2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

gülmekten çatladım şuan beraber yumuluruz cocuğuma ben bi yandan sen bi yandan

canım benim sen yeterki hep yanımızda ol bu bize yeter inanki yeterki bizi hiç bırakma

Oyy yeriz kıss onuu sew seww

Canımmmmmm , sende bizimle hep ol sende bzi hiç bırakma ben seni hiç bırakmam wallahiii

bebeğimm canım benimm,

BEnim çıkmam lazımm şimdilik ,

Yarın burda olursan görüşürüz tamam bitanem ,

Hadi kendine iyi bak çok öpüyorumm seniii

bebeğimm canım benimm,

BEnim çıkmam lazımm şimdilik ,

Yarın burda olursan görüşürüz tamam bitanem ,

Hadi kendine iyi bak çok öpüyorumm seniii

tamam bebikim canım benim bende çıkıyorum şimdi sen burda yokken ben ne eyliyeyim sensiz

yarın görüşmek üzere inşallah bitaneciğim sende kendine çok iyi bak kocaman öpüyorum bende seniii

Kızlar selam ben geldim nasılsınız? uunca bir süre bu topiğe uğramamıştım nasıl olsa 2011 'de sözlenmicem diye ama galiba bu ekimde hayatımla sözlenicez.

almor bugun topiclerde seni takip ediyorum galiba
bende eylül de sözleniyorumm kızlarr

ne güzel yakın tarihlerde sözlencez galiba canım. Bizim şöyle olcak büyük itimal: Önce annesi babası o sadece bize tanışmaya gelecekler bir akşam ondan sonra bir iki hafta sonra söz ve isteme anneannemlerde olcak çünkü bizim evimiz çok küçük söz için 30-40 kişiyi almaz anneannemin evi çok geniş hem de ik üst katında teyzem oturuyor ordan takviye tabak çanak, sandalye de alabiliriz diye düşündük.

evet canım oyle olcak 2013 topic indede beraberiz zaten bakarsın aynı gun evleniriz cok guzel dusunmussunuz canımm biz pek ayarlama yapmadık oyle akısına gidio hersey, 2 gun once askım bizimkilerle tanıstı, bizde onları ailecek eve davet ettik haftaya ggelcekler cay icmeye, askım biz gelmeden once bu haftaici sen tek gel bize, ben tek olarak tanıstım sizinkilerle sende oyle yap diyo ama ben cok kasılıyorum o yuzden bizim eve geldiklerinde tanısayım diorum napsam bilemedim canım yaa simdi evlerine gitsem butun sulaleyi cagrırlar ben ole tek basıma ne konuscam napıcam bole ortamlarda cok cekingen oluyorum :18:

iki ev olması cok iyi oluyo dimi bizimde ole olcak karsımızda yengemler oturuo ordan takviye artık

İstersen tanış sen de geldiklerinde yabancılık çekmezsin. ben zaten tanıyorum onun bütün ailesini o yüzden pek zorluk çekmek gibi. O da kep törenimde benim bütün sülalemle tanıştı nerdeyse.

aa ne guzelmiş seninki keske bendede daha onceden bole bi durum olabilseydi , haklısın rahat olmak adına gitsem cok iyi olur o cesareti bulabilirim umarım :97:

kızlar selam, ben de allah nasip ederse 20 ağustosta ya da eylülün ilk günlerinde sözlenicem inşallah, çok heyecanlıyımmm

İyi akşamalr kızlarr ,

Uzun bir aradan sonra bu topiği böyle görmek ne güzel yha Renk gelmiş topiğe

Sözlenicek arkadaşlarımı tebrik ediyorumm

Darısı başıma diyorum Ama çok zor bunu da biliyorummm

kızlar selam, ben de allah nasip ederse 20 ağustosta ya da eylülün ilk günlerinde sözlenicem inşallah, çok heyecanlıyımmm

hayırlı olsun canımmmm gercekten cok heycanlııııı sen ailesiyle tanstınmı

neden oyle dedin canımm neden zor ki :44:

hayırlı olsun canımmmm gercekten cok heycanlııııı sen ailesiyle tanstınmı

sağol canım, evet ben onun annesiyle tanıştım, bizimkiler de onun annesiyle tanıştı, işte bu cumartesi istemeye gelecekler o zaman babasıyla da tanışmış olacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…