2011 Şubat Anneleri

Bende sertlik olmuyor ama sol kasigimda batmalar oluyor bazen. Bende senin gibi dusunuyorum bana orda oldugunu hissettiriyor surekli annesinin minigi:) Bende o sirada ayaklarimi uzatip dinlenmeye calisiyorum eger musait olabilirsem.

yaa ben eşimle gidemicem şehir dışına çıkıo iş için oda çok üzgün napalım kısmet bidahakine artık

Canim bende bir yildir Turkiye'ye gitmedim. Bu yil mayis ayinda planimiz Turkiye ziyareti idi. Ama bu guzel haberi alinca erteledik. Bende uzuldum ama hamile oldugumu hissedincede bebegim icin deger dedim. Turkiyedekilerde benden uzun zamandir bu guzel haberi bekledikleri icin yaterki sen gelme bebegin olsun diyolar:) Insallah seneye bebegimizle gideriz. Sende bebegini kucagina alinca kocanla is gezilerine beraber gidersin Insallah.

Bende sertlik olmuyor ama sol kasigimda batmalar oluyor bazen. Bende senin gibi dusunuyorum bana orda oldugunu hissettiriyor surekli annesinin minigi:) Bende o sirada ayaklarimi uzatip dinlenmeye calisiyorum eger musait olabilirsem.

Evde olursam eğer ağrı girdiğinde bacaklarımı kendime çekip acının geçmesini bekliyorum ben.Sen kaç haftalıksın canım.Bebişinin kalp atışlarını duydun mu ?

yeşimcim merhaba .sende izmir dendin sanırım .yanlış hatırlamıyorsam bu 2.bebişin demi.görüşmüştük seninle daha önce.burada da görüşmek kısmetmiş

evet arkadaşım ilk bebeğimi kaybettmiştim senin gibi meleğim kardeşini yolladı bize inş allah buna sağlık uzun ömür verir allah senin bebeişinizde korusun kaç haftalıksın seni burda gördüğüme sevindimm...

bende çok sevindim seni gördüğüme canım.hayırlı olsun bebişin.inşallah bu sefer bebeklerimizi sağlıcakla kucağımza almayı nasip eder Rabbim.5 haftalık canım ama daha dr.a gitmedim.haftaya gidicem.hangi hataneye yada dr.a gidiyorsun ?

oooo sayfa hareketlenmiş baya yeni gelen arkadaşlarımz hoşgeldiniz önceden ben bu sayfaları okurken acaba ben nasıl haber veririm diye düşünüyordum ama hiç düşündüğüm gibi olmadı eşim yanımda değil ilk denememde hamile kaldım adetım gectıgı gun eşim sen adet oldunmu dıye sorunca bende hayır demış bulundum sonra test aldım yaptım aradım heyecanlandı ama ıstedıgım tepkıyı alamadımmafoldumben 3gun sonrada kan testı yaptrdım ozamanda zaten bu fıkre alışmıştı ilk kontrolumede arkadaşımla gıttım o daha cok heyecanlıydı sanırım yanyana olmayınca pek hıssedemedık bakalım kalp atışlarını duymaya bırlıkte gıtcez ınşallah ozaman daha guzel olur:çok üzgünüm:

amin aminn allahıma dua ediyorum bol bol ben umur yensele gidiyorum özel muayenesine sen nereye gitmeyi düşünüyosun??

ilk bebeğimde bornova şifaya gidiyordum arkadaşım yeni doğum yapmış ve memnun kalmıştı.ama ben pek memnun kalmadım.kürtajdan sonrada gazi hastanesindeki ayşen hanıma gitmeye başladım.bi arkadaşımın çok sorunlu hamileliği olmasına rağmen ona sağlıklı bir doğum yaptırdı..tabi herşey Rabbimden.ama bende çok sevdim ayşen hanımı ona devam etmeyi düşünüyorum.hayırlısı bakalım.

Evde olursam eğer ağrı girdiğinde bacaklarımı kendime çekip acının geçmesini bekliyorum ben.Sen kaç haftalıksın canım.Bebişinin kalp atışlarını duydun mu ?

Ben bugun 7 hafta oldum canim:) Allaha cok sukur. Kalp atislarini dinledik 114 cikti. O gun 6 hafta 3 gunluk hamile oldugumu soyledi ultrasonu yapan bayan. Sen kac haftalik hamilesin canim? Sen dinledin mi kalp atislarini peki? Cok heyecan veren bir duygu. Minicik bir can atiyor icinde. Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.

bizde yarın 7 haftalık olacağız inşallahh:CüvCüv:
bende duymak istiyorum bebişimin kalp atışlarını yaaasenağlamasenağlama

sizi okuyunca çok heyecanlandım.Ben de 2010 şubat annesiyim.geçen sene bu zamanlar aynı şeyleri yaşamıştık.Zaman nasıl da geçiyor.Şimdi melek gibi uyuyor kızım içerde.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn:CüvCüv:

Randevun ne zaman? Kalp atislarinin hizini mutlaka ogrenmeni tavsiye ederim. Sanirim bazen soylemiyorlarmis. Ama sorarsan buyuk ihtimal soylerler. Tabii onemli olan kalbinin saglikli attigini bilmek. Insallah guzel haberleri en yakin zamanda alirsin. Bana yaz kalp atis hizini ilk cinsiyet tahmini yapalim beraber.

Üzülme canım onada anlamamıştır nasıl olduğunu,benim eşimde her ay sorardı oldun mu diye ama bu ay sormadı kısmet bizimkide bu ay geldi onunda ilk akşam sonradan yüzü donuklaşmıştı ,bir anda olayın etkisine giremiyorlar bizden daha farklılar nede olsa

Bugün itibariyle bende 6+3 oldum canım.Kalp atışlarını duymak kim bilir ne kadarda heyecanlı bir olaydır,bende çok istiyorum.Cumartesi gidince inş.duymak istiyorum kalp atışlarını.Ama dün akşam iyice burdayım dedi bana çok midem bulandı ama kusma gibi birşey yok çok kötüydü bir paket tuzlu kraker yedim bütün geceyi onunla geçirmek zorunda kaldım.Sol tarafımdada iyice kendini belli etmeye başladı artık.Sen hissediyormusun bebeğinin ne tarafta olduğunu.

7 haftalık'ta inş.duyabilirsin canım dr.kontrolün ne zaman gidince bizimlede paylaş kalp atışlarını çok merak ediyorum bende :)))

Amin canım saol,senin bebeğinide allah sağlıklı ve güzel bir ömür versin inş.

Butun anne adylari Folik asit alimina basladiniz mi?

Dr.bana sormuştu vitamin alıyormusun diye hayır demiştim bende o zaman hemen folik asit^'e başlayalım dedi.hemen hemen herkeste var galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…