- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #2.761
şşşşş secret diye bi şey duymadın mı sen
gelcek gelcek deyip durma çağırma kırmızıları şimdi
gelmemiş kırmızıdan ümit kesilmez unutma
merhaba arkadaşlar 5 aydır deniyoruz biz henüz birşey yok. doktora adet düzensizliği için gitmiştim o da progestan verdi şimdi onu kullanıyorum. birkaç test falan yaptı normal görünüyor herşey dedi biraz yumurtlaman düzensiz dedi. yarın başka bir doktora gidicem daha çok mu erken bilmiyorum ama kötü bişey varsa şimdiden tedaviye başlayalım diye düşünüyorum
bende de var düzensizlik
aslında bu ay oldu canım 10 gün gecikti adetim
doktora sormuştum randevu alırken, iş stresi havalar,,,hepsi etkilemiş olabilir dedi
doktor sorun yok dediyse yoktur bence kötü bişey düşünme
tarifin enfeksiyona benziyor miniciik
kaşıntında oluyormu beraberinde?
yahut yanma?
gel bacım ben sana yaapaarımmmmmbana ne yaa ben de ev gezmesine gitmek istiyorum
kısır yiyim istiyorum
poğaça kek istiyorum
cano bızı ekip nasıl çaya gidersin
bence sadece çay diil kesin yanında güsel şeyler var ondan gıttı bu
İyi akşamlar arkadaşlar
bu akşam pazartesi akşamı dua kapılarının açık oldugu akşamlardan biri pazartesı ve perşembe akşamları..
Ben Allahın izniyle yasin okuycam hepimiz için
müsait olanınız varsa okusun canlarım
Dua her derde şifadır
-Sorarım sıze yurekten ısteyıpte dua ettıgınız herhangi birşey gerçekleşti mi bu güne kadar
cevabınızın evet oldugunu biliyorum..
Allah kabul etsin..
merhaba kızlar ben 2 yıllık evliyim 1 yıldır korunmuyoruz pco rahatsızlıgım vardı 8 ay once yendim. eşimdede sorun cıkmadı ama edtlerimin düzensiliği sebebiyle yumurta çatlama donmlerim tutmuyo.ilaçla adet görüyorum. uzun süre duphaston klomen ve progestan tedavisi gördüm ilişki tarihleri verildi ama sonuc hep hüsran hep hüsran. bana tavsiye edeceğiniz bişe varmı çok ihtiyacım var...
öncelikle çok çok geçmiş olsun diyorum, inş. en kısa zamanda bebişini alırsın kucağına sende,bahsetiğin konuların hiçbirini bilemiyorum canım medical olsaydı anlardı dilinden benim tavsiye sabretmek yönünde olacak inanıyorum inş. bizde muradımıza ereeceğiz sabır sabır
inşallah bende herkes gibi kucagıma almayı sabırsızlıkla bekliyorum bu gece rüyamda kız cocugumu emzirdigimi gördüm ama tabirine bakmaya korktum :)
İyi akşamlar kızlar :)
Nasılsınız bakalım ?
iyi akşamlar canım hoş geldinn, ev hali dinlenmece tembellik:) sen nasılsın keyifler nasıl
Hoşbuldum tatlım :) İyiyim çok şükür . Ezel eşliğinde topicteyim :))
Sabahtan sol kasığım ağrıyordu , şimdi sağa geçti . Bir sağ bir sol takılıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?