• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

ya ben hamile kaldığımda napıcam onlarsız
ama bizimkiler ev yapımı o da mı yasak:44:
ya sorma toxzoplazma varmış çiğ ürünlerde bende neler çekiyorum sucuklu yumurta diye annem salçalı sosis yapardı onu bile özlüyorum:1::1::1::1::1:
tamam:) sucuk yersen pişirmeden yeme sakın arada ondan ye :d şilşmesin biryerin ama pişssin şekercim çiğ yeme olurmu mucksss

yaa tırsıyorum yemeye :1::1::1:

evet cnm.ben muayeneye girerken eşim mümkün değil bırakmaz beni oda girer yanımda.alttan muayene olduğumu bilir yani.bu seferde birşey olur annemi dinlemedin falan der hiç gelemem öle şeyler beklerim azcuk daha..

kayınvalidem yasak koydu cnm..ben geçen bir düşük yapmıştımda vajinal muayene oldum o akşamda düşük yaptım.muayene olduğum için olmuş o yüzden yasak koydular kendileri.

anladım Allah sabır versin bize bekleyelim ozaman:( nediyim

evet cnm.ben muayeneye girerken eşim mümkün değil bırakmaz beni oda girer yanımda.alttan muayene olduğumu bilir yani.bu seferde birşey olur annemi dinlemedin falan der hiç gelemem öle şeyler beklerim azcuk daha..

kayınvalidem yasak koydu cnm..ben geçen bir düşük yapmıştımda vajinal muayene oldum o akşamda düşük yaptım.muayene olduğum için olmuş o yüzden yasak koydular kendileri.

Yanlış bir inanışla birçok gebe alttan yapılan (vajinal) ultrasona girmemektedir ve bebeğinin düşeceğini sanmaktadırlar. Bir hekim olarak hepimiz vajinal ultrason yapıldığı için bebeğinin düştüğünü o yüzden doktorunu değiştiren hastalarla karşılaşmaktayız. Vajinal prob rahim ağzını görüntülemek ve erken gebeliğin takibi için çok yararlı bir ultrason yöntemidir ve dikkatli yapıldığında hiç bir zararlı etkiye yol açmamaktadır

kızlar arkadaşım 1 yıldan sonra hamile kaldı ve bu ay dr ona PRE SEED diye bir jel vermiş onu kullnmış
Pre~seed spermlere zarar vermediği dünyada klinik çalışmalarla ispatlanan ilk ve tek, " Doğal Yolla Hamile Kalmaya Yardımcı - Sperm Dostu " olmasıyla benzersiz bir üründür. Pre~seed, hamile kalmaya çalışan çiftler için üretilmiştir. Spermler için en uygun ortamı sağlarken, vajinal kuruluğu ortadan kaldırır ve doğal vücut salgılarını (sekresyonu) taklit eder.

Pre~seed' in her kutusu, ilişki öncesinde vajinal uygulama için önceden tasarlanmış uygulama enjektörleri içerir." Doğal Yolla Hamile Kalmaya Yardımcı - Sperm Dostu " Pre~seed 'in vajinanın derinine yerleşmesiyle vajina ve dış serviksi kaplar, en çok ihtiyaç duyulan yerde nemlendirme sağlar. Böylece uygulandıktan sonra, kadınlarda ovülasyon (yumurtalama) dönemlerinde vücut tarafından salgılanan Servikal Mukus gibi hareket eder. Bilindiği üzere Servikal Mukus, spermlerin rahime tutunmasını sağlayan bir sıvıdır. Ürünün pH değeri, kadının üreme sistemine ve Servikal Mukus sıvısına en uygun değerdedir.

Pre~Seed
Kişisel Nemlendirici

Pre~Seed Kişisel Nemlendirici, vajinal kanal içinde en doğal sekresyonun sağlanması için tasarlanmıştır. Bir nevi vaginal sıvının birebir kopyası-taklidi olarak düşünülebilir. Çünkü vajinal sıvının PH derecesi ile birebir aynıdır. Böylece spermlere zarar vermeden, spermlerin yapısını etkilemeden vajina kanalı boyunca akışkanlığı sağlayarak spermlerin rahatça haraket ederek yumurta ile buluşmasına izin verir.

