- Konu Sahibi medicalsecreter
-
Bu topiğin kızları hep dimdik olmak zorundaaaa ...Kim düşersee bir el uzanır allahın izniyle genelde adet zamanlarında tökezliyoruz hepimiz :))) ama geçiyorr işte herşeyy hayat çok garipp neyin ne zaman olacağı hiç belli olmuyoırrrhaklısın canım bugün hepsini bende kendime defalarca söledim ağlayarak ama isyan etmedim hiç hep şükrettim okadar çok hastalık çektim ki ben ameliyat falan iflas ettik kaç kere çok çalkantılı günlerim oldu ama atlattım allahın izniyle şimdi dimdik duruyorum hayata karşı bugün sadece birazcık tökezladim sizler benim elimden tutup kaldırdınız saolun canlarım bu yazıda şahane oldu üstüne
öyle bitanem çok haklısınn ...Onun sınavıda belki çocuğu aldırıp aldırmayacağıyla ilgili aldırırsa sınavı kaybetmiş olucak belkide bu kadar olmaması için uğraş var ortada bu uğraşa rağmen Rabbim verdiyse vardır bişey.Hayret ettim açıkçası erayın anlattığına eşime söyledim vee oda şok oldu bu duruma...Mucize olucaksa olur öyle çok mucizeler var ki ortadaa.Rabbim sanada nasip etsin en yakın zamandaa inşallahh .5yasinin kaldı okunacak 2 tanede ben okudum inşallah kabul olur okunan dualar yolundada ışığın olur.Canım arkadaşım benim...
kuzu
sen bi bak yarın duruma ben benim kuzenlere tamamlatayım bari kalanı :)
annemi fln seferber ettim meryem okusunlar bol bol die :)
ne dr ne ilaç
Allah neticede
dua en etkii silah :)
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUNNNNNNNNNN
öyle bitanem çok haklısınn ...Onun sınavıda belki çocuğu aldırıp aldırmayacağıyla ilgili aldırırsa sınavı kaybetmiş olucak belkide bu kadar olmaması için uğraş var ortada bu uğraşa rağmen Rabbim verdiyse vardır bişey.Hayret ettim açıkçası erayın anlattığına eşime söyledim vee oda şok oldu bu duruma...Mucize olucaksa olur öyle çok mucizeler var ki ortadaa.Rabbim sanada nasip etsin en yakın zamandaa inşallahh .5yasinin kaldı okunacak 2 tanede ben okudum inşallah kabul olur okunan dualar yolundada ışığın olur.Canım arkadaşım benim...
muhabbetten kovacak kadar da sever beni kuzularımmmmmmmmmmmmm
öperim çok
ii geceler
yedi cüceler
yarın görüşürük
ben okurum kalanları canım
ALLAH ım bütün insalığın hakkında hayırlısını versin inşaallah ...
Şöyle bir düşündüm de , birçok insanın bir bebeği yok . Kısmet ne zamansa , o zaman ya olacak yada hiç olmayacak , biz bilemiyoruz .
Diğer yanda da başka birileri , bir mucize nasip oluyor ; ama mecburiyetlerden mucizesine sahip çıkamıyor
Hangi durum daha zor :S
ALLAH ım , bizleri kaldıramayacağımız sınavlarla sınama . Amiiiiiiiiinnn
Arkidişler ;
Benim okuyacağım 5 tane yasini şerifi kime okuyayım o zaman ? Ona göre niyet edip okuyacağım :S
Arkidişler ;
Benim okuyacağım 5 tane yasini şerifi kime okuyayım o zaman ? Ona göre niyet edip okuyacağım :S
o zaman paylaşım yapalım Erayda okumak istiyor amaa kim kaç tane okuyacak ona göree yazın belli olsun.Crafty için okunacak jasmenim tüp bebek tedavisinin hayırlı bir şekilde sonuçlanması için okunuyor
sen oku canım crafty için seninde duan geçsin arkadaşımıza ben okudum daha önce
Tamam tatlım , ben 5 inide okuyabilirim . Dediğim gibi en geç çarşamba olur . Haber veririm sana :)
Sesim çıkamıyor pek ; çünkü bir yandan ütü yapmaya , bir yandan sizlerin yazdıklarını okumaya çalışıyorum :)
kıyamammm olsunn canımm hayırlısıyla okursun elbett
Anlaştık eraycım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?