genel anestezi olan arkadaşlar neler yaşadıklarını yazsalar da kendimi ona göre hazırlasam bari... cesarete ihtiyacım var...
slm kızlar nasılsnz?
geçmişe daha bakamadım.
eşimle ayrılmıyoruz,en azından bi kere daha uğraşıcaz.
eskiden olsa hiç de uğraşmazdım ama artık kendmden ziyade bebeği düşnmek zorundayım,öyle bi rtama doğmasına gönlüm razı olmadı. evet hala çok kırgınım ama napalım görmezden gelicem son bi kez..
bugün birsürü doğumumuz vardı dimi,allah hepsine kolaylık versin,bir avazda sağlıkla kurtarsn inşallah,kandiliniz de mübarek olsn.. sevgililer günü fln dicem bugn dilim varmıyo hiç,içimden gelmiyo,ama sizlerinki kutlu olsn...
mrb kızlar nasılsınıız...
ben kızımda sonunda uyudu bugün
bayaa uzun emdi çok şükür şimdi mışıldıyor...
tek sıkıntımız şu göbek bağımız...düşmedi daha...bi problem yok aslında ama nedenn düşmedi ona takmış durumdayım
ankaradaki arkadaşlar çocuk doktoru buldunuz mu?ya ben doğum yaptığım hastanenin çocuk doktorundan pek memnun kalmadım...adam hiç rahatlatmıyo aksine panikletiyo...zaten malum hassas bi dönemdeyiz...
bugün eşim fatih üniversitesi hastanesinden randevu almış çarşamba günü ona gidicez bakalım inş iyi olur...tavsiyelere açığız....
bugünn bissürü miniş katılcak aramızaa inş tüm arkadaşlara kolayy doğumlar sağlıklı bebişler diliyorum....
yarın teyzem geliyor inş...kayınvalidem gidiyor...
buarada kandilimiz mübarek olsun....dualarımız kabul olsun inş...
artık çok sık giremiyorum ama aklım hep burdaa.....yine geceleri hep ayaktayım ama bu sefer kucağımda minik bi melek olduğu için eskisi gibi gece mesaisine katılamıyorum
hayırlı olsn cnm,allah sağ salim kucağına almayı nasip etsn inşallah çok kolay bi doğum olur.merhaba kızlarrr sezeryan tarihim belli olduuuuuuuuuu cuma yada cumartesi alıcak ddr çok sevinçliyim ama korkuyorum oğlum 3.646 gr olmuş nstde sancılar çıktı çarşamba tekrar nst var perşembe iğneni yapma cuma aç gel dedi öyle işte mutluluk bu olsa gerek sıkılmıştım artık beklemekten:)
saol cnm ya,anlatmasaydm artk kriz geçircektm zaten,dün baya bi ciddiydi durumum,nasıl doğurmadım hayret:26:burcucuk sakinleşmene sevindim.aile içinde oluyor böyle şeyler maalesef
lütfen burda birbirimize anlatarak rahatlıyoruz sakın öyle düşünme olurmu.bizde bir çok şeyimizi paylaşıyoruz burdada anlatmazsak çatlarız dimi ama
maway bende serdim valla nevresim takımını öyle boş olunca hep çıkardığımızı üstüne atıyoduk sinir oluyodum.hem ben yapıyorum hem ben sinir oluyorumüstünede tül cibinliğini örttümmm mis gibi oldu valla.zaten şurda ne kaldı.
çekmecesi hazır ama bi kaç parça bişi daha geldi onlar yıkanmadı bu hafta onlarıda yıkayıp ekledimmi tamammdır.kapımızada süsümüzü astık onu asmamıştm.böyle işte ufak tefek işlerle uğraşıyorum.yapacak bişi kalmadı kendime iş çıkarıyorum.
maşallah cnm dert etme göbek bağını enfeksiyon vs gbi bi durum yoksa. düşer elbet vakti gelnce..mrb kızlar nasılsınıız...
ben kızımda sonunda uyudu bugün
bayaa uzun emdi çok şükür şimdi mışıldıyor...
tek sıkıntımız şu göbek bağımız...düşmedi daha...bi problem yok aslında ama nedenn düşmedi ona takmış durumdayım
ankaradaki arkadaşlar çocuk doktoru buldunuz mu?ya ben doğum yaptığım hastanenin çocuk doktorundan pek memnun kalmadım...adam hiç rahatlatmıyo aksine panikletiyo...zaten malum hassas bi dönemdeyiz...
bugün eşim fatih üniversitesi hastanesinden randevu almış çarşamba günü ona gidicez bakalım inş iyi olur...tavsiyelere açığız....