Hamile kalmaya çalışılan ve özellikle vajinal kuruluğun arttığı dönemlerde, diğer ürünlerin spermler üzerindeki zararlı etkilerinden korunmak gerektiğinde kullanılabilir.

Ayrıca, Cinsel yönden aktif olan her kadın, zaman zaman vajinal kuruluk yaşayabilir. Bu dönemlerde kuruluğun giderilmesi için kullanılan yağ, vazelin, krem v.s. gibi ürünler vaginal sorunlara sebep olabilir, spermlere zarar verebilir ve spermlerin rahat hareket etmelerine engel olan bir bariyer oluşturabilir.

Bu tip rahatsızlığı olan bayanlar yada bu vajinal kuruluk problemi yaşayanlar Pre~Seed Kişisel Nemlendiriciyi güvenle kullanabilir.

Pre~Seed Amerikan INGFertility Firması tarafından üretilen ve Dr. Joanna Ellington ve ekibi tarafından bulunan ürün, tüm Avrupa ve Amerika’da vajinal kuruluk problemi dönemlerinde rahatlık sağlanması ve hamile kalmaya yardımcı ürün olarak kullanılmakta ve tavsiye edilmektedir.

* Fertilite (Doğurganlık-Yumurtlama ) dönemindeki servikal mukusa uygun ph yapısındadır.
* Özellikle spermlere hasar vermemek amacıyla üretilmiştir.
* Antioksidan destek için katkılıdır.
* Dahili uygulama da vajina ve serviksi kaplar.
* Klinik olarak denenmiş ve doktorlar tarafından tavsiye edilmektedir.

ya eşimizle beraber oldugumuzda da düşük tehlikesi var o zaman çünkü ultrason cihazıyla aynı yere giriyorr doktorlar ilişkiyide yasaklarlardı eşine anlat bunu bebege zarar gelmiyor :nazar: ama sen bilisin canım :54:

Yanlış bir inanışla birçok gebe alttan yapılan (vajinal) ultrasona girmemektedir ve bebeğinin düşeceğini sanmaktadırlar. Bir hekim olarak hepimiz vajinal ultrason yapıldığı için bebeğinin düştüğünü o yüzden doktorunu değiştiren hastalarla karşılaşmaktayız. Vajinal prob rahim ağzını görüntülemek ve erken gebeliğin takibi için çok yararlı bir ultrason yöntemidir ve dikkatli yapıldığında hiç bir zararlı etkiye yol açmamaktadır

canom ben biliyorum ama gelde kayınvalideme anlat.önceden gebe kadına bakmazlarmış ama öncedenmiş dedim elitmde demesinmi ee banada bakmadı hiç doktorum diye.
bu sefer onların dediği gibi olsun çünkü bıktım artık çenelerinden.

canom ben biliyorum ama gelde kayınvalideme anlat.önceden gebe kadına bakmazlarmış ama öncedenmiş dedim elitmde demesinmi ee banada bakmadı hiç doktorum diye.

ayyy kıyamam baskı var yani üzülme sen sakın birde onların istediği gibi olsun bakalım:69:

peki kan testinde çıkmazsa da mı muayene olmayacak mışsın
kvalidene bi de onu sor canım :)

benimde bu ayin 23de adetim gelmeli.. insallah gelmez.. geldigi zaman yine moralim bozulacak, yine sil bastan basla.. ALLAh neolursun herkese hayirlisini nasip et.. Gece gündüz yalvariyorum ALLaha.. dilerim hepimiz bir an önce o duyguyu yasariz...

ben kendime eglence buldummm bir topikte kızlar bugun saat 13:00 forum avm de buluşma varmış bende oraya gidem azcık insan görem yawww evde sıkıldım:1::1::1::1:

Back