- Konu Sahibi PembePanter
-
Merhabalar ben yeni katildim gruba. Ben de cok sabirsizim cinsiyeti ogrenme konusunda, hep icimden saglikli ve hayirli bir evlat olsun diye geciriyorum :)
yeni topik hayırlı olsun tatlım bende yeni gördüm
benım de ılk gebelıgım oğlum olacak allah ızın verırse henuz ısım bulamadık gercı
Benim ilk gebeliğim :)
Ne bir şeye aşerdim, ne de midem bulandı. Öyle kendi halinde bir hamileliğim var :)))
İlk çocuğum olacağı için kız ya da erkek olması çok önemli değil ama yine de insanın içinde birisi daha ağır basıyor niyeyse. Bende de ağır basan erkek olması. Erkek olursa gerçekten çok sevinirim :)) Ama kız olursa da asla üzülmem bu işe :))
ne kadar şanslısın ilk kez hamile olan biri için...ben ilk hamileliğimde tam 5 ay boyunca hergün her sabah öğürmekten ve kusmaktan yorulmuştum.şimdi ikinciye hamileyim bunda çok rahatım aşerme yok miğde bulantısı yok bakalım cinsiyeti farklımı olucak.ilk bebeğim oğlan bunu kız olsun çok istiyorum tabi....
teşekkür ederim canım senin belirtilerin neler?bakalım cinsiyet tahminimizle tutucakmı??
kzı olsun bnm olsun :))))))))))))))))))))))))
kıza deli oluyorum kz bebeklere
dayısı da kız istiyor hem =))
o pembe pembe şeylerin içinde kendimi kaybediyorum pazarda mağzalarda :))
ben 3 kere kız bebek gördüm rüyalarımda.
hepside hemen hemen aynı bebekti.
rüyamda gördüğüm bebekleri dışarda da gördüm hem :))
tmm elbette sağlk her şeyden öncelikli ama ben hep dua ederken sağlıklı ve hayırlı bir kız evlat nasip eyle rabbim diyorum..
kız diyende çok oldu,erkek diyende.
ama ben rivayetlere inanmıyorum.yani hani şu cinsiyet belirliyici şeyler.ekşi-tatlı olayları falan.
annem abimde limon yemiş deli gibi,kilo da vermiş birsürü.ee? hani nerde ye ekşiyi doğur ayşeyi??
ayrıca nette bisürü hamiş göbeklerinin resimleri var.içlerinde sipsivri karına sahip olup kız çocuğu dünyaya getirenler de var.
o yüzden geçelim bunları diyom ben bea :))
Merhaba,
Sizin neden hala cinsiyeti belli değil ? Ben13 haftalıkken söylediler erkek olduğunu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?