2011 Şubat Anneleri

maşallah ne güzel arkadaşların var sedacım ben hamile kaldığımdan beri bir Allahın kulu ne işimi gördü ne yardımıma koştu ne anlayış gösterdi nede hazıra kondum. özeniyom ki nasılll bugün çarşıda bile gıcık oldum insanlara bırak sıra vermeyi yardım etmeyi birde hak yiyorlar :84: markette biz sıra beklerken adamın teki geldi geçti önümüze birde ağırdan ağırdan siparişini verdi (kuruyemiş sırasındaydık) ayaklarımın üzerine zor basıyom zaten en az 5 dakka oyalandı sonrada pişmiş pişmiş bakarak geçti gitti koçişte akıllım bizim önümüzde sanmış adamı seslenmedi bende birşey diyemedim sinir oldum.sonra asansör beklerken ben öndeyim insanlar benim önüme geçip binmeye çalışıyorlar arkada olsam siz geçin hamilesiniz diyeceklerine..ayyy sinir krizi geçirdim tüm gün zati aileden arkadaşlardan kimse yok yardım edip bir işin varmı ucundan tutalım diyen geçen kocam temizledi evimizi mis gibi yaptı bende oturup ağladım sanamı kaldı bu işler, işlerine geldimi ev dolar taşar sormadan müsaitmisiniz demeden gelir giderler otel gibi kullanırlar, şimdi çıkarları yok ya arayıp sormazlar gelip gitmezler kimsesizmişiz biz aslında diye

ayy canım hadi inşallahhhh olur ataman.hamilelerin duaaları kabul olurmuş.sende doğumda bol bol dua et bunun için inşallah rabbim kabul eder.böyle ayrı gayrı olanlara ben çok üzülüyorum yaaa.

ay benm de öle oluo cnm,2 kasılsam gözlerim fırlıo yerinden,napcamı şaşıorum
eheh bi gezenti ben diilim anlaşılan,ama ben gözünü çıkarıorum hakkaten

yok kz ters diildir bence,benm oğlum da ellerini sokuo bazen resmen o bikini bölgem nası kıpır kıpır böle ama baş geliş yani,zaten dönmesi zor bişi artık malum,ferah tut içini
sezeryan gnünüz alınmış,hayırlı olsn allah kurtasın,ve hatta gözünüz aydn şimdiden

cnm karar vermişsn hayırlısı olsn,önemli olan sağlığınız sonuçta,tarihiniz de belli olmu,az kalmış,allah sağ salim kavuştrsn yavrunla inşallah
kızlar fatmacığımdan görüp heves ettiğim lokumlarım yapabildim doğurmadan

çok hoşlar cnm ellerine sağlık,özenmedim diil
ama ben figürlü badem şekeri bulmuştm hastane için onlardan alcm kararlıyım

kızlar 10 şubat 2011 perşembe saat 14.25 te oğlumuz toprak kayraya kavuştuk.şimdi eve geldik.yine irip size doğum hikayemi anlatırım.iyi akşamlar

gözn aydn cnm,allah bağışlasın
ayy kızlar inşallah tez zamanda emzirme problemlerinize çözm bulursnz,biz henz tatmadıımız için bu duyguları,bu olayları deneyimlemediimiz için pek dahil olamıorz muhabbete ama canı gönülden problemlerin üstesnden gelmenz için dua edioruz..

ayyy maşallah ya yerim ben onuuu,insanın annesinin yanında olmaı büyük nimet dimi..

ayy cnm ya üzülme sen,sıkma canını napıcaksn elinde olan bişi diil ki sen hiç istermisin böle olsn,olcağı varmış..
hem düzelr yakında inşallah dert etme sen,üzüldkçe daha da kesilmesin sütün,moral çok önemli malum

ayy kıyamam sana inşallah atanırsın canım ben ayrılığın acısını iyi bilirim 8 yıl görüştük evlenmeden kocişle ama hep ayrıydık farklı şehirlerdeydik çok kötü birşey helede sen evlisin bebişin olacak Allahım kavuştursun sizi inşallahhhhhh....

valla canımmm çok doğru söyledin insanlar öyle duyarsız olmuşkiii.keşke o kuruyemiş sırasında cingar çıkarsaydın ben olsam çoktan çemkirmiştim bilee.ama bazen insanın nutlu tutuluyooo

allah razı olsun arkadaşlardan halden anlıyolar ama inan bi elin parmakları kadar değiller.
bunlar hemde eşimin arkadaşları benimde değil benim 15 yıllık arkadaşlarım bekarken yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen arkadaşlarım bi arayıp nasılsın demediler.arada bi nette görürlerse doğurmdınmı daha demeyi biliyolar anca.ama onlara çok kızmıyorum bekarlar tam olayı anlamıyolar.ben bile geçen sene doğum yapan kuzenime böyle bilseydim senle daha çok ilgilenirdim hergün gelirdim diyorum(kkii 2 kere ev taşıdı temizliğini yaptım doğumunda elim kolum dolu gittim kaç kere yani yine az yaptım gibi geliyo)

