2012-2013 Sosyoloji bölümü 1. sınıf (yeni kayıt )

kızlar sonuçlarınız nasıl
ben pek memnun değilim ya daha iyi bekliyordum :26:

SOSYOLOJİYE GİRiŞ 45

SOSYOLOJİDE ARAŞTIRMA YÖNTEM VE TEKNİKLERİ 75

TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ 70

SOSYAL POLİTİKA 50

PSİKOLOJİYE GİRİŞ 40

KARŞILAŞTIRMALI SİYASAL SİSTEMLER 30

SOSYAL BİLİMLERDE TEMEL KAVRAMLAR 70

Son düzenleme:

benim vize notlarım çok güzeldi ama final sınavlarım hiç iyi geçmedi. benim 11 aylık bebeğim var doğru düzgün hiç çalışamadım. vize de en düşük notum psikoloji idi o da 65 di. ama finaller olmayınca bir işe yaramayacak...

kızlar nerdesiniz yahuuu
sonuçlarınız nasıl ??
ben 1 dersten kalmışım sadece "sosyal politika"
diğer 6 derste başarılı
çok sevindim,finallerden umutlu değildim ama neyseki korktuğum gibi olmadı

dc dd olan notların varmı cnm

yok canım en kötüsü CB
1 tenede FF var işte Sosyal politika
onuda aslında kolay bulduğum için fazla yoğun çalışmadım ama sınavda elimde patladı

yalnız şunu belirteyim ki
kimse benden Sembolik Mantık tan geçmemi beklemesinnnnn
o ne öle yaaaaaaa

öle karışık göründüğüne bakma ya. kitap saolsun olabildiğince karışık anlatmış :) konu anlatımlı kitaplar çıkacak ondan çalışmak lazım

öle karışık göründüğüne bakma ya. kitap saolsun olabildiğince karışık anlatmış :) konu anlatımlı kitaplar çıkacak ondan çalışmak lazım

canım ben sembolik mantık kitabımı alamadım bile gelmemişti büroya,
web den e-kitabı indirdim
baktııım baktıııımm yok olcak gibi değilll
sallaya salllaaayaaa ne tutarsa artıkkk

canım ben sembolik mantık kitabımı alamadım bile gelmemişti büroya,
web den e-kitabı indirdim
baktııım baktıııımm yok olcak gibi değilll
sallaya salllaaayaaa ne tutarsa artıkkk

yardımcı kitap haftaya çıkıcakmış ben ondan çalışıcam. kitapla olucak gibi değil yani

yardımcı kitap haftaya çıkıcakmış ben ondan çalışıcam. kitapla olucak gibi değil yani

yaaa yardımcı kitap dedin de bakkk karacanın nokta atış soru kitaplarından sipariş ettim 1 hafta oldu gelen giden yok,arıyorum açan yok mail atıyorum cvp yok
dolandırıldımmmı acap :2:

yaaa yardımcı kitap dedin de bakkk karacanın nokta atış soru kitaplarından sipariş ettim 1 hafta oldu gelen giden yok,arıyorum açan yok mail atıyorum cvp yok
dolandırıldımmmı acap :2:

moralini bozmak gibi olmasın ama ben geçen dönem karacan aldım hiçbir işe yaramadı. zaten sadece soru cevap konu özeti falan yok. soruların benzeri bile çıkmadı sınavda. çoğuda kitaptaki sorulardı. ve bana da çok geç geldi ulaşmak mümkün değil. tabi bu kendi görüşüm benim, umarım senin işine yarar.

Son düzenleme:
Hadi ya işe yaramadimi diosun,bende bikac yerden oneri duydumda aldim,geldi dun ayrica dolandirilmamişim=D ben kitaptan calişiom zaten konu ozeeti gerekmio,soru coziim die aldim ama incelemedimde daha umarim işe yarar

Aöf Sosyoloji Bölümü okuyanlar formasyon alabilip öğretmenlik yapabiliyorlar mı ? Bilgisi olan var mı ?

Aöf Sosyoloji Bölümünde okuyanlar formasyon alıp öğretmenlik yapabiliyorlar mı bilgisi olan var mı bu konuda ?

kızlar nasıl geçti sınavlarınız
benim insan ve toplum & birey ve davranış çok iyi geçti
diğerleri ortalama düzeyde
ama sonuçlar gelmeden ne desem boşş
1.dönem çok kolay dediğim sosyal politikadan kaldıktan sonra anladımki bu sistemde önceden yorum yapmamak gerekiyor.
finallere 3 hafta var nasıl yetişmeyi düşünüyorsunuz??

bu arada yargı yayınevine ait lider yayınları "sosyoloji öğreten sorular" dan çok soru çıktı.hatta birebir sorulardı.
tavsiye ederim almanızı.

kızlarrrr sonuçlar nasılll,,benden başka kimseninde sesi çıkmıyoo bi anlanın yahuuuuu

benim notlar aynen aşağıdakiler

TÜRK SİYASAL HAYATI - 55
ETİK - 75
KÜLTÜR TARİHİ - 65
İNSAN VE TOPLUM - 60
BİREY VE DAVRANIŞ - 80
TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ 2 - 45
SEMBOLİK MANTIK - 20

kızlaarrr maşallah gram çıtınız çıkmıyor
nasıl sonuçlar kaç dersten kaldınız
inşallah hepsinden geçmişsinizdir
ben sembolik mantık tan kaldım birtek ve sanırım okul biter o ders bitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…