- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #2.801
arkamdaan artık koca memelii canoooooooo diye bagırırlarr85 diyodum ya 100 oldular mübarek kavuşmiyyy düğmelerrr lililiiii
kız dah dün avucuma sıgıyodular şimdi sıgmiyyy ya insan acabamı demekten kendini alıkoyamıyooo hesapladım testi gerçekten erken yapmışım en son 25 ocakta şey olduueee sperm 2 günde yumurtaya ulaşıyosaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lannnn 4-5 gün olmuş o yüzden kendime ohaaaaaaaaaaaaaaa diyorum
hımmm acele bacı acele bacıı:) valla belirti belirti diye kednimizi yedik ama şeker bellide olmaz bekle bakayım biraz daha,, ben buay cozuttum bir haftadır kocişe keçiboynuzu harnup pekmezi yediriyorum, dünde soğan kürüne başladımm soğan kürü llinki vardı anam birçok kişi hamiş kalmış bu kürle ama söylemesi ayıp wc de kendi kokumdan tiksindim rezil
hım yakınızz:) kıyamam size hadi siz gelin dışarısı çok güzel bembeyaz evler sıcak kestane yapayım size:) ama dışarı çıkmak sıkıntılı yaws
kız sogan kürünü adet başlangıcında içmek gerekmiyomuuuuu:44::44::44::44::44:
yok yok araştırdım adetin bittikten 1 hafta sonra başlıyormuşssun, en fazla 15 gün kullanılıyormuş,şekerim sonraki ay adetine 10 kala başlıyormuşssun adet olana kadar içiyormuşssun yine olmazsa ondan sonrakia yda incir kürü yapıyormuşssun ama ilk ay deneyipte tutturan okada rçokki
yaa ne kdr güzel olur anlatamam burda bir odadan diger odaya gitmek için 782651489 kez düşünüyorsun :))
yok yok araştırdım adetin bittikten 1 hafta sonra başlıyormuşssun, en fazla 15 gün kullanılıyormuş,şekerim sonraki ay adetine 10 kala başlıyormuşssun adet olana kadar içiyormuşssun yine olmazsa ondan sonrakia yda incir kürü yapıyormuşssun ama ilk ay deneyipte tutturan okada rçokki
denesemmikiiiiiiiiii bendeee tadı nasılllll iğrenç olan bişi içememkiiiiii
o kürü yaptıktan sonra 11 gündür hamile olmadığı halde adeti gelmeyen de var canım
adı lazım değil baş harfi BEN!!!
herkeste aynı etkiyi göstermiyo
dikkatli olmak lazım
hımssss anladım canım ya olumsuz yönününde etkilenen çok yok duymadı, ama soğanın iltihap sökme özelliğinden dolayı faydasını gören çok
o konuda haklısın bayağı bi akıntım olmuştu benim içerken
hatta hafif sarımtrak saydam bi akıntı bilgin olsun
sende de olursa bu neyin nesi deme :)
bu hafta doktora gidicem ona soracam içersi nasıl diye ne var ne yok söküyomuş diye duymuştum
sana haber ederim sonuçları
kıssslr konuşmuyosunuz noldiiii
soğan suyumu içmeye gittimdekiki sonrada dişleirmi fırçaladım hehe çok koyuro beee
yok bacı ben içemem yawwwwkokuyosaa yapmam kusarım klavyemin aaaaaaaaaaaaa tusu çalışmıyoo
tuşun altına bişi kaçmıştır tes çevir üfleeeeee:)) düüşssün hehe
bakim olmusmu aaaaaaaaaaaaa olmuşş sağol
:)))) bende bakayım belki bende rahatlarımmhttp://www.kadinlarkulubu.com/hamil...enme-yasayip-hamile-kalanlar-bakabilir-3.html
bunları okudukça rahatlıyorum varyaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?