• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

zeynep ismini çok beğenirdim ama eltim zeynep koydu kızının adını.birde benim boş boğazlığım yüzünden ikinci adıda ilkim oldu.ben çok beğenirdim ilkim ismini..eltimin kızı doğunca ilkimde güzel demiş bulundum.kimsenin haberi yok kaynım nüfus cüzdanını çıkarttırmaya gittiğinde ilkimide yazdırmış.birde eve gelmiş mistrall deyince benimde hoşuma gitti dedi.eşimde kızdı bana tabi :1: içinde tut herşeyi söyleme birdaha diye.meğer o da beğenmiş.neyse artık söylemiyorum bazı şeyleri kendi bebişime saklıyorum :27:

zeynep ismini çok beğenirdim ama eltim zeynep koydu kızının adını.birde benim boş boğazlığım yüzünden ikinci adıda ilkim oldu.ben çok beğenirdim ilkim ismini..eltimin kızı doğunca ilkimde güzel demiş bulundum.kimsenin haberi yok kaynım nüfus cüzdanını çıkarttırmaya gittiğinde ilkimide yazdırmış.birde eve gelmiş mistrall deyince benimde hoşuma gitti dedi.eşimde kızdı bana tabi :1: içinde tut herşeyi söyleme birdaha diye.meğer o da beğenmiş.neyse artık söylemiyorum bazı şeyleri kendi bebişime saklıyorum :27:

evet kesinlikle yakın akrabaların yanında söylememek lazım hemen kapıyorlar isimleri

benim bi arkadaşımın ikizleri olmuştu, zaten ikiz bi de ikişer isim koydu

kavin duru ve beren asya

kavin ve berenin anlamları aynıymış ikisi de güçlü anlamındaymış
güçlü duru, güçlü asya:1:

amannn
çok eski ve komik sonu nurlu canlı isimler yaa
geçen son noktayı yaşadım ikea da
kadın baarıo
abdurrahman cannnnnnnn
abdurrahman cannnnnnnn
nasıl yani yaaaa

ben de sevmiyorum nurlu isimleri
nisa başlı başına kadın demek ya o yüzden bi sıfatla tamamlarsa daha iyi olur die didiydim:1:

abdurrahman dedenin adı+can ekleyince oldu sana abdurrahman can
benim eşimin arkadaşının oğlu oldu adı
sezai arda:1::1::1::60:

ben aile büyüklerinin adını koymayıda saçma buluyorum..ne gerek var..önemli olan ismini yaşatmak değil,ismiyle anmak değilki..ben sevdiğim saydığım büyüğümü zaten hep anarım.zaten bizimkilerin adlarıda hiç bebeğe konulacak gibi değil :1:

ben çocuk ismi konu olunca sadece çocuğa büyüdüğünde nasıl seslenilecek diye düşünürüm
isimden sonra bey ya da hanım ekleyin
abdurrahmancan bey mi dicekler çocuğa

ben çocuk ismi konu olunca sadece çocuğa büyüdüğünde nasıl seslenilecek diye düşünürüm
isimden sonra bey ya da hanım ekleyin
abdurrahmancan bey mi dicekler çocuğa

A. Can Bey diicekler:32:

benim arkadaşımın babasının adı imambey di aynı zamanda okul müdürümüzdü
imambey diyoduk adamcağıza ismiyle hitap ediyorduk

Back