2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

selam kızlar ben geldim..daha yeni gelebildim.doktora gitmiştim.muayene oldum..sol tarafımda kist oluşmuş..adet olamadığım için olabilirmiş.adet olmam için ilaç verdi birde adetin bittikten sonra yine gel bakalım kist kalıcımıymış dedi.onun dışında hiç birşeyim yokmuş çok şükür

dedim sana o kesinnn adet olamadığın için

hangi ilacı verdi canım???

geçmiş olsun bacımm inşallah hemencik adet olursun

geçmiş olsun canım çok sevindim başka bişey olmamasına inşallah adetle birlikte gider kistinde
bir an önce başlarsın çalışmalara

kızlarr bısı sorucammm gecen klomen ve catlatma ıgnesı kullandım 21. gunu progesteronum 36. 75 cıkmıstı bu ay hıc bı ılac kullanmadıımm hıc ama progesteronum 13.16 cıktı nasıl iyi miii hacılarr bi degerlendirin ya 1 bucukta gıdıcem doktoraa

ben hiç bilmiyorum cnm bu konuda birşey

geçmiş olsun canım bende öyle olmuştum ya ama adetle attım çok şükür seninkide atılır büyük ihtimal

kızlar bu arada gece rüyamda gebelik testi yaptım ikinci çizgi çıktı silik aradan biraz zaman geçti tekrar baktım teste 5 tane falan kırmızı çizgi vardı hamileyim diye seviniyodum açıkta yatmadım ama

geçmiş olsun canım bende öyle olmuştum ya ama adetle attım çok şükür seninkide atılır büyük ihtimal
inşallah cnm..saol.

kızlar bu arada gece rüyamda gebelik testi yaptım ikinci çizgi çıktı silik aradan biraz zaman geçti tekrar baktım teste 5 tane falan kırmızı çizgi vardı hamileyim diye seviniyodum açıkta yatmadım ama

kafayı yicez yakında bebek diye diye

bende geçen gece rüyamda yerleşme kanaması olmuş gördüm aaaa hamileyim diyorum bi yandan temizlik yapıyorum pc açık tuğbada bugün test yaptırcaktı kızlar onuda nerak ediyorum :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…