bugünn bissürü miniş katılcak aramızaa inş tüm arkadaşlara kolayy doğumlar sağlıklı bebişler diliyorum....
yarın teyzem geliyor inş...kayınvalidem gidiyor...
buarada kandilimiz mübarek olsun....dualarımız kabul olsun inş...
artık çok sık giremiyorum ama aklım hep burdaa.....yine geceleri hep ayaktayım ama bu sefer kucağımda minik bi melek olduğu için eskisi gibi gece mesaisine katılamıyorum
güle güle sağlıklı günlerde kullanın cnm yatağınızıbugün dogum yapan arkadasların allah yardımcısı olsun bu güzell ve anlamlı günde herseyin yolunda gitmesi dileğiyle... kandiliniz mübarek olsun ...bugün oglusumun beşigini kurduk(oyun parkı) simdide nevresimini ütüleyeceğim...9 ay gecti son günler gecmek bilmiyor...
burcu çok sevindim canım.düşmanlarını sevindirme sen mutlu olmanın yollarını ara.
herkesin kandili mübarek olsun.kutlayanların sevgililer günü de.
saol cnm,bazen birikip birikip çok fena patlıyo böyle...canım çok üzüldüm geçmişi okumadığımdan bilmiyorum neler oldu ama yine de sıkma sen güzel canını hem de hamileykenherşey düzelir merak etme oğluşun gelince
maşallah de canım bu prensesler göz götürmüyor
biz cuma günü bilgi hastanesine götürcez bakalım memnun kalırsak haber veririm sende memnun kalırsan haber ver özel dr ismi aldık biri güven hastanesinde ama bilgi yakın bize bi oraya gitcez memnun kalmzsak güvendekine gideriz
hayırlısı olsun ınşallah en kısa zamanda bebişini kucağına alırsın ınşallah....merhaba kızlarrr sezeryan tarihim belli olduuuuuuuuuu cuma yada cumartesi alıcak ddr çok sevinçliyim ama korkuyorum oğlum 3.646 gr olmuş nstde sancılar çıktı çarşamba tekrar nst var perşembe iğneni yapma cuma aç gel dedi öyle işte mutluluk bu olsa gerek sıkılmıştım artık beklemekten:)
hayret bugun gezmeğe çıkmamaışsın hahahah :)şaka alınma haa...bı senle ben kalıcaz doğurmayan burda sanırım...gıden gıdene baksana...burcucuk sakinleşmene sevindim.aile içinde oluyor böyle şeyler maalesef
lütfen burda birbirimize anlatarak rahatlıyoruz sakın öyle düşünme olurmu.bizde bir çok şeyimizi paylaşıyoruz burdada anlatmazsak çatlarız dimi ama
maway bende serdim valla nevresim takımını öyle boş olunca hep çıkardığımızı üstüne atıyoduk sinir oluyodum.hem ben yapıyorum hem ben sinir oluyorumüstünede tül cibinliğini örttümmm mis gibi oldu valla.zaten şurda ne kaldı.
çekmecesi hazır ama bi kaç parça bişi daha geldi onlar yıkanmadı bu hafta onlarıda yıkayıp ekledimmi tamammdır.kapımızada süsümüzü astık onu asmamıştm.böyle işte ufak tefek işlerle uğraşıyorum.yapacak bişi kalmadı kendime iş çıkarıyorum.
bizim yatak odasında beşiğimiz soyuncak yer kalmadı evde öyle ufak değil ama eşya fazla benimde örgü yelekler kaldı yıkanmadık cibinlik almadım ben 100tl istediler nebilim yaza doğru alırız dedi kociş.
ben bugun çatı muaynesi olucam tırsıyom banyo yaptım giyindim gidicem kalbim güp güp atıyor of.
Herkezin kandilini kutlarım bugun hepimiz için dua ettim.doğum yapan arkadaşları tebrikederim aklıma gelenler melocum sürmeki daha baska varsa onları tebrikediyorum.Ben gibi daha gün sayanlara sabır ve en hayırlı doğumları diliyorum.
Merhabalar.Ben Fatma Nur'un Eşiyim.Bugün(14.02.2011) Ezgi Naz'ımız saat 12.35'te dünyaya geldi.Çokşükür ikisini de sağlık durumları iyi.Darısı diğer arkadaşların başına.Hepinize iyi gümer dilerim...
