Kına Gecesi 2012 de kınası olanlar buraya :))))

simos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2012
32
0
0
Bursa
Merhaba arkadaşlar benim yaza kınam var. Hep birlikte konuşalım neler yapıcaz nerede yapıcaz.Ben bursada yaşıyorum şu an Gold düğün salonunda olacak gibi gözüküyor düğünüm Ağustosta bu arada. Kına için bir organizasyon firması arıyorum uygun fiyatlı.Bursalı arkadaşlar tavsiye edebilir mi? Asude ve Lal organizasyonla görüştüm fiyatlar uçuk geldi. Yeni bir firma keşfettim şimdi Bursa'da Henna organizasyon diye yeni açılmış açılışa özel fiyatlar diyordu facebook sayfasında.Bindalllı ve aksesuarları çok hoştu yarın görüşmeye gidicem sizi bilgilendirirm fiyatlar hakkında.Başka firma bilen var mı bu arada.Araştırmaya devam :)

canım ben aradım henna yı kaftan kiralama fiyatları hakkında bilgi aldım
fiyatlar 350 500 aralığı hatta face te kabarık kırmızı bi kıyafet vardı özellikle onu sordum 500 tl dedi bi kaç yeri daha araştırmak da fayda var bence...

Selam canım ben bugün gittim Henna Organizasyona, sanırım organizasyonu oraya yaptıracağım kaftanlar çok güzeldi özellikle ben laleli yeşil bir tane beğendim Hürrem Sultan kıyafeti gibi. Facebookta olmayan daha bir çok kaftan modelleri var. Fiyat bana da ilk 450 dedi ama baya pazarlık payı bıraktılar fiyatta anlaştık :) Gitmeni öneririm mutlaka harika kına keseleri ve süsleri var.

selam kızlar benimde kınam 1 haziranda karlıtepe düğün salonunda olcak organizasyon firmasına para verip onları seyretmek istemedik kendimiz güzel bişiler planlayıp onları yapcaz kendimiz eğlencez kaftanlarımı lal den kiraladım iki tane gerçekten çok güzeller tuvalet giymek istemiyorum nişanlımda şalvar hakim yaka gömlek ve yelek giycek. laldeki kaftanlara bakmanızı tavsiye ederim ben ihsaniyedeki şubeden kiraladım gerçekten orda daha özel kaftanlar var. herkesin herşey gönlünce olsun.

Merhaba canım öncelikle mutluluklar :) Senden 3 ay sonra da benim kınam olacak inşalah. Ben de lal e bakmıştım ancak en son henna organizasyonda karar kıldım bugün. Ne kadara kiraladın kaftanlarını acaba ?

saol canım sanada mutluluklar diliyorum ikisini 800 tl ye kiraladım.. sen ne kadara kiraladın cnm nasıl kaftanın

saol canım sanada mutluluklar diliyorum ikisini 800 tl ye kiraladım.. sen ne kadara kiraladın cnm nasıl kaftanın

Ben bir tane kiraladım canım 300'e. Pazarlık yaptım biraz :) yeşil rengi istiyordum zaten, yeşil bir bindallı Hürrem kıyafeti gibi kabarık biraz :) Organizasyonu da oraya verdim. Bakalım organizasyonları da kaftanları gibi güzelse süper olucak :)

orgaanizasyonu ne kadara anlaştın ayıptır sorması canım örnek video falan izletmediler mi yada neler anlattılar nasıl olcakmış inş gönlünce olur en güzel günümüz çünkü

orgaanizasyonu ne kadara anlaştın ayıptır sorması canım örnek video falan izletmediler mi yada neler anlattılar nasıl olcakmış inş gönlünce olur en güzel günümüz çünkü

1.200. 4 kişilik kına dans ekibi gelin tahtı kına tepsisi kına keseleri hediyelikler bir de nişanlımla o geceye özel zeybek dans eğitimi alacağız çok güzel olacak inşallah :) Aynen en mutlu günümüz olacak seninki de çok güzel olur inşallah :)

Bir de 2 yakın arkadaşıma kaftan kiralayacağız canım, o da organizasyon fiyatının içinde olacak.

gerçekten çok iyi fiyat vermişler cnm bende dans dersi düşünüyordum ama nişanlım sıcak bakmıyor hemde vakti yokmuş. :2: çok güzel olcağına eminim. hediyelik nasıl bişiler beğendin biz kendimiz yaptık

evet yeni açtıkları için baya uyguna anlaştık. Dans dersi için fikriniz değişirse gidin bence çok hoş bir gösteri olur ve hatıra kalır :) kına aksesuarları çok hoş şeyler eğer fotoğraflarını bulursam yolluycam mesela kına keselerim küçük bindallılar şeklinde olucak :)

mrb.. Bu soylediğinz fiyat kiralamamı yoksa satın alım fiyatımı. ben blıkesirdeyım bi gun gelicem bursaya kınalıklar için henna ya da gidicem orda hint kıyafetleride varmı peki. yardmcı olursanız cok memnun olucam....

Merhaba Canım, bu söylediğim kaftanın kiralık fiyatı. Hint kıyafetleri de var hepsi harika.Mutlaka gitmelisin fiyat konusunda da çok yardımcı oluyorlar.

merhaba simos
ben henna organizasyondan sadece kaftan kiralamak istiyorum organizasyon yaptırmıcam
yani illa kaftan kiralamak için organizasyon yaptırmam gerekiyor mu? bi bilgin var mı ?

merhaba simos
ben henna organizasyondan sadece kaftan kiralamak istiyorum organizasyon yaptırmıcam
yani illa kaftan kiralamak için organizasyon yaptırmam gerekiyor mu? bi bilgin var mı ?

Merhaba canım, öyle bir şartları yokmuş sadece kaftan da kiralayabiliyorsun facebooklarında da yazmışlar zaten organizasyon şart değildir diye:)

slm kızlar. bursada benimde 5 temmuzda kınam var ve kafam çok karışık. organizasyon istiyorum aslında. organizasyon şirketlerinin fiyatları bu sene bayagı ucmus. gercekten .hennayı merak ettim kaftanları çok güzel. konseptler nasıl olacak acaba merak ettim. aslında içimde kaldı yeşilalvarlı kaftana düşünmem lazım ne zor işler.karar vermek zor.

Merhaba yespembe. Ben hennadan kiraladım kaftanımı ve organizasyonumu da oraya yaptırıyorum fiyatlar uygun ve kaliteli ürünler var.bana birden fazla konsept söylediler ben osmanlı konseptinde yapacağım, onun dışında roman,hint gibi bir çok konseptleri var. Dans ekibinin videolarını filan izledim gerçekten çok iyiler dünya çapında 1. likleri filan varmış :) Tüylerinin diken diken olacağı bir organizasyon istiyorsan gitmelisin :) Kolay gelsin allah mesut etsin canım.

sagol canım ciddimisin süper yani peki sen görmüşsündür ben sünnet annesi olacagımda yani bir nevi valide sultan özel olsun istiyorum şalvarlı model begendim ama facelerinden elbisemi olsa yada ikisimi kararsızım sence? organizasyon süper olursa aslında gece güzel olur gidip netleştirmek lazım. tam yerlerini biliyonmu? 2012 gelinlerinin fikirleri önemli. moda açısından

benimde 8 eylülde konya diltaş düğün salonunda kınam var. organizasyon zaten içinde ama ben bişeyler daha ilave etmek istiyorum. mesela kız arkadaşlarıma tef vermek istiyorum yada ele takılan zillerden içinede ismimizi yazdırıp herkeste hatıra kalsin istiyorum. daha farklı fikirlerde alabilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…