bide burda evli çoookk yakın arkadaşım var hamileyim belki bi 4 aydır görmedi beni yakında oturuyoruz.ben o hasta bile olsa giderdim hastanede yanında olurdum evine giderdimm.o anca arıyo.bi günde çıkıp gelmedi bi ihtiuyacın varmı demedi
geçen telefonda dedim oraya buraya gidiyosunda bi bana gelemiyosun diye.ama sana şimdi bişi demiyorum bi hamile kalda inşallah hayırlısıyla o zaman anlayacaksın sen beni ozaman arayacaksın işte dedim.ama içime oturmadı değil kaç senelik arkadaşım diyosun ama valla eşimin arkadaşları arkadaşlarının eşleri çok daha ilgililer daha çok ararlar gelirler

cnm ayakta durmak cidden ödemi,şişlikleri çok artırıo,bgn den de çok fazla dolandm ayakta ve bacaklarım soba borusu gbi olmuş inanki
dr da söylemişti zaten aynısını uyarmıştı ama dinlemedim
ayyyh gezdm walla cnm sefamm olsnnn

cnm inşallah allah gönlne göre verir ya,inşallah olur ataman çok zor cidden,allah sabır versn,bilmiodm ben ayrı şehrlerde olduunuzu

ay hakkaten insanlar iice insan olmaktan çıkmışş cnm hadi yabancılar neyse de,eşiim dostum dediklerin böyle davranınca çok gücüne gidio insanın,ama ben bu hamilelik süresince cidden çok şey öğrendim,gerçek dostu gördüm.. kim zor zamanında yanında kim değil kabak gbi çıkıo ortaya...
bndan snra da ona göre davranıcam......
hakkaten öyle cnm başına gelmeyen bilmio hiç nası bişey,ne gbi bi durummuş...
belki biz bile daha önceleri bu kadar duyarlı diildik..

sağolsunlar valla ne diyim insanlık ölmemiş en azından bir kaç kişi çıkmış senin karşına bende oda yok benim asıl zoruma giden eşimin ailesi benim annemler zaten başka şehirdeler gelip gidemiyorlar ama eşimin ailesi özellikle kayınvalidem onu bahane eder bunu bahane eder iki haftada bir gelir iki üçgün kalır birsürü sıkıntı eder giderlerdi şimdi gelse bir işin ucundan tutması gerekecekya aramıyo bile yaaa ama insan böyle zamanlarda anlıyo iyiyi kötüyü amannn dertlendim yine düştü çenem

ben hep diyorum etrafımda hamile olsun artık pervane olucam diyee.

amaann boşver dertlenme en azından kafamıza göre geçirdik hamileliğimizi.gelselerde ayrı dertti zaten.sakin sakin azıcık aşım kaygısız başım kıvamında geçti 9 ay.

şuan karnımı açtım öyle oturuyorum öff bazen yanıyo gibime geliyo yaaaa badide sıktı açtım valla
bi kastıki oğlum karnımm taş gibii vursam sanki küt küt ses gelecek.acıtıyoda bidee.popoyu dikti yine tepeye kerata

kızlar ben artık kaçanzi
surarıma suratıma bakmalar başladı yine...
kendnze çok dikkat edin,görüşmek üzere...
ii uykular

benim oğlanda göbeğimin üst kısmına öyle bir dayıyoki poposunu bugün sağ taraf sivrildi resmen ama işin ilginç tarafı galiba uyurken yapıyo bunu hareketsizken sadece dayıyo popişi uzun süre öyle kalıyo hiç harekette etmiyo ayy bi doğsada ısırsam onun o tondiş poposunuuuu

bende kaçar kızlar yamuk oturmaktan yamuldummmm gidimm uzanayım birazz

yarın görüşürüz inşallahh herkese iyi geceler çok çok öptümm

ayyy az önce koçişim uğradı..gece görevinde..şehrin bir ucunda çalışıyo..bu tarafa işşidüşmüşş..kapıdan bi muck yaptı gittii..çokkkk mutlu oldummm:)))))))))))))))))))

gözün aydın cnm,allah bize de nasip etsin inş. face de gördüm maş. pek şeker:)

seda fatmanın külahlarından diye gittik yoktu sadece bundan 50 tane vardı 50 tanesini 10tlden aldık kendim de kurdelelerini silikonladımiçine de 2 şer tane lokum koyduk fena olmadı
canım son hafta olurmuş öyle
Allahım inşallah gönlünüze göre verir
ayyy az önce koçişim uğradı..gece görevinde..şehrin bir ucunda çalışıyo..bu tarafa işşidüşmüşş..kapıdan bi muck yaptı gittii..çokkkk mutlu oldummm:)))))))))))))))))))

ne güzel ya...sana da moral olmuştur

bende de uyku yok gene gece nöbetindeyim koca kola bardağı sütü 1 avuç cevizi devirdim biraz takılayım uykum gelsin sonra yatarım.sabah kayınvalidemler gelecekler annemlere yemek hazırlamaya
ben de biraz uyuyabilsem....yarın son gece zaten uyur muyum bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…