Kızlar bebişiniz size orada olduğunu hissettiriyormu benim sol kasığımda dün geceden beri bir sertlik var sanki ara arada ağrı yapıyor sizede böyle şeyler oluyormu.Sanki orada yerleşmeye çalışıyor :))
yaa ben eşimle gidemicem şehir dışına çıkıo iş için oda çok üzgünnapalım kısmet bidahakine artık
Bende sertlik olmuyor ama sol kasigimda batmalar oluyor bazen. Bende senin gibi dusunuyorum bana orda oldugunu hissettiriyor surekli annesinin minigi:) Bende o sirada ayaklarimi uzatip dinlenmeye calisiyorum eger musait olabilirsem.
Evde olursam eğer ağrı girdiğinde bacaklarımı kendime çekip acının geçmesini bekliyorum ben.Sen kaç haftalıksın canım.Bebişinin kalp atışlarını duydun mu ?
Ben bugun 7 hafta oldum canim:) Allaha cok sukur. Kalp atislarini dinledik 114 cikti. O gun 6 hafta 3 gunluk hamile oldugumu soyledi ultrasonu yapan bayan. Sen kac haftalik hamilesin canim? Sen dinledin mi kalp atislarini peki? Cok heyecan veren bir duygu. Minicik bir can atiyor icinde. Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.
sizi okuyunca çok heyecanlandım.Ben de 2010 şubat annesiyim.geçen sene bu zamanlar aynı şeyleri yaşamıştık.Zaman nasıl da geçiyor.Şimdi melek gibi uyuyor kızım içerde.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
bizde yarın 7 haftalık olacağız inşallahh:CüvCüv:
bende duymak istiyorum bebişimin kalp atışlarını yaaasenağlamasenağlama
Butun anne adylari Folik asit alimina basladiniz mi?
ya bana elevıt dıye hap verdı ıcınde butun vıtamınler var
oooo sayfa hareketlenmiş baya yeni gelen arkadaşlarımz hoşgeldiniz önceden ben bu sayfaları okurken acaba ben nasıl haber veririm diye düşünüyordum ama hiç düşündüğüm gibi olmadı eşim yanımda değil ilk denememde hamile kaldım adetım gectıgı gun eşim sen adet oldunmu dıye sorunca bende hayır demış bulundum sonra test aldım yaptım aradım heyecanlandı ama ıstedıgım tepkıyı alamadımmafoldumben 3gun sonrada kan testı yaptrdım ozamanda zaten bu fıkre alışmıştı ilk kontrolumede arkadaşımla gıttım o daha cok heyecanlıydı sanırım yanyana olmayınca pek hıssedemedık bakalım kalp atışlarını duymaya bırlıkte gıtcez ınşallah ozaman daha guzel olur:çok üzgünüm:
Ben bugun 7 hafta oldum canim:) Allaha cok sukur. Kalp atislarini dinledik 114 cikti. O gun 6 hafta 3 gunluk hamile oldugumu soyledi ultrasonu yapan bayan. Sen kac haftalik hamilesin canim? Sen dinledin mi kalp atislarini peki? Cok heyecan veren bir duygu. Minicik bir can atiyor icinde. Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.
bizde yarın 7 haftalık olacağız inşallahh:CüvCüv:
bende duymak istiyorum bebişimin kalp atışlarını yaaasenağlamasenağlama
sizi okuyunca çok heyecanlandım.Ben de 2010 şubat annesiyim.geçen sene bu zamanlar aynı şeyleri yaşamıştık.Zaman nasıl da geçiyor.Şimdi melek gibi uyuyor kızım içerde.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Butun anne adylari Folik asit alimina basladiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?