biz de çok ani bir kararla nikahı erken tarihe almaya karar verdik haliyle balayı için otel arıyoruz. temmuzun ilk haftası için antalya'da önerebileceğiniz otel var mı? fiyat olarak da 5 gece için 1200'ü geçmese bence iyi olur :)
Simdiden mutluluklar dilerim arkadasim. Antalya derken genelleme yapmissin side mi belek mi kemer mi alanya mi? Nereye gitmek istiyorsunuz? Birde temmuzun ilk haftasi icin 1200 e biraz zor otel bulursunuz canim.
açıkçası antalyayı tam bilmiyorum o yüzden gelen önerilere göre değerlendiririm. fiyat konusundaysa artık yapıcak bi şey yok sanırım ne yapalım kaderimize razı olucaz
Canim amacim seni üzmek deildi cok özür dilerim. Belekte ki oteller genelde digerlerine göre pahali olur. O zaman alanya kemer side tercih edebilirsiniz tatlim. Umarim hersey gönlünce olur ve en güzel yerde en özel günlerinizi gecirirsiniz.
çok teşekkür ederim oralara ağırlık vereyim bari :)
içiniz rahat bi şekilde gidin çünkü çok güzel bi otel geçen sene gitmiştik tek negatif yönü ruslar çokmerhaba kızlar bizde temmuzda balayına gideceklerdeniz :) biz önce (3 gece) yunanistan gemi turuna çıkacağız ardından antalya kremlin palace (4 gece) oteline gideceğiz . değişik bir balayı isteyenlere gemi turlarını tavsiye ederim. ben gitmedim daha ama gidenler çok memnun kalıyormuş. biz erken rezervasyon yaptırdık hem gemi turu hem otel toplamda bize 2860 liraya mal oldu. yazın için şimdiden rezervasyonlara başlayın bence ... :)))
Gecen yil arkadasim gitti oraya balayina tek kelimeyle muthis bi otel konsept olarak tek gecerim.Cok memnun kalmislardi hatta tekrar gtmeyi dusunuyorlardi ama hamile kalinca tatil planlari da yatti hehe :) kapidan girerken 2 melek eslik ediyormus falan.Sikayetleri onun bitek yabanci turistlerin ustsuz guneslenmesi ve bardaki danscilardi onun haricinde fotograflarda da gordum harika biryer :)
bizde 2012 haziranda evleniyoruz kızlar temmuzda balayı için sidedeki silence beach resortu seçtik inşallah hepimizn tatili güzel geçer :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?