iyi geceler kızlar siteyi okadar gec buldum ki kacgündür kendime cokk kızıyorm... keske 9 ay bayunca aranızda olabilseydim...sizlerden cok sey öğrenebilirdim paylasırdım sohbetlerinizde cok güsellbende 38+3 günlük hamileyyim sabırsızlıkla oglusumu bekliyrm ... normal dogum olacagı için heran sabırsızlıkla bekliyrm yarın dogum yapacak annelerin allah yardımcısı olsun...saglıklı sekilde bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız insallah...
iyi gecelerrr uykusuz gecelerden birindeyizz yineeee oğlum saolsun uyumaya niyetli değil bugün nazar değdirdiler paşama bugün mevlüdü vardı herkes ne uslu maşallah sesini duymadık falan filan dedi herkes gitti oğlumda hala ayakta ve çoookkuysuzzz yarın bi çok arkadaşta meleklerini alıyor kollarına sağlıcakla kavuşurla innş ayakta uyuyorum bi hata yaptım cenebesini çekiyorum anason ve rezene içtim hem çocuk sakinlesin hemde sütteki gazı atsın diye gece yatarken içtim gözüm açılmıyor dizlerim tutmuyor halbuki gündğz içmem lazımdıeşim 2 saat baktı kestirdim ama nafile mahfoldum gözüm kapanıyor yüzümü filan yıkadım ama cıkssss bugünüde saabah etseydikkk hayırlısıyla
günaydın kızlar herkezin kandili mübarek olsun öncelikle perşembe günü sezeryanla kızımı dünyaya geldi sağlığı yerinde 2960 kilo doğdu boyu 49 cm o kadar çok korkmama rağmen sezeryandan çok rahat oldu sezeryan olucak arkadaşlara kormamalarını söleye bilirim ben genel anesteziyle oldum saat 13:15 de girdim ameliyathaneye saat 14.15 de kızım kucağımdaydı sezeryanın tek zorluğu sütün az olması biraz mama takviyesi yapıyoruz günde 30 cc kadar oda yetiyo zaten hem sarılıktandan koruyomuş doğum yapıcak arkadaşlara allahtan kolaylık diliyorum herşey gönnünüzce olsun
Kizlar suan hastanede yatagimda yatiyorum Erkek ebe geldi alttan bi ilac verdi ucunda ilac var. Onu taktiktan 5 dk sonra sancim 80lere cikti. Simdi yuruyorum acilma olsun diye hemen. Burasi relax valla kocaman odam var lila dekorlu mutfakli falan. Amnem abim yngem burda yanimdalar sonra babamla bacimda gelcek. Laptop getirdik keyif yapiyoruz cay kek falan. Hurma aldi abim yiyorum herseyden:))) suan iyiyim arada sancim oluyo . Ay dua edin kizlar bende size edecegim ins. Once mertime dua edecem kuzuma. Neyse yine yazarim ins. Aksama kadar dogum yaparimmmm:))
günaydın kızlar bir bakayım dedim aklım sizlerde kaldı hep.biz kızımla iyiyiz bebeğine kavuşan anneler hepinize bol süt, az gaz ,bol uyku diliyorum :))
hala bekleyen arkadaşlarım sakın korkmayın rahat olursanız herşey kolay geçiyornormal doğum sürecini yaşayıp sezeryana girmiş birisi olarak bunu tavsiye edebiliyorum.iyiyim ayaktayım moralim yerinde ...kızımla babası uyuyorlar anneannesi temizlik yapıyor ben de sizi öpüyorum :)))
herkese iyi kandiller.ben de4 gün oldu doğum yapalı belki işinize yarar diye bazı şeyler yazayım dedim.ilk 2 gün sütüm gelmedi emzirmeye çalıştık tabi bu sırada göğsüm çok kötü yara oldu kanıyor sürekli ve çok acıyor doğum yapmamış arkadaşlar mutlaka lansinon kremi kullanmaya birkaç gün öncesinden hatta hafta öncesinden başlayın.sonra sütüm geldi ama bu defa da bebek emmek istemedi.bizde göğüs ucu çıkarıcılarla sütü sağıp göğüs koruyucuyla vermek istedik ama bu defa da hazır sağılmış süte alıştı emmek istemedi.size tavsiyem ne olursa olsun emzirin.benim göğüslerim yara emerken çok acıtıyor ama ağlaya ağlaya emziriyorum işte.eğer bırakırsa emmeyi süt de gelmeyecek aç kalacak.
