• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 temmuz gelinleriiii sohbete buyrun hazırlıklardan konuşalımm;)

ben varım kuzuuu benimde kardeşim evleniyor.. kına-düğün 9-11 temmuz hazırlık yapıyorum bi yandan sevinip bir yandan üzülüyorum. sizde durumlar nasıl?:33:

12 günüm var kızlar ama heyecandan patlamak üzereyim ne zor seylermıs ya huuuu sızede bol şanlar dılerım hersey gönlunuzce olsun

ay o 39 29 gunlerdekı heyecan hç bişiymiş gercekten kı ben cok rahattım sımdı panık atak oldum resmen önumuzdekı ay bugun 20 gunluk evlı olmus olcam abooooow :D

anammmmmmm düşnemiyorum halini yaa aslında ben şuan heyecanlı değilim sadece içim buruk evden ayrılacağım için gerçi böyle hissetmem yeni bişey değil ya :43::43::43:
hazırlıkların bitmiştir şimdi kaldı mı bişey:34:

anammmmmmm düşnemiyorum halini yaa aslında ben şuan heyecanlı değilim sadece içim buruk evden ayrılacağım için gerçi böyle hissetmem yeni bişey değil ya :43::43::43:
hazırlıkların bitmiştir şimdi kaldı mı bişey:34:

hazırlıklar bıttı canım 4 hazıranda ceyız götürüp yerleştircez ve oturup dugun gununu beklıcez ufak tefek eksıklık varda fazla önemlı degıl zamanla olur mesela orta sehba ve zıgon alamadık :D:D senın nasıl hazırlıklar?

ahh ahh sen bana sor 12 gun sonra ucuyorum yuvadan :14::14::14:

hazırlıklar bıttı canım 4 hazıranda ceyız götürüp yerleştircez ve oturup dugun gununu beklıcez ufak tefek eksıklık varda fazla önemlı degıl zamanla olur mesela orta sehba ve zıgon alamadık :D:D senın nasıl hazırlıklar?

ahh ahh sen bana sor 12 gun sonra ucuyorum yuvadan :14::14::14:

düşünemiyorum işte biz de annemle hergün ağlıyoruz birbirimizden gizli annemmm benden sonra yapayalnız kalacak çok zor bi durumdayız manevi olarak suçlu değilim biliyorum ama öyle hissediyorum kendimi ne bileyim ya öyle işte:14::14::14:
hazırlıklar bitiyo gibi kına hazırlıkları var işte gelinlik filan halledildi sedece bindallımı kiralayacaz damatlık alınacak bi de ev yerleştirme var o düğünden sonraya kalacak ama yetişmiyo çünkü tayin yerimiz seçime kadar belli olacak inşallah sonra eşyaların eve gitmesi 15 20 günü buluyo e misafirler ablam gelecek o yüzden düğünden sonraya kalıyo anlayacağın:31:

Benimde 45 gün kaldı hayırlısıyla :69: hafta sonu eşya bakmaya gidicez inşallah :66: haziran 20 25 arası da çeyiz serme olucak kısmetse :)

ben de varımmm. şimdi hesapladım :) 43 gün sonra evleniyorum inş. Allah hepimizin işlerini kolaylaştırsın inşallah

hoşgeldinnnnnn :71:
ooo seninde az kalmış hadi bakalım hayırlı olsun hazırlıklar nasıl gidiyo?:34:
şaka maka benim 37 günüm kaldı yaa off hergün ağlamaya başladım artık annneme bakamıyorum o da ağlamasın diye ama biliyorum o da ağlıyo:43::43::43:

hoşgeldinnnnnn :71:
ooo seninde az kalmış hadi bakalım hayırlı olsun hazırlıklar nasıl gidiyo?:34:
şaka maka benim 37 günüm kaldı yaa off hergün ağlamaya başladım artık annneme bakamıyorum o da ağlamasın diye ama biliyorum o da ağlıyo:43::43::43:

hazırlıklar fena gitmiyo sanki :) seninkiler nasıl gidiyo

seninki de çok az kalmış, çok heyecanlı valla. ya anne konusunda seni çok iyi anlıyorum, ben ailemden uzak kalmaya alışkınım öle ağlamıyorum hep ama anne evinden ayrılma fikrini düşününce çok kötü oluyorum. zor bişey yaa

hazırlıklar fena gitmiyo sanki :) seninkiler nasıl gidiyo

seninki de çok az kalmış, çok heyecanlı valla. ya anne konusunda seni çok iyi anlıyorum, ben ailemden uzak kalmaya alışkınım öle ağlamıyorum hep ama anne evinden ayrılma fikrini düşününce çok kötü oluyorum. zor bişey yaa

benim annem yapayalnız kalacak malesef bizim sınavımız biraz zor rabbime sığınıyoruz napalım:4:inşallah bir gün anneme yakın ev tutacam rabbimin izniyle nasip eder inşallah umudum var umut olmadan yaşayamıyor insan :43:
hazırlıklar son gaz devam ama çok bişeyimiz kalmadı ya bitti gibi bişey yani evim düğünden sonra serilecek galiba eşyaların gidişi filan geç oluyo nişanlımın işi dolayısıyla gelinlik vs herşeey hazır bi kuzumun damatlığı bi de benim bindallım kaldı:69:

17 temmuz geliniyim..
okullar kapanınca evim tutulacak..
perdeler halılar ve fırın yok sadece..
temmuz başı bindallım ve abiyem tutulacak..
geriye kalan herşey hazır şükür..

Back