2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

hımmm acele bacı acele bacıı:) valla belirti belirti diye kednimizi yedik ama şeker bellide olmaz bekle bakayım biraz daha,, ben buay cozuttum bir haftadır kocişe keçiboynuzu harnup pekmezi yediriyorum, dünde soğan kürüne başladımm soğan kürü llinki vardı anam birçok kişi hamiş kalmış bu kürle ama söylemesi ayıp wc de kendi kokumdan tiksindim rezil

kız sogan kürünü adet başlangıcında içmek gerekmiyomuuuuu:44::44::44::44::44:

kız sogan kürünü adet başlangıcında içmek gerekmiyomuuuuu:44::44::44::44::44:

yok yok araştırdım adetin bittikten 1 hafta sonra başlıyormuşssun, en fazla 15 gün kullanılıyormuş,şekerim sonraki ay adetine 10 kala başlıyormuşssun adet olana kadar içiyormuşssun yine olmazsa ondan sonrakia yda incir kürü yapıyormuşssun ama ilk ay deneyipte tutturan okada rçokki

denesemmikiiiiiiiiii bendeee tadı nasılllll iğrenç olan bişi içememkiiiiii

yaa ne kdr güzel olur anlatamam burda bir odadan diger odaya gitmek için 782651489 kez düşünüyorsun :))

evet biliyorum bilmezmiyiyim:) adanaya gelince çok üşüyorum annem sen iice kütahyalı olmuşssun derr :) orası burdan soğuk burda daha çok üşüyorsun der hehe:)

o kürü yaptıktan sonra 11 gündür hamile olmadığı halde adeti gelmeyen de var canım
adı lazım değil baş harfi BEN!!!

herkeste aynı etkiyi göstermiyo
dikkatli olmak lazım

denesemmikiiiiiiiiii bendeee tadı nasılllll iğrenç olan bişi içememkiiiiii

tadı kötü değil canım ben çok raha tiçiyorum burnumu kapatık tek seferde içiyorum, klorsuz 1,5 -2 bardak suyu kaynatıyorsun içine soğanı 4 e bölüp atıyorsun 5 dk.kapağını kapatıp kaynatıyorsun sonra içebileceğin soğukluğa getirene kadar bekleyip içiyorsun, soğanın özeliği beyaz olacak, kırmızı ve mor soğan olmuyor birde sabah akşam yapıyorsun her öğünde taze hazırlıyorsun kürü

o kürü yaptıktan sonra 11 gündür hamile olmadığı halde adeti gelmeyen de var canım
adı lazım değil baş harfi BEN!!!

herkeste aynı etkiyi göstermiyo
dikkatli olmak lazım

hımssss anladım canım ya olumsuz yönününde etkilenen çok yok duymadı, ama soğanın iltihap sökme özelliğinden dolayı faydasını gören çok

hımssss anladım canım ya olumsuz yönününde etkilenen çok yok duymadı, ama soğanın iltihap sökme özelliğinden dolayı faydasını gören çok

o konuda haklısın bayağı bi akıntım olmuştu benim içerken
hatta hafif sarımtrak saydam bi akıntı bilgin olsun
sende de olursa bu neyin nesi deme :)
bu hafta doktora gidicem ona soracam içersi nasıl diye ne var ne yok söküyomuş diye duymuştum
sana haber ederim sonuçları

hımss tamam canımçok çok sevinirim, sen yenilerde kullanmışssın ozaman şeker inş. faydası olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…