Zaten başka çaremiz yok canım... bebişler doğar doğmaz hemen 2011 Şubat Anneleri zayıflama topici diye yeni bir topic açıp başlamamız lazım kilo vermeye...Kızlar kilolardan konuşmuşsunuz, ben tam 1. senenin sonunda kilo vermeye başlamıştımki hamile kaldım :))) e tabi bu kilocuklarımın üstüne kilocuklar yapışıp kalacak biliyorum... amaaaaaan boşverdim ya, Hayırlısı ne ise o olsun, yiyeceğimki bebeciğim beslenecek,sonunda top olup yuvarlanarakmı doğuma gideriz yoksa vinçle camdanmı çıkarırlar bilemicem artık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ama listeye baktımda genelde büyük bir ortalama yüksek kilolarda bi kaç istisna dışında ( öhöm öhöm manikcim ) , doğumdan sonra zayıflama topiği açıcaz bu gidişle :)))sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ben demir ilacı içmiyorum ama adet günüm yaklaştı ondan herhalde allahım ne olur kötü birşey olmasın
progestan kullanıyorum canım malum bizimki tüp bebek ilk üç ay kullanıcakmışız dr amcamızın isteği
mrhb güzel anneler ve minişleri.herkes iyidir inşallah.
4 gündür giremedim sohbetler uzamışta uzamış.oku oku bitiremedim yaa.
bizimde dün kontrolümüz vardı. 2.defa kalp atışını duydum bebişimin.sata göre 7+0 olmalıyken 7+4 çıktı ultrasonda bebiş maşallah.ilk gittiğimde 1 hafta gerideydi.şimdi büyümüş geçmiş bile.şimdi kalbinin durmasından korkuyorum.ilk bebğimin 8+4 te durmuştu.Rabbim inşallah bu evladımı sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder.şu ilk 3 ayı bi atlasak Rabbimin izniyle.[/QUOTE
canım aklına kötü şeyler getirme,rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Kızlar iyi haberlerle gelmedim,
Canım sıkkın, bugün gözden randevum vardı 3te, neyse babam götürdü, gözümde enfeksiyon vardı bi kaç zamandır, dr biraz ilerlemiş dedi, hamile olduğum için ilaçta veremedi, 1 hafta boyunca ılık kaynamış suyla pansuman yap haftaya gel dedi, eğer ilerlerse bebeği aldırıp tedaviye başlamak zorunda kalabiliriz dedi çünkü gözü kaybetme riski oluyormuş, canım çok sıkkın geldiğimden beri ağladım, kimseninde haberi yok Hamileliğimden bişi diyemedim...
geçmiş olsun burcucum .inşallah gözün iyileşir.Rabbim şifasını versin .kendini üzme biliyordun bebeğin etkileniyor bu durumdan.
canım,moralini bozma, ALLAH okadar büyük ki sende bizde dua edelim,haftaya kalmadan iyileşir umarım gözün...
mrhb güzel anneler ve minişleri.herkes iyidir inşallah.
4 gündür giremedim sohbetler uzamışta uzamış.oku oku bitiremedim yaa.
bizimde dün kontrolümüz vardı. 2.defa kalp atışını duydum bebişimin.sata göre 7+0 olmalıyken 7+4 çıktı ultrasonda bebiş maşallah.ilk gittiğimde 1 hafta gerideydi.şimdi büyümüş geçmiş bile.şimdi kalbinin durmasından korkuyorum.ilk bebğimin 8+4 te durmuştu.Rabbim inşallah bu evladımı sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder.şu ilk 3 ayı bi atlasak Rabbimin izniyle.
Canım sıkkın, bugün gözden randevum vardı 3te, neyse babam götürdü, gözümde enfeksiyon vardı bi kaç zamandır, dr biraz ilerlemiş dedi, hamile olduğum için ilaçta veremedi, 1 hafta boyunca ılık kaynamış suyla pansuman yap haftaya gel dedi, eğer ilerlerse bebeği aldırıp tedaviye başlamak zorunda kalabiliriz dedi çünkü gözü kaybetme riski oluyormuş, canım çok sıkkın geldiğimden beri ağladım, kimseninde haberi yok Hamileliğimden bişi diyemedim...
Kızlar çok teşekkürler, gerçek varya başta küçük bir oğlum olduğu için bu bebek olsun istemedim sürpriz bebek bu, ama evladım dedim aldırmıcam doğsun zorda olsa her şartta bakarım dedim,onu sevdim, ama şimdi böyle olunca iyice moralim bozuldu, pansuman yapmakla geçermi hiç iltihap ya aklım almıyor, göz damarları açılır içindekini akıtabilir dedi dr...ama bana haftaya aldır bu bebeği derse nasıl aldırırım
aklına kötü şeyler getirme canım,olumlu düşün her zaman.bir kere aynı şeyi yaşadın diye 2.öyle olacak diye bakma olur mu.Sen güzel düşün pozitif ol bebişinde iyiolsun..
Canım çok geçmiş olsun.Yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm.İnş.dr.verdiği pansumanla geçer olmazsa başka bir dr.daha görün ya.Nasıl kıyılırkı o minicik cana çok zor bir karar almak zorunda kalmazsın inş.ama sende düşüncelerini olumlu tut canım.geçmiş olsun tekrardan
Teşk.ler cnm evet çok zor, bir karar veriyorsun, tamam doğsun hazırım diyorsun, ondan sonra istemin dışı olaylar gelişiyor ve bir anda böyle bir durumla karşı karsıya kalıyorsun... eğer haftaya aldır diyecekse keşke bugün söyleseydi bana ben 1 hafta bunun stresi ile nasıl durucam bilmem
cnm verebileceğim ilaçların hiç biri gebelikte kullanmaya müsait değil ve sen henüz gebeliğin başındasın ilk aylardadahada tehlikeli ve doğuma kadar iltihap retinayı kaplar gözü kaybetmeye neden olabilir dedi, durdurabilirsek pansuman ile damarlar açılıp iltihap kendisi akabilrmiş öyle dedi ama bana esas bu damar açma mevzusu saçma geldi
cnm verebileceğim ilaçların hiç biri gebelikte kullanmaya müsait değil ve sen henüz gebeliğin başındasın ilk aylardadahada tehlikeli ve doğuma kadar iltihap retinayı kaplar gözü kaybetmeye neden olabilir dedi, durdurabilirsek pansuman ile damarlar açılıp iltihap kendisi akabilrmiş öyle dedi ama bana esas bu damar açma mevzusu saçma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?