- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 314
- 163
- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #7.501
selam kızlar ben geldim..daha yeni gelebildim.doktora gitmiştim.muayene oldum..sol tarafımda kist oluşmuş..adet olamadığım için olabilirmiş.adet olmam için ilaç verdi birde adetin bittikten sonra yine gel bakalım kist kalıcımıymış dedi.onun dışında hiç birşeyim yokmuş çok şükür
dedim sana o kesinnn adet olamadığın için
hangi ilacı verdi canım???
geçmiş olsun bacımm inşallah hemencik adet olursunselam kızlar ben geldim..daha yeni gelebildim.doktora gitmiştim.muayene oldum..sol tarafımda kist oluşmuş..adet olamadığım için olabilirmiş.adet olmam için ilaç verdi birde adetin bittikten sonra yine gel bakalım kist kalıcımıymış dedi.onun dışında hiç birşeyim yokmuş çok şükür
farlutal diye bir ilaç..5 mg'lık.
birde stres yok unutma dedi
geçmiş olsun bacımm inşallah hemencik adet olursun
selam kızlar ben geldim..daha yeni gelebildim.doktora gitmiştim.muayene oldum..sol tarafımda kist oluşmuş..adet olamadığım için olabilirmiş.adet olmam için ilaç verdi birde adetin bittikten sonra yine gel bakalım kist kalıcımıymış dedi.onun dışında hiç birşeyim yokmuş çok şükür
saol cnm benim..
annem çok güldü bugün bana.diyoki adet olmayım derken bak olmadın şimdide olmak için ilaç içersin diyo
hee benim ilacımm
şu hayat şartlarında stres yok demesi kolay
sen kaç günde adet oldun ?
zaten içinde 12 tane var.günde 2 defa iç dedi.:26:
kızlarr bısı sorucammm gecen klomen ve catlatma ıgnesı kullandım 21. Gunu progesteronum 36. 75 cıkmıstı bu ay hıc bı ılac kullanmadıımm hıc ama progesteronum 13.16 cıktı nasıl iyi miii hacılarr bi degerlendirin ya 1 bucukta gıdıcem doktoraa
inşallah cnm..saol.geçmiş olsun canım bende öyle olmuştum ya ama adetle attım çok şükür seninkide atılır büyük ihtimal
kızlar bu arada gece rüyamda gebelik testi yaptım ikinci çizgi çıktı silik aradan biraz zaman geçti tekrar baktım teste 5 tane falan kırmızı çizgi vardı hamileyim diye seviniyodumaçıkta yatmadım ama
farlutal diye bir ilaç..5 mg'lık.
birde stres yok unutma dedi
kızlar bu arada gece rüyamda gebelik testi yaptım ikinci çizgi çıktı silik aradan biraz zaman geçti tekrar baktım teste 5 tane falan kırmızı çizgi vardı hamileyim diye seviniyodumaçıkta yatmadım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?