2012 bebekleri ve cinsiyetleri...

PembePanter

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2007
1.565
16
116
41
Muğla
kızlar daha çok erken ama beni şimdiden heyecan basıyor :) bir oğlum var bir kızım olsun diyede deliriyorum :) sağlıklı olsun tabi öncelikle.ortalama 1 ay sonra ek tek öğrenmiş olucaz cinsiyetlerimizi hayırlısıyla.kızlar nelere aşeriyorsunuz kızımız mı oğlumuzmu olcak deneyelim bakalım ne dersiniz...
ben hertürlü yiyeceğe aşeriyorum diyebilirim.önce ekşi isteyip üstünede tatlı yediğimi biliyorum o yüzden tahminde bulunamıyorum.sanki yine oğlum olcakmış gibi geliyor hayırlısı sağlıklısı neyse o olsun....

Merhabalar ben yeni katildim gruba. Ben de cok sabirsizim cinsiyeti ogrenme konusunda, hep icimden saglikli ve hayirli bir evlat olsun diye geciriyorum :)

Merhabalar ben yeni katildim gruba. Ben de cok sabirsizim cinsiyeti ogrenme konusunda, hep icimden saglikli ve hayirli bir evlat olsun diye geciriyorum :)

tatlım aynı duyguları yaşıyoruz.kim merak etmez ki cinsiyeti dimi ama.benim ikinci çocuğum olucağı için dahada heyecanlıyım.bir oğlum var birde kızım olursa daha ne isteyimki.sağlıklısını hayırlısını nasip etsin tabi öncelikle yaradanım.ben oğlumu 12 haftamda öğrenmiştim çokta netti.2 hafta sonra tekrar gidicem ve tam 12 haftalık olucak bakalım bu sefer öğrenebilecekmiyim.çok heyecanlıyım.siin ilk bebekmi?

Evet benim ilk olacak Allah izin verirse :) Onun icin cok heyecanliyim.. Gerci cinsiyeti hic farketmez yeter ki saglikli olsun ama merak iste :) 12 haftada cok erken ogrenmissin, pazartesi randevum var belki de belli olur :) Valla pazartesiye kadar vakit gecmeyevek gibi

benım de ılk gebelıgım oğlum olacak allah ızın verırse henuz ısım bulamadık gercı

Benim ilk gebeliğim :)

Ne bir şeye aşerdim, ne de midem bulandı. Öyle kendi halinde bir hamileliğim var :)))
İlk çocuğum olacağı için kız ya da erkek olması çok önemli değil ama yine de insanın içinde birisi daha ağır basıyor niyeyse. Bende de ağır basan erkek olması. Erkek olursa gerçekten çok sevinirim :)) Ama kız olursa da asla üzülmem bu işe :))

ne kadar şanslısın ilk kez hamile olan biri için...ben ilk hamileliğimde tam 5 ay boyunca hergün her sabah öğürmekten ve kusmaktan yorulmuştum.şimdi ikinciye hamileyim bunda çok rahatım aşerme yok miğde bulantısı yok bakalım cinsiyeti farklımı olucak.ilk bebeğim oğlan bunu kız olsun çok istiyorum tabi....

Gönlünden geçen hangisiyse, hayırlısıyla o olur inşallah.

teşekkür ederim canım senin belirtilerin neler?bakalım cinsiyet tahminimizle tutucakmı??

benim önden bakıldığında belli değil ama arkadan bakıldığında belli popom felan büyüdü ellerim yumuşacık oldu aşırı bulantılarım var içime hep kız doğuyo rüyamda doktor yüzde85 kız diyo cinsiyete göğsümde felan sivilveler çıktı takvimlerde kız diyo idrarımın rengi koyu sarı bakalım tutucakmı kız demesse dokotr zaten çok şaşırırım belirtiler hep kızdan yana çünkü cnm

Kızlar merhaba

Bende cinsiyet konusunda çok heyecanlıyım ve merak ediyorum.. bnimde ilk bebeğim cinsiyetinin ne olduğuda hiç önemli değil.. ama artık bişeyler almak istiyorum bebeğime.. o yüzden öğrenmek istiyorum.. 14 haftam oldu, belkide bellidir. 27 haziranda randevum var bakalım ne olucak.. göstericekmi

Selam kızlar... bende ilk bebeğimi bekliyor durumdayım..Daha cinsiyeti belli olmadı en son dr gittiğimde bebişim uyuyordu dr uyandırdı bi gerindi kendine geldi görseniz gülmekten ölürsünüz şöle bi kendine geldi oyunlar yaptı kendine göre sonra da poposunu dönüp tekrar uyudu ....:) gülsemmi ağlasam mı bilemedim ...komikti...
Ben açıkçası kız bebeklerinin hayranıyım ama herkes erkek istiyo beni gören de bebeği gören de erkek dio bakalım ....kısmet ..hayırlısı ..
Allah bebişlerimize de bize de sağlık versin sıkıntısız gecirelim de gerisi kısmet zaten ..

kzı olsun bnm olsun :))))))))))))))))))))))))
kıza deli oluyorum kz bebeklere
dayısı da kız istiyor hem =))
o pembe pembe şeylerin içinde kendimi kaybediyorum pazarda mağzalarda :))
ben 3 kere kız bebek gördüm rüyalarımda.
hepside hemen hemen aynı bebekti.
rüyamda gördüğüm bebekleri dışarda da gördüm hem :))
tmm elbette sağlk her şeyden öncelikli ama ben hep dua ederken sağlıklı ve hayırlı bir kız evlat nasip eyle rabbim diyorum..
kız diyende çok oldu,erkek diyende.
ama ben rivayetlere inanmıyorum.yani hani şu cinsiyet belirliyici şeyler.ekşi-tatlı olayları falan.
annem abimde limon yemiş deli gibi,kilo da vermiş birsürü.ee? hani nerde ye ekşiyi doğur ayşeyi??
ayrıca nette bisürü hamiş göbeklerinin resimleri var.içlerinde sipsivri karına sahip olup kız çocuğu dünyaya getirenler de var.
o yüzden geçelim bunları diyom ben bea :))

Merhaba,

Sizin neden hala cinsiyeti belli değil ? Ben13 haftalıkken söylediler erkek olduğunu...

Merhaba,

Sizin neden hala cinsiyeti belli değil ? Ben13 haftalıkken söylediler erkek olduğunu...

tatlım ben dr.a gitmedim
aslnda 5.ayıma dek beklycektim
çünkü dr.kaan kocatepe diyorki;5. aydan önce söylenen gebelik tahminleri pek net olmaz.o yüzden en net sonuç için gebe,5. ayına dek beklemelidir.
bnde anca 4.ayıma kadar sabredebildim =)) dr.a gitmedim 1 aydır.
bakalım nolucak? umarım az bir % payıyla söylemez cinsiyetimizi ((

Ya en önmlisi sağlıklı olmaları gerçkten öyle dua ediyoruz ama herkesin kalbinden geçen istediği bişy oluyo. BaNA da bi kıza benziyo dediler bi erkeğe:) bu ay sonu gidicez bakalım neye benzetecek yada net söyleyecekmi. Aslında uzmanların dediği bu haftalarda doktorun gözü eğer iyiyse Pipiyi gördümü erkektir :) yanı bunun benzemesi die bşy olmaz diyorlar. Bende çok merakla beklıyorum tabi. Acaba net söylemıyolar o yuzden kız olabilirmi diye düşünmeye başladım :)) Ay sonu öğrenirim inşallah hayırlısı olsun herkes için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…