- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #7.541
niye bugun topicte kımsee yokk ya kızlarrr morelım bozukk bangır bangır muzık dınlıom aglamak ıstıomm zor tutuom kendımıııııdoktora gosterdım butun sonuclarıı ee senın nıye bebegın olmuyo dıyoo yıne ıgne verdıı eger yıne olmazsa aşılama dedii hersyy normalkenn aşılaama denmesi cok koyduuu vee ben bunu aileme nasıl acıklıcam ailemden önce kayınvalıdemleree
özelıne gıdıcem zaten artıkkk allahımm nasl sınav bu yaa rabbıımmmm cokk bekletmee bızııııısöyle canım valla rahim filmiyle ilgili bi fikrim yok bu arada zübeyde hanımda bi doktor varmış bülent baran o da iyi diye duydum ama özeline gideceksin tabi
moral bozmak yok..yapma lütfen..anne olacaksın ilerde.anne dediğin güçlükler karşısında hemen pes etmez.sende güçlü ol ve tedavin için ne gerekiyorsa onu yap.ya doktor sana bir sorunun olduğunu söyleseydi daha mı iyi hissedecektin kendini.yapma lütfen.topla kendini.
özelıne gıdıcem zaten artıkkk allahımm nasl sınav bu yaa rabbıımmmm cokk bekletmee bızııııı
ah be mistii cok zormus bee valla he koyuyo artıkk aman stres olmasın gırmeyım netee aman dıkat edeyım off beee neymıs bu böleeeacıkk ağlayımda rahatlayımmm anne mi olucamm bunu duymak bile etkilemioo olmucakmısım gibiii cocukları cok severımm cocuklugumdan berı tek korkumm byduu basıma geldıııı
Eleni nasıl gidiyor hamişlik kaç haftalık oldu
söyle canım valla rahim filmiyle ilgili bi fikrim yok bu arada zübeyde hanımda bi doktor varmış bülent baran o da iyi diye duydum ama özeline gideceksin tabi
moral bozmak yok..yapma lütfen..anne olacaksın ilerde.anne dediğin güçlükler karşısında hemen pes etmez.sende güçlü ol ve tedavin için ne gerekiyorsa onu yap.ya doktor sana bir sorunun olduğunu söyleseydi daha mı iyi hissedecektin kendini.yapma lütfen.topla kendini.
başına gelen ne bi sorun yokmuş olsa dahamı iyiydi belki zamanı var Allah hayırlı zamanda verecektir üzülme dua ve tevekkül et Rabbim büyüktür sevin ki en azından bi sorun olmadığını biliyosun
herkese merhabalar kızlar
kızlar crafty den haber var mı ?
haber yok daha zaten oda olumsuz bişi sölerseeee benı kımse susturamazzağlayabıldıgım kadar aglarımm
merhaba cnm..
Benim bildiğim bir haber yok
anladım canım sizde var mı güzel haberler geçmişe pek bakamadım..
benim açımdan güzel haber yok cnm..
Adetim 2 hafta oldu gecikeli ama bebiş falan değilmiş.
alla alla neden gecikmiş peki o kadar canım dr a gitin mi?
çok tşk canım ii gidio şimdilik.. 6+2 oldu ..
gittim cnm..hatta bugünde gittim..psikolojik dedi doktorum.çok istediğim için vücudum bana oyun oynuyomuş
niye bugun topicte kımsee yokk ya kızlarrr morelım bozukk bangır bangır muzık dınlıom aglamak ıstıomm zor tutuom kendımıııııdoktora gosterdım butun sonuclarıı ee senın nıye bebegın olmuyo dıyoo yıne ıgne verdıı eger yıne olmazsa aşılama dedii hersyy normalkenn aşılaama denmesi cok koyduuu vee ben bunu aileme nasıl acıklıcam ailemden önce kayınvalıdemleree
eneeeee kız aynı gündemi tutturmusuz bebiklerisana ticker yapammıııııııııı
çok tşk canım ii gidio şimdilik.. 6+2 oldu ..
valla aynı günde olmuş canım ay evet yapsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?