Merhabalar.Ben Fatma Nur'un Eşiyim.Bugün(14.02.2011) Ezgi Naz'ımız saat 12.35'te dünyaya geldi.Çokşükür ikisini de sağlık durumları iyi.Darısı diğer arkadaşların başına.Hepinize iyi gümer dilerim...
allah bağışlasın..emzırme konusundada sıkma canını sen ne kadar kendıne guvenırsen bebeğini okadar ıyı emzırırsın...inşallah duzelırherkese iyi kandiller.ben de4 gün oldu doğum yapalı belki işinize yarar diye bazı şeyler yazayım dedim.ilk 2 gün sütüm gelmedi emzirmeye çalıştık tabi bu sırada göğsüm çok kötü yara oldu kanıyor sürekli ve çok acıyor doğum yapmamış arkadaşlar mutlaka lansinon kremi kullanmaya birkaç gün öncesinden hatta hafta öncesinden başlayın.sonra sütüm geldi ama bu defa da bebek emmek istemedi.bizde göğüs ucu çıkarıcılarla sütü sağıp göğüs koruyucuyla vermek istedik ama bu defa da hazır sağılmış süte alıştı emmek istemedi.size tavsiyem ne olursa olsun emzirin.benim göğüslerim yara emerken çok acıtıyor ama ağlaya ağlaya emziriyorum işte.eğer bırakırsa emmeyi süt de gelmeyecek aç kalacak.
slm kızlar nasılsnz?
geçmişe daha bakamadım.
eşimle ayrılmıyoruz,en azından bi kere daha uğraşıcaz.
eskiden olsa hiç de uğraşmazdım ama artık kendmden ziyade bebeği düşnmek zorundayım,öyle bi rtama doğmasına gönlüm razı olmadı. evet hala çok kırgınım ama napalım görmezden gelicem son bi kez..
bugün birsürü doğumumuz vardı dimi,allah hepsine kolaylık versin,bir avazda sağlıkla kurtarsn inşallah,kandiliniz de mübarek olsn.. sevgililer günü fln dicem bugn dilim varmıyo hiç,içimden gelmiyo,ama sizlerinki kutlu olsn...
kızlar akşam sizleri de üzmüşüm çok pişman oldum snra anlattıma:26:
ben de bbaşkalarının başına gelen kötü durumları okuyunca üzülüodm halbuki,keşke anlatmasaymışım...
ama kimsem yoktu anlatabilceim bi gafletle anlattım walla:26:
bu arada kızlar görümcem ddki,göğüs uçlarına doğumdan bikaç gün önce kına sürüp 15 20 dk bekletmek çok ii geliomuş,hiç çatlama fln olmuomş,bi de doğuma girerken sürersn 15 dk fln ddi,çok ii geliomuş. denemeye açık..
gerçi ben bebek kokusundan tiksinir die korktm ama onun öyle bişşi olmamış cok cok emmiş walla..
kv ile kp de gitti bu arada biraz önce kızlarının yanında bekliceklermiş,doğum olunca geri gelckler
nyse napim buna da şükür inşallah çok kalmazlar doğumdan sonrA da,lohusa halimde..
oğullarına tahammülüm kalmamış,bi de onları çekemicem.
zaten ne geliosa başıma onlar yüzünden gelio..
ayy neyse gene başladım bak anlatmaya..
canım ben genel anestezi oldum ve çook memnun kaldım.önce herşeyi hazırladılar en son uyuttular beni.ve uyandığımda ameliyathanenin kapısından çıkıyordum.odaya geldiğimde de bebeğimi aldım kucağıma.tabi onu benden yarım saat kadar önce getirmişler odaya.ayıldığımda hiç ağrım olmadı.en çok korktuğumda buydu.narkozda etkilemedi beni bazılarında kusma falan yapıyormuş.tabi bünyeye göre değişiyor.sbh 11 de doğumdan çıktım.akşam üstüde yürüttüler beni.sadece ilk ayağa kalkarken biraz zorlandım o kadar.ertesi günde yürüyerek çıktım hastaneden.iyikide gnel olmuşum diyorum .epidural ve spinal in risklerinden kurtulmuş oldum.herkese hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim...
fatmacm gözünüz aydın Allah sağlıklı uzun ömür versinyarın da ben kavuşucam inşallah meleğime....
saol cnm,bazen birikip birikip çok fena patlıyo böyle...
zeynep kızımız nasıl?
fatmacm gözünüz aydın Allah sağlıklı uzun ömür versinyarın da ben kavuşucam inşallah meleğime....
slmm kızlarr ben g eldimmm ayyy kızımla ugraşmaktan hiç bişi yapamıyorumm bugünn hastanedeydik kızım sarılık olmus sürekli uyuyor mızmızz görsenizzzz uyandıramıyorum orasını brasını mıncıklıyoruzz yok uyanmıyorrr sürekli emmesi lazım mış bende meme kalmadıki cok yaraa resmen parçalndı size tavsiyem doğum yapmayan arkadşlar şimdiden kreminizi kullanınn ben kullnmadım ama cok pişmanım neysee cok uzattım doğuran var mı bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?