2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Size yenibir sürpriz yapmak derdindeyimmm canımm... Ama yarın akaşama kadar bekliceksinizzz
Ben kaçıyorumm artıkk kendine iyi bakk canıkomm... Yarın akşam qörüşmek üzere öpüyorumm kocaman seniii

merak ederim yarın akşama kadar söylede öyle git :90:

sende kendine çok iyi bak tatlım yarin akşam görüşmek üzere inşallah

iyi akşamlar esmer
ben de çıkıyorum geç oldu.
yine girerim buraya,muhabbet güzel
haydi iyi akşamlar kızlar

slm kızlar nancyce sende buralardasın iyi valla üçümüz mü eskilerden kaldık (esmer nancyce ve ben) arada tatlikiz girmiş ama fazla durmamış...
kızlar sevindim herşey güzel gidiyo ne güzel...
benimde herşey tıkırında devam ediyo:86: annem az çok biliyordu bizi ama artık tamamen biliyo ne kadar annemle bu konuyu konuşmasakta diğer insanlar söylüyorlar anneme...
bakalım bu yazıda bi atlatalıım ramazan bayramından sonra gelecekler

Son düzenleme:

selam canım benim ortada aday felan yokk o yüzde pek takılmıyorum aaslında
çok sevindim daha öne niye almıyorsunuz canım gelmeyi

Selam kızçelerr ben qeldimm

Nasılsınız bakemm qörüşmeyeliii

KırmızıPapatya'mmm çok sewindimm şekerim senin adınaa İnş hakkınızda hayırlısı neyse o olsunn :8
:

Son düzenleme:
Selam kızçelerr ben qeldimm

Nasılsınız bakemm qörüşmeyeliii

KırmızıPapatya'mmm çok sewindimm şekerim senin adınaa İnş hakkınızda hayırlısı neyse o olsunn :8
:

slm kızlarrrrr

nasıl yani tatlikiz bitti mi senin
öne almıyoruz çünkü anca toparlarım eksiklerimi istemeden sonra koştura koştura yapmak istemiyorum hazırlıkları

esmerrrr canım naber

slm kızlarrrrr

nasıl yani tatlikiz bitti mi senin
öne almıyoruz çünkü anca toparlarım eksiklerimi istemeden sonra koştura koştura yapmak istemiyorum hazırlıkları

esmerrrr canım naber

hımm anladım canım o zaman umarım herşey istediğiniz gibi olur..
evet tatlım biteli 39 gn olduu

Selam kızlar uzun zman olduu buraya girmyeliii
Biz aşkımla devam ediyoruz kısmetse yaza söz-nişan düşünüyoruz..
Benimki dün annemi havaalanına bıraktı.. Yalnız kaldılar ilk defa ama pek bişey konuşmamışlar..

Selamm kızlarrrr

Kırmızıpapatyam iyiyim canımm sen nasılsınn bakimmm
Çok açma arayı yahuu uqra buralara herkez qidio zqaten teker tekerr

Siyah_Inci canım sen nasılsınn ?? Nie qelmiosun canım tpiqimize Bırakma burayıı kızarımm haaa

Son düzenleme:
esmerrrrrrrr hani bana selam mı yok mu

nancye hoşgeldin canım nasılsın

esmerrrrrrrr hani bana selam mı yok mu

nancye hoşgeldin canım nasılsın

Selam canım hoşqeldinnn

NaNcYcE msj attım özelden buraya qelsin die , ama bildiqin qibi 10 dakika da bir msj atabiliyoruz o yüzden seni çaqıramadımm afedersinn kuşummm

Selam canım hoşqeldinnn

NaNcYcE msj attım özelden buraya qelsin die , ama bildiqin qibi 10 dakika da bir msj atabiliyoruz o yüzden seni çaqıramadımm afedersinn kuşummm

hoşbuldummm canım şaka yapıyorum canımm

bu arada senin bir süprizin varmış neymiş o bakimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…