maşallah cnm tarihiniz belli olmuş,hayırlısı olsn,allah sağ salim kavuştrsn bebişinlekandiliniz mübarek olsun ... doğum yapacak olan hamişlere ve şuan doğum yapan arkadaşlara (sürmeli )kolay doğumlar diliyorum Allah kolaylık versin ben az önce geldim doktordan. 25 şubat 8.00 de doğuma giriyorum inşallah. oğlumu gördüm baş parmağını emiyodu çok hoşuma gitti 10 gün kaldı doğuma heyecanlıyım çok :18:
geçmiş olsn cnm,inşallah çabuk atlatırsn,ben de başladım lansinoha ama inşallah yaşamam bi sıkıntı.herkese iyi kandiller.ben de4 gün oldu doğum yapalı belki işinize yarar diye bazı şeyler yazayım dedim.ilk 2 gün sütüm gelmedi emzirmeye çalıştık tabi bu sırada göğsüm çok kötü yara oldu kanıyor sürekli ve çok acıyor doğum yapmamış arkadaşlar mutlaka lansinon kremi kullanmaya birkaç gün öncesinden hatta hafta öncesinden başlayın.sonra sütüm geldi ama bu defa da bebek emmek istemedi.bizde göğüs ucu çıkarıcılarla sütü sağıp göğüs koruyucuyla vermek istedik ama bu defa da hazır sağılmış süte alıştı emmek istemedi.size tavsiyem ne olursa olsun emzirin.benim göğüslerim yara emerken çok acıtıyor ama ağlaya ağlaya emziriyorum işte.eğer bırakırsa emmeyi süt de gelmeyecek aç kalacak.
allah bağışlasın cnm maşallhgünaydın kızlar herkezin kandili mübarek olsun öncelikle perşembe günü sezeryanla kızımı dünyaya geldi sağlığı yerinde 2960 kilo doğdu boyu 49 cm o kadar çok korkmama rağmen sezeryandan çok rahat oldu sezeryan olucak arkadaşlara kormamalarını söleye bilirim ben genel anesteziyle oldum saat 13:15 de girdim ameliyathaneye saat 14.15 de kızım kucağımdaydı sezeryanın tek zorluğu sütün az olması biraz mama takviyesi yapıyoruz günde 30 cc kadar oda yetiyo zaten hem sarılıktandan koruyomuş doğum yapıcak arkadaşlara allahtan kolaylık diliyorum herşey gönnünüzce olsun
maşallah cnm,allah rahatlığını bozmasın çarçabuk,sağlıkla doğurursn inşallahKizlar suan hastanede yatagimda yatiyorum Erkek ebe geldi alttan bi ilac verdi ucunda ilac var. Onu taktiktan 5 dk sonra sancim 80lere cikti. Simdi yuruyorum acilma olsun diye hemen. Burasi relax valla kocaman odam var lila dekorlu mutfakli falan. Amnem abim yngem burda yanimdalar sonra babamla bacimda gelcek. Laptop getirdik keyif yapiyoruz cay kek falan. Hurma aldi abim yiyorum herseyden:))) suan iyiyim arada sancim oluyo . Ay dua edin kizlar bende size edecegim ins. Once mertime dua edecem kuzuma. Neyse yine yazarim ins. Aksama kadar dogum yaparimmmm:))
olsn cnm,daha bebişleri de beraber büyütceziyi geceler kızlar siteyi okadar gec buldum ki kacgündür kendime cokk kızıyorm... keske 9 ay bayunca aranızda olabilseydim...sizlerden cok sey öğrenebilirdim paylasırdım sohbetlerinizde cok güsellbende 38+3 günlük hamileyyim sabırsızlıkla oglusumu bekliyrm ... normal dogum olacagı için heran sabırsızlıkla bekliyrm yarın dogum yapacak annelerin allah yardımcısı olsun...saglıklı sekilde bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız insallah...
ayyy bu kocalar........Günaydın Kızlar..
Dün Doktora Gitmedim Bugün de Kesildi Kanamam Zaten Eğer Tekrar Başlarsa O Zaman Giderim..
Canım Çok Sıkkın Eşimle Aramız Nanemolla Hem de Sevgililer Gününde Hem de Kandil Kandil Hem de Hamile Hamile..
Beni Anlamasını Beklemiyorum Bi Hamileyi Ancak Hamilelik Yaşamış Biri Anlar Ama Neyse Canınızı Sıkmıyım..
Dün Artık Şundan Aldım Lazım Olcak Bana Göğüs Ucum Yok Çünkü Fiyatı da Uygunmuş Jokerden 14,50Tlye Aldım..
