2011 Şubat Anneleri

slm kızlar ıyı dıleklerınınz ıcın teşekkurler bugun daha ıyıyım okul bitti sonundaaaakaydirigubbakcemile3ev değiştirmeyı düşünüyorduk onu skıntı yapıyordum şükür ıstedgım gıbıde ev buldum moralım duzeldı bebişide düşünmemeye çalışıyorum ınş hepimiz için herşey guzel olacakzemuszemus

Zaten başka çaremiz yok canım... bebişler doğar doğmaz hemen 2011 Şubat Anneleri zayıflama topici diye yeni bir topic açıp başlamamız lazım kilo vermeye...
Bu arada yazlığa gidiyormuşsun canım.Bol bol dinlen bebişe,kağan'a ve kendine dikkat et canım... İnşallah internete girme fırsatı bulursun.

ben demir ilacı içmiyorum ama adet günüm yaklaştı ondan herhalde allahım ne olur kötü birşey olmasın

Benimde dün adet sancısı gibi sancım oldu akşam... Hemen uzandım... 1-2 kez wc 'ye girdim karnımda inanılmaz hareketlenme oldu.Sonra yattım uyudum sabah ağrı geçmişti.

progestan kullanıyorum canım malum bizimki tüp bebek ilk üç ay kullanıcakmışız dr amcamızın isteği

Canım bende progestan kullanıyorum ama ben bi sabah birde akşam alıyorum.Fakat doktorum bana arasında belli bir saat olmalı falan demedi... birini kahvaltıdan sonra diğerini de akşam yamekten sonra yada yatmadan alıyorum.

mrhb güzel anneler ve minişleri.herkes iyidir inşallah.
4 gündür giremedim sohbetler uzamışta uzamış.oku oku bitiremedim yaa.
bizimde dün kontrolümüz vardı. 2.defa kalp atışını duydum bebişimin.sata göre 7+0 olmalıyken 7+4 çıktı ultrasonda bebiş maşallah.ilk gittiğimde 1 hafta gerideydi.şimdi büyümüş geçmiş bile.şimdi kalbinin durmasından korkuyorum.ilk bebğimin 8+4 te durmuştu.Rabbim inşallah bu evladımı sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder.şu ilk 3 ayı bi atlasak Rabbimin izniyle.

amin hepimize inşallah
içiniferah tut hiçbişey olmayacak bebeklerimize ben sabahtan beri aynı şeyi yapıyorum ağrılarımdan dolayı
bende çok merak ediyorum ne kadar oldu bebiş diye

Kızlar iyi haberlerle gelmedim,
Canım sıkkın, bugün gözden randevum vardı 3te, neyse babam götürdü, gözümde enfeksiyon vardı bi kaç zamandır, dr biraz ilerlemiş dedi, hamile olduğum için ilaçta veremedi, 1 hafta boyunca ılık kaynamış suyla pansuman yap haftaya gel dedi, eğer ilerlerse bebeği aldırıp tedaviye başlamak zorunda kalabiliriz dedi çünkü gözü kaybetme riski oluyormuş, canım çok sıkkın geldiğimden beri ağladım, kimseninde haberi yok Hamileliğimden bişi diyemedim...

geçmiş olsun burcucum .inşallah gözün iyileşir.Rabbim şifasını versin .kendini üzme biliyordun bebeğin etkileniyor bu durumdan.

canım,moralini bozma, ALLAH okadar büyük ki sende bizde dua edelim,haftaya kalmadan iyileşir umarım gözün...

geçmiş olsun burcucum .inşallah gözün iyileşir.Rabbim şifasını versin .kendini üzme biliyordun bebeğin etkileniyor bu durumdan.

canım,moralini bozma, ALLAH okadar büyük ki sende bizde dua edelim,haftaya kalmadan iyileşir umarım gözün...

Kızlar çok teşekkürler, gerçek varya başta küçük bir oğlum olduğu için bu bebek olsun istemedim sürpriz bebek bu, ama evladım dedim aldırmıcam doğsun zorda olsa her şartta bakarım dedim,onu sevdim, ama şimdi böyle olunca iyice moralim bozuldu, pansuman yapmakla geçermi hiç iltihap ya aklım almıyor, göz damarları açılır içindekini akıtabilir dedi dr...ama bana haftaya aldır bu bebeği derse nasıl aldırırım

aklına kötü şeyler getirme canım,olumlu düşün her zaman.bir kere aynı şeyi yaşadın diye 2.öyle olacak diye bakma olur mu.Sen güzel düşün pozitif ol bebişinde iyiolsun..

