hanımlar merhaba 2 gündür istanbul'u gezdik eşimle ve bebeğimizle çok güzeldi.. bulantım veya herhangi bir rahatsızlığım yok hamdolsun :)
canım bende sivilcelenme değilde böyle küçük noktacık şeklinde bi sivilcelenme oldu ve birde dudağımda uçuk çıktı çok lazımmış gibi
arkadaşlar bugün bebeğimi görmeye gittim iannılmaz duygusal anlar yaşadım dr ultrason cihazını koyar koymaz sanki kıpırdıyomuş gibi geldi yanılmışımdır diye düşünürken bi baktımki elleri ayaklarını nasıl hareket ettiriyorrr (MAŞALLAH)bide kordonundan geçen kanı gösterdi bununla besleniyor işte dedii çok güzeldiii yaa çok güzel bi duygu allah herkese tattırsın inş.
maşallah nisandahazancım....gezmek herzaman güzeldir ama bebişlerimizle olunca daha güzel inş kucaklarımıza alıp gezmekte nasip olur...bizde hamile olduğumuzu bilmeden baya bi yolculuk yapmıştık şuandada yolculuğa devam ediyoruz...bebeğimiz doğuncada herhalde hep gezmek isticek:)sağlıkla gelsin bebeklerimiz inş....
bu ara benim yüzümde hiç eksik olmuyo kocaman sivilceler:)biri geçiyor başka biri çıkıyor...ama ben çirkin bi anne olmak isteemiyorummmm
günaydın arkadaşlar....
mreak etme sanırsam bu sivilcelenmeler daha çok ilk aylarda oluyor sonra geçer,her anne güzelleşir:) tabi istersen benim ara sıra yaptığım gibi suyla seyreltilmiş elma sirkesiyle ara ara yüzünü silersen hem bakterilerden korunursun hemde sivilcelerinde azalma olur.Bi dene istersen.Benim küçük sivilcelerde işime yarıyor.
teşekkür ederim deneyeceğim inş....bu arada periyotlarımızda çok yakınmış...bizde bugün 8+4 olduk...
öylemi çizelgen olmadığı için farkedemedim.Sana çizelge yapmamı istermisin? Bu arada bulantılarım sanki hafifledi gibi artık.6. ve 8. haftalar arası bayağı kötüydüm.Neyse nazar değdirmeyeyim inş geri dönmezler :Saruboceq:
günaydın kızlar
yeni gelenler var sanırım hoşgelmişler
sivilcelerden bahsedilmiş bende çok dertliyim bu konuda alnım küçük küçük birçok sivilceyle dolu sık sık yıkasamda yüzümü başedemedim bir de yüzümden yağ fışkırıyor resmen yıkadıktan kısa bir süre sonra yağdan parlıyor yüzüm internette okudum normalmiş ama bende güzel bir anne adayı olmak istiyorum sivilceli bir hamiş değil:gitme:
ay canım çok isterim...biraz uğraştık ama beceremedik çizelge yapmayı:)benimde bulantılarım hafifledi daha rahatım dediğin gibi 6lı haftalarda genelde yatıyordum ama şimdi çok şükür elh.bizi 12.haftada çağırdı doktorumuz siz ne zman gitceksiniz bir daha....bir de beslenme konusunda nasılsın?ya ben çok fazla süt tüketemiyorum...meyve ağırlıklı besleniyorum ama çokta korkuyorum bebeğim sağlıklı beslenemezse diye...doktorum özel olarak birşey demedi sadece folikasite çok dikkat et dedi...öyle işte
ay canım çok isterim...biraz uğraştık ama beceremedik çizelge yapmayı:)benimde bulantılarım hafifledi daha rahatım dediğin gibi 6lı haftalarda genelde yatıyordum ama şimdi çok şükür elh.bizi 12.haftada çağırdı doktorumuz siz ne zman gitceksiniz bir daha....bir de beslenme konusunda nasılsın?ya ben çok fazla süt tüketemiyorum...meyve ağırlıklı besleniyorum ama çokta korkuyorum bebeğim sağlıklı beslenemezse diye...doktorum özel olarak birşey demedi sadece folikasite çok dikkat et dedi...öyle işte
http://lbdf.lilypie.com/c7oyp3.png canım bunu profilindeki çizelge kısmına yapıştır bi bakayım gününü tutturmuşmuyum senin sat 6 mayıstı herhalde değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?