- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #2.681
inşallah fazla bekletmez canım temennimiz o
ama belli olmuyo bekletebiliyo zamane bebekleri daha doğmadan kendilerini naza çekmeyi biliyo maşallah
yok kız dalga geçiyorum artık ben kendimle.. ne işareti.
aman olursa olur valla..umrum değil artık hiçbirşey
.
senin nekadar oldu peki cnm
sorma pazar gunu yan komsumuaz(yan kosumuz akrabamız oluyo) bebekli mısafır gelmniş kapıyı calıyo bebegı bana uzattı medi bu bebek arkadas istiyomuş sizden bize gelınce canısıkılıyomus fılan dıyolar of hersey benı delırtmek ıcın çabalıyo tam kahvaltıya oturcaktım tıkandı boğazıma
sagol canimmm benimmm Allah kolaylik verir insallahhayırlı olsun gurbet abla başka işlerle meşgul olduğunda daha kolay oluyo galiba bu bebek o yüzden büro iyi gelir inşallah size
hic belli olmazzzz insallaahhh cabuk olur insallahhyaşım 32 evliliğim ise 2 sene oldu bebeği yeni düşünmeye başladık geç mi gelir acaba ufaklık
bizimde eltimin kızı babaanne bana kardeş yaparmısın demiş..geçen gün kayınvalidem laf çarptırıyo çocuk gelmiş benden istiyo napsın başka kimseden umudu yok diyo.dünde ilk defa kayınvalidem bebek kıyafetleri örmek için ip falan almış annemle..o kadar şaşırdımki kayınvalidem hiç daha önce böyle şeyler yapmazdı (laf aramızda feci hamarattır kendisi) bu bir işaret olabilirmi kızlar :26:
ben başkalarının çocuklarını da sevmiyorum artık
uzaktan gülümsüyorum o kadar
ben bebeğe bebek demem
bebek benim olmayınca
Burda banada yer varmı arkadaşlar bende bebek istiyorum artık doğru yer mi burası
bendeki kitapta bu..ama daha sayfasını açıp bir sayfa okumak bile kısmet olmadı henüz
crafty bebeğim her zaman dualarımdasın...
gerçi hepimiz için dua ediyorum ama tansel ve crafty için nicklerle dua ediyorum
hani isme dua daha makbul derler ya bizimki de nicke dua oluyo inşallah bu da en az o kadar makbul olur
özledim sizi çok
günaydın hanımlar bugün 24. günüm ama benim yumurta 22. gün çatladı nihayet çatlayabildidoktor bu yumurtadan hayır gelmez dedi çünkü çok büyümüştü 25mm olmuştu gerçi çatladığı sırada gördü doktor etrafı kanlanmıştı sıvı akışı vardı belki o yüzden büyük göründü yumurta:26:yani çatlama esnasını gördük benim zaten bu aydan bir beklentim yoktu sadece yumurtlamam olacak mı diye merak ediyordum kürtajdan sonra o yüzden takip ettirmiştim geç oldu ama yumurtladım gördüm çok şükür
yaa hayır gelmezmı dedı....
e yumurtlamada sorunmu var ki taf?
vucut demekkı bu ebata gelınce catlatıyor yumurtayı
nıye işe yaramazmış
Şaşırdım kafam karıstı sincik
taf mesaj kutun dolu cnm
eşinin yaşı kaç?
bence dr a görünün ikinizde önceden bişi varsa zaman kaybı yaşamazsınız hiç değilse.
bi çoğumuz aylarca boşa kürek çektik çünkü
:))))))))))))) bak senin ve benim dilim yandıya herkesi uyarıyoruz...
aynen bende son 1 haftada aklımdan cıkaramıyorum ya
offf beklemek cok zor
husranlardan usandım artık ya
gucum tukenıyor pınarcım
ben demiştim dayanama gelir diyecrafty bebeğim her zaman dualarımdasın...
gerçi hepimiz için dua ediyorum ama tansel ve crafty için nicklerle dua ediyorum
hani isme dua daha makbul derler ya bizimki de nicke dua oluyo inşallah bu da en az o kadar makbul olur
özledim sizi çok
sorma pazar gunu yan komsumuaz(yan kosumuz akrabamız oluyo) bebekli mısafır gelmniş kapıyı calıyo bebegı bana uzattı medi bu bebek arkadas istiyomuş sizden bize gelınce canısıkılıyomus fılan dıyolar of hersey benı delırtmek ıcın çabalıyo tam kahvaltıya oturcaktım tıkandı boğazıma
canım bıdığım, geçen topiğe girdim sen nerdesin diye merak edip sordum kızlara... onlarda morali bozuk dediler..bende hemen gel diye dua ettim..canım duaların içinde çok sağol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?