kolay gelsin :)

Merhaba Leylacım tef fikrin çok hoşuma gitti ben de ondan yaptırabilirim bak :) Ben kendi kınamdan olacak bir şeyler söyliyim belki fikir olur, ben salona çıkmadan önce 4 tane dansçı kız oynayacak ben çıkarken beni davullarla çıkaracaklar, onun dışında misafirlerime anahtarlıklar dağıtılacak hediyelik olarak nişanlımla dans dersi alacağız onunla bir gösterimiz olacak,kına yakılırken 5 arkadaşımda bindallı giyecek minderlere oturacaklar ben sandalyede oturacağım:)

minderde oturan arkadaşların tefle eşlik edebilirler. çok güzel olur.. sevdim bu bindallı ve minder olayını :)

fikirleriniz güzel kızlar ama benim kafam karıştı :( benim düğünüm 1 temmuzda istanbulda kına gecem 29 haziran da manisada burada pek o tarz şeyler yapılmıyor organizasyon şirketi falan yani daha gelmedi buralara pek :D burda başka bişi olmuyacağından ve oynamalı bi düğün olmıyacağından ben sade küçük bi yer tuttum orada sadece bayanların olacağı ve herkesin dilediğince oynayacağı eğleneceği bi gece olmasını istiyorum ama farklı neler yapabilirim bilmiyorum..

fikirleriniz güzel kızlar ama benim kafam karıştı :( benim düğünüm 1 temmuzda istanbulda kına gecem 29 haziran da manisada burada pek o tarz şeyler yapılmıyor organizasyon şirketi falan yani daha gelmedi buralara pek :D burda başka bişi olmuyacağından ve oynamalı bi düğün olmıyacağından ben sade küçük bi yer tuttum orada sadece bayanların olacağı ve herkesin dilediğince oynayacağı eğleneceği bi gece olmasını istiyorum ama farklı neler yapabilirim bilmiyorum..

canım sende arkadaşlarına bindallı giydirip güzel bir konsept yaratabilirsin. illaki organizasyon şirketine gerek yok. arkadaşlarınla birleşip güzel birşeyler yapabilirsiniz. suni karlar var konfeti gibi oluyor kına yakılırken onu patlatabilirler falan çok şık olur.

canım sende arkadaşlarına bindallı giydirip güzel bir konsept yaratabilirsin. illaki organizasyon şirketine gerek yok. arkadaşlarınla birleşip güzel birşeyler yapabilirsiniz. suni karlar var konfeti gibi oluyor kına yakılırken onu patlatabilirler falan çok şık olur.

bende arkadaş bol hangi birine bindallı giydircem :D birine giydirmesem diğeri kırılır. sade akrabalarıma giydirsem pek kız kuzen yok.. bunu düşüncem ben sağol canım :)

En erken ben mi evleniyorum yoksa aranızda Mart 25 nikahım tarihim ,22 mart'ta kına gecem olacak inşallah veee inanılmaz heyacanlıyım ,sevinç ,hüzün hepsi bir arada yaşıyorum bu günlerde .

Merhaba canım, öyle bir şartları yokmuş sadece kaftan da kiralayabiliyorsun facebooklarında da yazmışlar zaten organizasyon şart değildir diye:)

kira parasına satılan yerler var.hem hatıra olarak kalır.facede hürrem kına kıyafetleri diye bir yer var.modagaleri hürrem yazıp görselde arattığınız zaman bir çok çeşit çıkıyor.

kira parasına satılan yerler var.hem hatıra olarak kalır.facede hürrem kına kıyafetleri diye bir yer var.modagaleri hürrem yazıp görselde arattığınız zaman bir çok çeşit çıkıyor.

Sizin bilceğiniz iş canım ben sadece soranları bilgilendiriyorum,sonuçta kalite diye bir şey var.Kira fiyatına satanla ne kadar eş değer olabilir ki?

Merhaba, bana bir kaç mesaj gelmiş ama 100 commentim olmadığı için cevaplayamıyorum, Henna Kına nın yerini sormuşsunuz FSM bulvarı bulvar iş merkezinde Vestel bayinin yan tarafı. Umarım Cidosh buraya bakarsın :)

merhaba kızlar, benimde 30agustosta zafer bayramında :) kına gecem var
ben evime yakın bir yerde küçük sade bir düğün salonu tuttum.
kaftan ve şalvar tarzı bşeyler giyicem sanırım henüz bakmadım karar da vermedim henüz...

