- Konu Sahibi medicalsecreter
-
:26::26::26::26:ne olaki aceppp
ohovv hadı hayrlısı cnmcımmm
Bir kere daha böyle olmustu,hatta listeye hamile diye gecmistim,sonra adetim gelmisti,bakalim bekleyip görücez:26:
temamdır sıncık peynırlı muska boregının ve revanını tarıfını yazarmısınn bacımyazayım bacım
kakaolu cevizli kek
patates salatası
veya peynirli muska böregi
tatlı olarakta revani
bi gün yapmıştım herçes bayıldııbide
tuzlu susamlı kurabiye
kızlarrr gebelik hesaplamalarında 3+1 günlük hamile görünüyom la ben
Ya kizlar ben hasta olamadimmmm,bastan kahverengi akintim geldi,simdi normal beyaz akintiya döndü,normalmi sizce:44::44:
hadi bakalım inşallahhh güzel bişeydir dee kapıya adını neon ışıkla yazarız
temamdır sıncık peynırlı muska boregının ve revanını tarıfını yazarmısınn bacımguselmıs bıde tuzlu susamlı kurabıye onun kını yazsan zahmet olmazsa ama tabı cok tşk ederimm
o nasıl oluyo gı neye gore hesapladın
Vışş yemek lafı duyunca midem bulanmıyo kızlr yaa:76:
Vışş yemek lafı duyunca midem bulanmıyo kızlr yaa:76:
Yok kizzz,hamilelik hissi yok icimde,esiminde dedigi gibi,benden ciksa ciksa hava cikar
kızlarrrr atv de haber çıktı acısız dogum jeli çıkmışşşşşşş acısız sancısızzzzzzzz
Acisiz agrisiz dogum olurmu kizzz,dogum dedigin bol acili,agrili,olacakki dogum yaptiginin farkina varasin
kız haberde çıktı şimdii sıvıyı sürüyolar vajina ıslak oldugu için rahat şekilde bebek geliyoo dikişede gerk olmuyormuşş onu diyooo jelde katkı maddesi ilaç fln değilmiş glikoz ve yogunlaştırıcı varmışş
E iyiymis o zaman,millet bunu duyarsa catir catir dogurur artikin
biraz uzun olcak bakkk baştan diyim
susamlı kurabiye
yarım çay bardagı sirke
1 yumurta sarısı
250 gr yumuşak margarin
1 tatlı kaşıgı tuz
1 tatlı kaşıgı seker
3.5 4 su bardagu elenmiş un
1 pkt kabartma tozu
1 pkt susam
butun malzemeyi karıştır yumuşak bir hamur elde et 0.5 cm kalınlıgında açarak değişik sekillerde kes ben çubuk gibi yaptım yumurtanın akına batırıp susama bula 180 derecelik fırında 15-20 dk pişir
revani
3 yumurta
3 çay bardağı un
3 çay bardağı irmik
3 çay bardağı yoğurt
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı şeker
2 paket kabartma tozu
2 paket vanilya
hindistan cevizi
şerbeti
4.5 su bardağı şeker
4.5 su bardağı su
1/2 limon suyu
bacım yumurta ve şekeri köpük olana dek çırp
yogurdu sıvı yağı ekle tekrar çırp
unu irmiği kabartma tozunu vanilyayı ekle tekrar çırp
serbeti kaynatmadan karıştırarak erit sıcak tatlının üzerine dök
üzerine hindistan cevizini ekle
kısss sen uzun yazmısın zahmet oldu hakkını helal et ne dıcem benım gun bayagı kalabalık bu revanı yeter mı acep cok oluyo mu bıde peynırlı muska boregı nasılll:26::26:
bu ay catlama ıgnesı oldum bende beklemedeyım arkadasım hosgeldın aramıza ılk catlama ıgnem benım carsamba gıdıcem doktor progesterona bakıcak çatlama olmus mu dıyee senın kacıncı buslm arkadaslar ben yenıyım bu sıtede ve bebıs ıstıyorum catlama ıynesıyle hamıle kalan varmı
pardon canım onu unuttum muska böregide sigara böregi gibi sadece şeklini muska gibi saracaksın canım revani için istesen malzemeyi iki kat yap örn.3 bardak irmik diyoya 4 bardak koy malzemeyi çogalt normal tarifle 20 kişiye yeter dilimleri büyük kesme yeter
helal olsun canım ne demekkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?