- Konu Sahibi sedosbilal
-
ben varım kuzuuu benimde kardeşim evleniyor.. kına-düğün 9-11 temmuz hazırlık yapıyorum bi yandan sevinip bir yandan üzülüyorum. sizde durumlar nasıl?
12 günüm var kızlar ama heyecandan patlamak üzereyim ne zor seylermıs ya huuuu sızede bol şanlar dılerım hersey gönlunuzce olsun
oy oy oyy ne kadar azkalmış düşünemiyorum heyecanını yaa vallabenim de bugün 39 gün kaldıııı:18:
ay o 39 29 gunlerdekı heyecan hç bişiymiş gercekten kı ben cok rahattım sımdı panık atak oldum resmen önumuzdekı ay bugun 20 gunluk evlı olmus olcam abooooow
anammmmmmm düşnemiyorum halini yaa aslında ben şuan heyecanlı değilim sadece içim buruk evden ayrılacağım için gerçi böyle hissetmem yeni bişey değil ya
hazırlıkların bitmiştir şimdi kaldı mı bişey
hazırlıklar bıttı canım 4 hazıranda ceyız götürüp yerleştircez ve oturup dugun gununu beklıcez ufak tefek eksıklık varda fazla önemlı degıl zamanla olur mesela orta sehba ve zıgon alamadıksenın nasıl hazırlıklar?
ahh ahh sen bana sor 12 gun sonra ucuyorum yuvadan
ben de varımmm. şimdi hesapladım :) 43 gün sonra evleniyorum inş. Allah hepimizin işlerini kolaylaştırsın inşallah
hoşgeldinnnnnn
ooo seninde az kalmış hadi bakalım hayırlı olsun hazırlıklar nasıl gidiyo?
şaka maka benim 37 günüm kaldı yaa off hergün ağlamaya başladım artık annneme bakamıyorum o da ağlamasın diye ama biliyorum o da ağlıyo
hazırlıklar fena gitmiyo sanki :) seninkiler nasıl gidiyo
seninki de çok az kalmış, çok heyecanlı valla. ya anne konusunda seni çok iyi anlıyorum, ben ailemden uzak kalmaya alışkınım öle ağlamıyorum hep ama anne evinden ayrılma fikrini düşününce çok kötü oluyorum. zor bişey yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?