*kuzenlerimle beraber bir dans gosterisi yapmayı düşünüyorum oryantal ya da trakya yöresine uygun karışık bir tarz olabilir :)
müzik konusunda bdeğişik fikirleri olan varsa çok sevinirim :))
*misafirlere keselerde çerez-kına dağıtılacak
*kırmızı-beyaz tülden taçlar almayı düşünüyorum
*Oynayanlara simli-pullu oyun mendilerinden dagıtmayı düşünüyorum
*bir de esprili olsun diye kırmızı horoz şekerler var :) onlardan almayı düşünüyorum nerden bulabilirim, toptancısı falan var mıdır kızlar bilen var mı ??

benim fikirlerim bu kadar şimdilik :))

1.200. 4 kişilik kına dans ekibi gelin tahtı kına tepsisi kına keseleri hediyelikler bir de nişanlımla o geceye özel zeybek dans eğitimi alacağız çok güzel olacak inşallah :) Aynen en mutlu günümüz olacak seninki de çok güzel olur inşallah :)

yeni bir firma olduğundan bahsetmissin fakat yeni bir firmanın profesyonelliğine ne kadar güvenebilirisn ve ayrıca diğer firmaların fiyatlarınıda bilmeden yorum yapıyorsunuz henna dediğin firmanın fiyatı diğerlerinden farklı değil bilmeden yorum yapıyorsunuz... arkadaşlar 4 yıldır yüzlerce kına yapan firmalar varken yepyeni bir firmaya nasıl güvenebiliyorsunuz bide 1.200 tl para ödeyerek hayret diyorum bu özel gecenizi tecrübesi olmayanlara güvenerek emanet ediyorsunuz bence tüm firmaları arayın hepsinin telefonları sitelerinde yazıyor kulakta dolma şeylere inanıp aldanmayın derim...

yeni bir firma olduğundan bahsetmissin fakat yeni bir firmanın profesyonelliğine ne kadar güvenebilirisn ve ayrıca diğer firmaların fiyatlarınıda bilmeden yorum yapıyorsunuz henna dediğin firmanın fiyatı diğerlerinden farklı değil bilmeden yorum yapıyorsunuz... arkadaşlar 4 yıldır yüzlerce kına yapan firmalar varken yepyeni bir firmaya nasıl güvenebiliyorsunuz bide 1.200 tl para ödeyerek hayret diyorum bu özel gecenizi tecrübesi olmayanlara güvenerek emanet ediyorsunuz bence tüm firmaları arayın hepsinin telefonları sitelerinde yazıyor kulakta dolma şeylere inanıp aldanmayın derim...

Nasıl güvenecek ? Kendi firması tabiki gelmiş burada sizi kandırıyor şöyle fiyat aldım böyle fiyat aldım diye .....

Rekabet kızışmış görünüyor, reklamın iyisi kötüsü olmaz hanımlar. Teşekkürler.

Nasıl güvenecek ? Kendi firması tabiki gelmiş burada sizi kandırıyor şöyle fiyat aldım böyle fiyat aldım diye .....

kendi firması reklam yaptığı belli fakat niye diğer firmaların fiyatları şöyle böyle diye diğerlerini kötülüyor rekabet yapıyorsa yalnış bilgilendirme yapmasınnn reklamın iyisi kötüsü olmazmış bence REKLAMA DEĞİL REFERANSLARA BAKILMALI insan ömründe bir kere kına gecesini yaşıyor sonuçta:)))

Rekabet kızışmış görünüyor, reklamın iyisi kötüsü olmaz hanımlar. Teşekkürler.

buna rekabet denmez canım resmen bazılarını kötüleyerek reklam yapmak denir bilmeden tecrübeli firmaları kötülüyor adı gecen 2 firmada Bursa da çoğu ünlü ailelerin kınalarını yapmış referansları olan firmalardır ve fiyatıda yeni olan tecrübesiz bir firmadan farkı yoktur ben fotoğrafları inceledim kaftanlar bile diğer tecrübeli firmalardan calıntı yapılmış 4 senedir çeşitli gelinlerin giydiği kaftanların alıntısıdır ki izmirdeki aynı firmadan birebir alınmıştır.sen buna nasıl rekabet dersin herkezin gözü var kulağı var tek tek firmaları gezsinler buradan değilll şubelerinden ziyaret ederek karar versinler zaten öyle yapacaklarına eminimmm...

Back