2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

moral bozmak yok..yapma lütfen..anne olacaksın ilerde.anne dediğin güçlükler karşısında hemen pes etmez.sende güçlü ol ve tedavin için ne gerekiyorsa onu yap.ya doktor sana bir sorunun olduğunu söyleseydi daha mı iyi hissedecektin kendini.yapma lütfen.topla kendini.

söyle canım valla rahim filmiyle ilgili bi fikrim yok bu arada zübeyde hanımda bi doktor varmış bülent baran o da iyi diye duydum ama özeline gideceksin tabi
özelıne gıdıcem zaten artıkkk allahımm nasl sınav bu yaa rabbıımmmm cokk bekletmee bızııııı

ah be mistii cok zormus bee valla he koyuyo artıkk aman stres olmasın gırmeyım netee aman dıkat edeyım off beee neymıs bu böleeeacıkk ağlayımda rahatlayımmm anne mi olucamm bunu duymak bile etkilemioo olmucakmısım gibiii cocukları cok severımm cocuklugumdan berı tek korkumm byduu basıma geldıııı

başına gelen ne bi sorun yokmuş olsa dahamı iyiydi belki zamanı var Allah hayırlı zamanda verecektir üzülme dua ve tevekkül et Rabbim büyüktür sevin ki en azından bi sorun olmadığını biliyosun

söyle canım valla rahim filmiyle ilgili bi fikrim yok bu arada zübeyde hanımda bi doktor varmış bülent baran o da iyi diye duydum ama özeline gideceksin tabi

başına gelen ne bi sorun yokmuş olsa dahamı iyiydi belki zamanı var Allah hayırlı zamanda verecektir üzülme dua ve tevekkül et Rabbim büyüktür sevin ki en azından bi sorun olmadığını biliyosun

öle tabı de neyse sağolun kızlar yaa

kızlar bende 2 hafta sonra doktora gidicem bebeğimin kalp atışlarını duymak için zaman geçmek bilmiyor inş herşey yolundadır..

gittim cnm..hatta bugünde gittim..psikolojik dedi doktorum.çok istediğim için vücudum bana oyun oynuyomuş

hay allah canım ya üzüldüm şimdi biliyorum zor ama bencede pek stres yapma bende 1 buçuk yıldır bebek için uğraşıyordum çok stres yapıyordum olmuyordu bu hamile kaldığım ayda bir şeylerle uğraştım örgü örmeyi falan öğrendim oyalandım yani çok şükür bu ay oldu..

Cnm ben de aynı senın gibiyim.Hiçbir sorunumuz yokken 1,5 yıldır bekliyoruz.3ay klomen iğne kullandım.Sonra rahim filmi çektirdim.Doktor aşılama dedi..2 aydır bıraktım doktoru falan..Senın yaşadığın depresyonu yaşadım.Sorun yok deyince inanmıyo kimse sanki saklıyomusuz bi sorunumuz varmış gibi.

En güzeli kimseye söylememek daha düşünmüyoruz demek.Üzme kendini ,fazla takıyoruz fazla düşünüyoruz ondan olmuyo.Hem bi hayır vardır olmamasında da.İsyan etmeden sabırla bekleyeceğiz cnm.
Ben yarın 7 gün oruca başlıcam.İftarı dua okuduğun suyla açıyosun.hiçbir sorunumuz yoksa Allah a dua etmekten başka yapacak bişey yok cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…