2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

Garson ; nihat abi ketçap mayonez olsun mu NIHAT DOĞAN ; hayır ketçap ketçap olarak kalsın

Yaşamak için nefes almak zorundayız. Anladığım kadarıyla, nefes almazsak ölürüz.

Geçen gün Amerikadayım, adamlar aşmışlar arkadaş. Elin çöpçüsü bile ingilizce konuşuyor...

Ateşiniz var mı?" diye soran doktora, "Bi dakka olcaktı." diyip çakmak verdim. Duydum ki istifa etmiş.

Büyük aşklar büyük kavgalarla başlar dediler.Kahveden adam toplayıp sevdiğim kızı dövdük xD (N.D)

Nihat Doğan : Türk Hava YoLLarını kazıkLadım. Ankara'ya gidiş-dönüş biLeti aLdım. Ankara'ya gittim ama geri dönmedim.

:60::60::60::60::60::60::60:ölcem yaaaaaaaaaaa

Süpermiş :1::1::1:

Ya arkadaşlar , benim sol kasığım acayip ağrıyor , bacağımda da kasılmalar var :(

Soğuk mu kaptım yoksa , daha günüme çoookk var :44:

$31fm4.gif oldumu yawwwwwww

Son düzenleme:
Ya arkadaşlar , benim sol kasığım acayip ağrıyor , bacağımda da kasılmalar var :(

Soğuk mu kaptım yoksa , daha günüme çoookk var :44:

kızlar birşey sorcam benim kasıklarımda 2 aydır devamlı batmalar ağrılar oluyor adetim bittikten birkaç gün sonra başlıyor, bir daha ki adete kadar iki üç günde bir oluyor..benim gibi kasık ağrısı yaşayan var mı

sabah sormuştum ben de size kasıklarımda ağrı var diye kise cevap virmediydi:50:

valla aklıma takılmıo diil bunlar
mesela transfer sonası 3-4 gün banyo yapmamam lazım
ama abdest gidik oluo
o sürede dua edemicem of ne biliim yaaaa

BİZ SENİN YERİNE EDERİZ DUA BEBEĞİM

üstelik dua edebilirsin sadece kurana elleyip yüzünden okuyamazsın,
ezbere okuyabilirsin bile bilgiğin sureleri..
Allah seni senden daha iyi biliyo o yüzden stres yapma olur mu bebişe kanalize ol

BİZ SENİN YERİNE EDERİZ DUA BEBEĞİM

üstelik dua edebilirsin sadece kurana elleyip yüzünden okuyamazsın,
ezbere okuyabilirsin bile bilgiğin sureleri..
Allah seni senden daha iyi biliyo o yüzden stres yapma olur mu bebişe kanalize ol

yerim seni bıdıkkkk
muckkk
bende ederim hep size :)
çarşamba çaardı gene dr :)
benimki izinliymiş hale hanıma gideceğim
ay çok istiodum onu da görmeyi sevindim

valla kramp olayı bende de var..
çok ena ara ara bişey batıyo gibi sanki :18:
Ama ben üşüttüm ondan oluyo..

Aynen canım , battı çıkmıyor :S

kızlar birşey sorcam benim kasıklarımda 2 aydır devamlı batmalar ağrılar oluyor adetim bittikten birkaç gün sonra başlıyor, bir daha ki adete kadar iki üç günde bir oluyor..benim gibi kasık ağrısı yaşayan var mı

sabah sormuştum ben de size kasıklarımda ağrı var diye kise cevap virmediydi:50:

Benim günüm geldiği zaman kasıklarım ağrıyor . Bu ilk , bilemedim yaaa offff :((

benimde çok ağrıo
ama nedeni belli
ayaklarım buz gibi
ofis tam ısınmadı sanırım :(

Aman sen dikkat et !

bacı bendede oluyoo baazen hapşururken bile kasıgıma bıçak saplanıyo sankiii bilmiyom valla nedennnnnn

Sabahtan beridir var . Geçemedi mübarek yaaa

merhaba arkadaşlar 5 aydır deniyoruz biz henüz birşey yok. doktora adet düzensizliği için gitmiştim o da progestan verdi şimdi onu kullanıyorum. birkaç test falan yaptı normal görünüyor herşey dedi biraz yumurtlaman düzensiz dedi. yarın başka bir doktora gidicem daha çok mu erken bilmiyorum ama kötü bişey varsa şimdiden tedaviye başlayalım diye düşünüyorum

Back