Lansinoh Latch Göğüs Ucu Çıkarıcı - EczaOnline
Göğüs Kalkanı Almadım Alsamıydım Acaba Lazım Olurmu ki?
Yarın Temizlik Yapılcak Tüller Perdeler Halılar Herşeyler Artık Oğlumuzun Gelişi İçin Hazırlancak..
Ben Bugün Zor Gelirim Kendime.. Gidiyim Biişiler Yiyim Gelirim Tekrar
inşallah gönlnce olur herşey cnm,sevdiklerinle tez zamanda sağlıkla kavuşursn bebişine,hatta kavuşmuşsndr byk ihtmalkızlar ...çok rahatım annem babam kardeşim ve en önemlisi canım kocam yanımda
Allahım umarım herşey istediğimiz gibi olur yarın doğumda hepimiz için dua edeceğim
benm de hafif bi şişlik var cnm dudaklarımda hatta burnumdada var azcıkdudakları şişen büyüyen varmı ? benimkiler angelina jolinin duduşları gibi oldu
slm kızlar nasılsnz?
geçmişe daha bakamadım.
eşimle ayrılmıyoruz,en azından bi kere daha uğraşıcaz.
eskiden olsa hiç de uğraşmazdım ama artık kendmden ziyade bebeği düşnmek zorundayım,öyle bi rtama doğmasına gönlüm razı olmadı. evet hala çok kırgınım ama napalım görmezden gelicem son bi kez..
bugün birsürü doğumumuz vardı dimi,allah hepsine kolaylık versin,bir avazda sağlıkla kurtarsn inşallah,kandiliniz de mübarek olsn.. sevgililer günü fln dicem bugn dilim varmıyo hiç,içimden gelmiyo,ama sizlerinki kutlu olsn...
kandiliniz mübarek olsun ... doğum yapacak olan hamişlere ve şuan doğum yapan arkadaşlara (sürmeli )kolay doğumlar diliyorum Allah kolaylık versin ben az önce geldim doktordan. 25 şubat 8.00 de doğuma giriyorum inşallah. oğlumu gördüm baş parmağını emiyodu çok hoşuma gitti 10 gün kaldı doğuma heyecanlıyım çok :18:
amiinn inşallahh hepimizin kuzucukları inşallahh
ooo babamız çok hevesli zaten bayılır oyuncak oynamaya artık ikisine ayrı ayrı almak lazım
şekerim takma kafana doğum yakın bende her iki dolmada bir kızınca adamı boşuyorum evliliğin ilk ve zor yılları bunlar adaptasyon sağlıyamıoz herhalde sanki bunu boşasan dahamı iyisini bulcan salla hersey yolunu bulur zamanla.üzülme sen vur dünyanın dibine
güzelim sen sezeryanmı oluyon bebek iri diemi? yani neden ötürü sezeryan?
evet canım iri benim bebiş... tek sebebi o yani sezeryanın.
ay benimde öle olsa rahatlıcam ay çok korkuyorum normal doğumdan kac kilo oldu acaba bebişim bu arada maşallah4 kgr yakınmı
2 hafta önden gidiyodu zaten 35.haftada söyledi en son kilosunu o zaman 3100dü şimdi karnımı taşıyamıyorum gibi bişey gece yatakta dönemiyorum kaç kg oldu bizim sıpa bilmiyorum bugün soracaktım unutmuşum drda söylemedi ama iri bebek mecbur sezeryan dedi valla sezeryandan bile korkuyorum isabetli bi karar oldu yani
bizim yatak odasında beşiğimiz soyuncak yer kalmadı evde öyle ufak değil ama eşya fazla benimde örgü yelekler kaldı yıkanmadık cibinlik almadım ben 100tl istediler nebilim yaza doğru alırız dedi kociş.
ben bugun çatı muaynesi olucam tırsıyom banyo yaptım giyindim gidicem kalbim güp güp atıyor of.
Herkezin kandilini kutlarım bugun hepimiz için dua ettim.doğum yapan arkadaşları tebrikederim aklıma gelenler melocum sürmeki daha baska varsa onları tebrikediyorum.Ben gibi daha gün sayanlara sabır ve en hayırlı doğumları diliyorum.
benimkide 1 hafta öndeydi bakalım bugun nedicek doğum şeklim belli olcak eger sezeryan derse çarşamba alır beni çünkü 38+2 de alırım demişti. yaw sezeryan bile bende heyecan yapıyor diğerine kalbim dayanmaz ben gelemem öle şeylere çok tez canlıyım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?