Canım çok geçmiş olsun.Yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm.İnş.dr.verdiği pansumanla geçer olmazsa başka bir dr.daha görün ya.Nasıl kıyılırkı o minicik cana çok zor bir karar almak zorunda kalmazsın inş.ama sende düşüncelerini olumlu tut canım.geçmiş olsun tekrardan

Teşk.ler cnm evet çok zor, bir karar veriyorsun, tamam doğsun hazırım diyorsun, ondan sonra istemin dışı olaylar gelişiyor ve bir anda böyle bir durumla karşı karsıya kalıyorsun... eğer haftaya aldır diyecekse keşke bugün söyleseydi bana ben 1 hafta bunun stresi ile nasıl durucam bilmem

bu arada bana bakan dr bizim dr olmadığı için geçici gelmişti kızlar, önümüzdeki hafta başka dr olacak burda yani

Evet yani böyle bir karar almak bir anne için gerçekten çok zor allah yardımcın olsun canım.Ama başka bir tedavi şekli yokmuymuş hani tek çare bumu gözüküyor önünde

cnm verebileceğim ilaçların hiç biri gebelikte kullanmaya müsait değil ve sen henüz gebeliğin başındasın ilk aylardadahada tehlikeli ve doğuma kadar iltihap retinayı kaplar gözü kaybetmeye neden olabilir dedi, durdurabilirsek pansuman ile damarlar açılıp iltihap kendisi akabilrmiş öyle dedi ama bana esas bu damar açma mevzusu saçma geldi

Bencede yaa.Çok karışık geldi vallahi sen genede diğer dr.bekle bakalım o nediyecek

geçmiş olsun canım üzme kendını derdını veren allah caresınıde verır sen kendıne dıkkat et uzulme:Saruboceq:

Canım benim lütfen hemen kendini kötüsüne hazırlama... Bak benim arkadaşım evlendiği ay hamile kaldı ve hiç beklemiyordu hamileliği... Fakat çok sıkıntılar yaşadı hamileliğinde neredeyse hep hastanelerde yattı... tansiyon sorunu yaşadı,enfeksiyon sorunu yaşadı sonra anneannesini kaybetti v.s. hep üst üste geldi sıkıntılar.Bir sürü serum aldı ilaç aldı. Ama şimdi kızı 1 yaşına girdi ve çok şeker.
Bence bu konuda bir doktorun daha fikrini al.Çünkü gebe bayanlarda ilaçlı tedavi konusunda kar-zarar ilişkisi doğrultusunda uygun bir ilaç verilebiliyor. Gebelikte içilebilen antibiyotikler,ağrı kesiciler,şuruplar mevcut.Sadece dozları gebeliğe göre ayarlanıyor...
Ben ikinci klomen denememde iğneden 12-13 gün sonra ateşlendim ve baya kötü oldum.Boğazım falan iltihaplandı.Doktora gittim ve gebe olabileceğimi tedavi gördüğümü ona göre ilaç yazmasını istedim.Doktor ilaçları yazdı hemen kadın doğumcumu aradım dedim böyle böyle ben hastayım ve doktor bunları yazdı içebilir miyim? O da 1'i hariç (o da ağrı kesiciydi) diğerlerini içebilirsin sorun yok dedi.
Böyle hemen enfeksiyon tedavisi için bebeği aldır falan denildiğini ilk defa duyuyorum ve gerçekten saçma geldi. Millet gebeyken ne tedaviler görüyor da bebekleri sağ salim doğuyor.

burcu geçmiş olsun canım ama dr un söyledikleri bana biraz tuhaf geldi mutlaka gebelerin kullanabileceği ilaçlar vardır bence başka dr larla da görüşmeden böyle bir karar verme

başka göz drlarının ve kendi jinekoloğunun fikrini al mutlaka

canım çoook geçmiş olsun.hemen moralini bozma.mutlaka başka bir tedavisi falan vardır.kolay mı öyle hemen karar vermek.istersen başka bir doktora daha görün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…