Merhaba arkadaşlar benim yaza kınam var. Hep birlikte konuşalım neler yapıcaz nerede yapıcaz.Ben bursada yaşıyorum şu an Gold düğün salonunda olacak gibi gözüküyor düğünüm Ağustosta bu arada. Kına için bir organizasyon firması arıyorum uygun fiyatlı.Bursalı arkadaşlar tavsiye edebilir mi? Asude ve Lal organizasyonla görüştüm fiyatlar uçuk geldi. Yeni bir firma keşfettim şimdi Bursa'da Henna organizasyon diye yeni açılmış açılışa özel fiyatlar diyordu facebook sayfasında.Bindalllı ve aksesuarları çok hoştu yarın görüşmeye gidicem sizi bilgilendirirm fiyatlar hakkında.Başka firma bilen var mı bu arada.Araştırmaya devam :)
canım ben aradım henna yı kaftan kiralama fiyatları hakkında bilgi aldım
fiyatlar 350 500 aralığı hatta face te kabarık kırmızı bi kıyafet vardı özellikle onu sordum 500 tl dedi bi kaç yeri daha araştırmak da fayda var bence...
selam kızlar benimde kınam 1 haziranda karlıtepe düğün salonunda olcak organizasyon firmasına para verip onları seyretmek istemedik kendimiz güzel bişiler planlayıp onları yapcaz kendimiz eğlencezkaftanlarımı lal den kiraladım iki tane gerçekten çok güzeller tuvalet giymek istemiyorum nişanlımda şalvar hakim yaka gömlek ve yelek giycek. laldeki kaftanlara bakmanızı tavsiye ederim ben ihsaniyedeki şubeden kiraladım gerçekten orda daha özel kaftanlar var. herkesin herşey gönlünce olsun.
saol canım sanada mutluluklar diliyorum ikisini 800 tl ye kiraladım.. sen ne kadara kiraladın cnm nasıl kaftanın
Ben bir tane kiraladım canım 300'e. Pazarlık yaptım biraz :) yeşil rengi istiyordum zaten, yeşil bir bindallı Hürrem kıyafeti gibi kabarık biraz :) Organizasyonu da oraya verdim. Bakalım organizasyonları da kaftanları gibi güzelse süper olucak :)
orgaanizasyonu ne kadara anlaştın ayıptır sorması canım örnek video falan izletmediler mi yada neler anlattılar nasıl olcakmış inş gönlünce olur en güzel günümüz çünkü
Selam canım ben bugün gittim Henna Organizasyona, sanırım organizasyonu oraya yaptıracağım kaftanlar çok güzeldi özellikle ben laleli yeşil bir tane beğendim Hürrem Sultan kıyafeti gibi. Facebookta olmayan daha bir çok kaftan modelleri var. Fiyat bana da ilk 450 dedi ama baya pazarlık payı bıraktılar fiyatta anlaştık :) Gitmeni öneririm mutlaka harika kına keseleri ve süsleri var.
mrb.. Bu soylediğinz fiyat kiralamamı yoksa satın alım fiyatımı. ben blıkesirdeyım bi gun gelicem bursaya kınalıklar için henna ya da gidicem orda hint kıyafetleride varmı peki. yardmcı olursanız cok memnun olucam....
merhaba simos
ben henna organizasyondan sadece kaftan kiralamak istiyorum organizasyon yaptırmıcam
yani illa kaftan kiralamak için organizasyon yaptırmam gerekiyor mu? bi bilgin var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?