2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

bende de var düzensizlik
aslında bu ay oldu canım 10 gün gecikti adetim
doktora sormuştum randevu alırken, iş stresi havalar,,,hepsi etkilemiş olabilir dedi

doktor sorun yok dediyse yoktur bence kötü bişey düşünme

inşaallah. yarın sabahtan gidicem. öğlen haber veririm ne oldu ne bitti. dua edin. endişe ediyorum biraz

iyi akşamlar kızlar nasılsınız
gündüzleri giremiyorum artık özlüyorum burayı
yoğunlukta yazamasam da okuyordum

ben de günüme 10 demişim ama yanlış hesapladım herhalde tickere göre 8 günüm kalmış
hayırlısı inş. gelmez

kızlar ben geldim ama kimsecikler yok sanırım.Bugün doktora gittim.kan değerim 1554.2 çıktı.doktor daha küçüktür ancak alttan ultrasonla bakarsak görürüz keseyi dedi.15 gün sonra gel bakalım dedi.değer bana fazla geldi ama dr a sordum normalmi diye normal dedi.çoğul gebelik olabilirmi kızlar sizce nasıl değerim çok merak ediyorum.

İyi akşamlar arkadaşlar
bu akşam pazartesi akşamı dua kapılarının açık oldugu akşamlardan biri pazartesı ve perşembe akşamları..
Ben Allahın izniyle yasin okuycam hepimiz için
müsait olanınız varsa okusun canlarım
Dua her derde şifadır
-Sorarım sıze yurekten ısteyıpte dua ettıgınız herhangi birşey gerçekleşti mi bu güne kadar
cevabınızın evet oldugunu biliyorum..
Allah kabul etsin..

Allah razı olsun balımmm allah tüm muradını versin inş.. bende okuyayım inş. bugün ama şuan acayip tembellğim üzerimde inş. ilerleyen saatlerde nasip olar okumak mucks mucks

merhaba kızlar ben 2 yıllık evliyim 1 yıldır korunmuyoruz pco rahatsızlıgım vardı 8 ay once yendim. eşimdede sorun cıkmadı ama edtlerimin düzensiliği sebebiyle yumurta çatlama donmlerim tutmuyo.ilaçla adet görüyorum. uzun süre duphaston klomen ve progestan tedavisi gördüm ilişki tarihleri verildi ama sonuc hep hüsran hep hüsran. bana tavsiye edeceğiniz bişe varmı çok ihtiyacım var...

öncelikle çok çok geçmiş olsun diyorum, inş. en kısa zamanda bebişini alırsın kucağına sende,bahsetiğin konuların hiçbirini bilemiyorum canım medical olsaydı anlardı dilinden benim tavsiye sabretmek yönünde olacak inanıyorum inş. bizde muradımıza ereeceğiz sabır sabır

inşallah bende herkes gibi kucagıma almayı sabırsızlıkla bekliyorum bu gece rüyamda kız cocugumu emzirdigimi gördüm ama tabirine bakmaya korktum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…