- Konu Sahibi sedosbilal
-
17 temmuz geliniyim..
okullar kapanınca evim tutulacak..
perdeler halılar ve fırın yok sadece..
temmuz başı bindallım ve abiyem tutulacak..
geriye kalan herşey hazır şükür..
benim annem yapayalnız kalacak malesef bizim sınavımız biraz zor rabbime sığınıyoruz napalıminşallah bir gün anneme yakın ev tutacam rabbimin izniyle nasip eder inşallah umudum var umut olmadan yaşayamıyor insan
hazırlıklar son gaz devam ama çok bişeyimiz kalmadı ya bitti gibi bişey yani evim düğünden sonra serilecek galiba eşyaların gidişi filan geç oluyo nişanlımın işi dolayısıyla gelinlik vs herşeey hazır bi kuzumun damatlığı bi de benim bindallım kaldı
hımmm annenin yalnız kalması seni üzüyo, anlyorum, zor bi bi sınav gerçekten. inş hayırlı zamanda annene yakın bi ev tutarsın da aklın kalmaz, yakınında olur istediğin zaman gidebileceğini bilirsin
ne güzel herşeyini hazırlamışsın, benim de büyük eşyalar tamam bazıları gelcek daha. ıvır zıvır alıncak çok şey var ama onlar da bitçek gibi değil. zamanla artık düğünden sonra alıncak sanırım
inşallah inşallah teşekkür ederim rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah dualarında beni de unutma;(( ya aslına bakarsan hazırlık filan bitmiyo valla bi bakıyosun aaa o da yok bişey görüyosun aaa bu da yok al al al bitmiyo valla yadaha ev tutulacaaaak gerçi o kocişe kaldı mecburen ama yerleştirmesi var eşyalar gelip kurulacak ooooooooo iş çok bi düğünle bitmiyo ne zor iş yaa evlenmek
evet evi yerleştirme kısmı biraz sıkıntılı, vakit alıyo, temizliği falan, ben bi türlü temizliği bitiremedim :), bitti diyorum beyaz eşya, bitti diyorum oturma odası takımı, temizle habireama güzel şeyler tabi :)
aynen alıncaklar bitmez, işte insan tam olsun istiyo ama olcak gibi değil, acil olanlar başta bi de vaktin yettiği kadar diğerleri artık
ah ah seçimden sonra evim belli olacak tutulacak ordan düğünüme 20 gün gibi bişey kalıyo nişanlım eyşaları sadece kurduracak eve mobilyalar kurulacak odalarda makinalar bağlanacak gerisi düğünden sonraya kalacak kocişle biraz yerleştirecez sonraaa balayı dönünce tekraaaar devam bakalım napacazsenin düğün de zamandı canım?
hazırlıklar bıttı canım 4 hazıranda ceyız götürüp yerleştircez ve oturup dugun gununu beklıcez ufak tefek eksıklık varda fazla önemlı degıl zamanla olur mesela orta sehba ve zıgon alamadıksenın nasıl hazırlıklar?
ahh ahh sen bana sor 12 gun sonra ucuyorum yuvadan
benim düğünüm temmuz 15 te canım, benim yardım için yanımda bi kardeşim var. elinden geldiği kadar nişanlım da ediyo sağolsun. zor iş gerçekten. Allah sana da kolaylık versin inş.
senin düğünün benden önce sanırım, yanılmıyoum dimi
Allah yardımcın olsun bana 38 gün var kafayı yicem düşün düşün ...
radyologun yanlış hatırlamıyosam 3 günü olması lazım yaa off düşünemiyorum o halimi:18:
bende bende:):)bana tam 36 gün kaldıAptal gibiyim aynı herkes benim gibimi yoksa sadece benimi çarptı bu durum
yok canım ya hepimiz öyleyiz sanırım 31 günüm kaldı ve aynen şu 2 durumdayım:18:
bilmem anlatabildim mi ağlak oldum çıktım resmen yaa sende durumlar nasıl bakalım
ayneeen inanılmaz korku var çok sulu gözüm ama ağlamamaya gayret ediyorum... Bir ara kendmi çok yıprttığımı farkettim ve dur deim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ama zor ben çok zorlanıyorum gurbet olcak benimkisi
korkuyorum desem yalan olur valla korku yok tek derdim ANNEMMMMMMMMMMMMM
bende şu ölümlü dünyada haftada bir görmek varken neden böyle diye çok üzülüyorumm....bende de ailem........... diliyorum inşallah bir gün memleketime geri dönerizz inşallah çok özeniyorum aynı şehire gelin gidenlere
ahhh ah hiç sorma komşunun kızı 5 dk bile olmayan uzaklıkta bi yerde oturuyo hergün annesiyle
napalım bizimde kaderimiz bu sınavımız bu demekki rabbim başka dert keder vermesin buna şükür
ne iş yapıyo nişanlın?
Amin inşallah başlarda çok farkında değildim nede olsa sevdiğim adamla evlencektim ama ayrılma zamanı yaklaştıkçaa ayaklarm geri geri gidiyor...Nişanlım mühendis devlette de değil keşke tayin işi olsaydı oda yok kaldık istanbulda
hımm rabbim nasip ederse bizim yakın illere gelme şansımız var ama eşim polis memuru seçimin ertesi günü yerimiz belli olacak galiba çok heyecanlıyız inşallah rabbim hayırlısını nasip etsin hakkımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?