ii geceler arkadaşlar,bi kaç gündür giremiyodum,umarım herkes iidir...bugün kontrolümüz vardı,kızım 3,5 kilo olmuş ama hala gelmeye niyeti yok sanırsam..nstde sancı en fazla 30 çıktı...benim kız da sürmelininki gibi nazlı olacak galiba...allah sağsalim bi kavuştursa bizi ve tüm bekleyenleri...giremediğim günlerde çok hastaydım,zor atlattım gribi...şükürler olsun şimdi iim...ama dünden beri bu mide beni öldürecek...bu nasıl bir yanmadır yaa...sabahlara kadar nöbet tutuyorum( yarın görümceciğim gidiyo yaaa ( kayınvalidem geliyo...annecim de şu salgın hastalığa yakalandığı için gelemiyo ( umarım en kısa zamanda atlatır...bizden böyle sizlerde ne var ne yok? artık buralara pek takılan yok galiba...yada ben yakalayamıyorum kimseyi...
hakikaten kızlar satları birbirine yakın olanlar kalmış burda hep.
melocum bende hep yalnız kalacağımdan şikayet ediyodum bakalım en sona kim kalacak
dün akşam eşim pcyi açmış bişi bakmış kalkıncada kapatmamış ben bakarım diye.bende pcyi kapatıp toplamaya başlayınca şaşırdı aaaa dedi bakmıyomusun
kimse yokki dedimçoğu doğum yaptı bebikleriyle ilgileniyolar olanlarda parça parça giriyo pek denk gelmiyoruz eski muhabbet çok çok azaldı dedim.
ama burayı yinede boş bırakmamk lazım valla ben sık sık girmeye çalışıyorum.gerçi annemle teyzem geldiğinde çok giremem ehh artıkın ozamanda doğurayım dimi amaşurda 39. haftaya girdik
gunaydin kizlar..
çay demlenirde bekledikçe acir ya, ayni oyle hissediyorum kendimi
demlendim iyicee
bi sorum olacak genel anestezide ağıza bişey takılıyor mu? damardan mı uyutuluyo? ben spinalden korkuyorum biraz da genel anestezi isteyecektim ama ağıza takılan bişey varsa imkansız gibi bişey... sezeryan olanlar lütfen yardım...
slmm kızlarr ben geldimm kızım yanımızdaaa doyamıyorum bakmayaa zor bir doğum oldu ama olsun herseye değer valla kızlar normal doğurdum tavsiye ederimm yürümeye başladım bilee maviş gözlü sarısın bir kızım var allh herkese yasatsın cok güzelll bir duygu
07 şubat tarihinde spinal sezeryan ile minik meleğimi dünyaya getirdim. Orda ameliyathanede hepimiz için dua ederken sizlere naçizane önereceğime de söz verdim. 07 şubat sabah 08:00 de operasyon için tarihimizi almıştık . Aslında ben sezaryan istiyordum ama eşimde doğuma girmek isteyince bana güç geldi . Hikayeleri okuduğumda da herkesin önerdiğini gördüm. anestezistle görüştüğümüz de %2-3 baş ağrısı bel ağrısı olabilir dedi. Olsun dedim. Bir gece önce hazırlıklarımı tamamladım bolbol dua ettim. Sabah yüreğimiz ağzımızda 06:30 da hastanedeydik içim titriyordu tek dileğim onun sağlıkla gelmesiydi. kendimi hiç düşünmedim. sadece doktorumdan lavman yapmamasını rica ettim beni kırmadı. odama çıktım heyecanımı anneme ve babama hatta eşime bile belli etmemeye çalıştım.üzerimdekileri çıkarıp ameliyat önlüğü giydim.Serum almaya başladım serumun bitmesine yakın ameliyathaneye gitme vakti gelmişti. Eşim yanımda annemlere el sallayarak indim . En son kapıdan onun geçmesine şimdilik izin vermediler üzerini değiştirip ameliyathaneye alınacağını söylediler. Ameliyathanede bir sürü görevli vardı doktorumu sesinden tanıyabildim :) Anestezistim geldi. Anne karnındaki gibi ayaklarımı karnıma çekmemi istedi. Her işlemi ve hissedeceklerimi tek tek söyledi. Şimdi sırtında işaretleyeceğim bir nokta olacak birazdan ayaklarından bir ısınma hissededeceksin dedi yavaş yavaş yuları çıktı bu his. Sanki ayaklarımın üzerine oturmuşum da uyuşmuş gibi idi asla felç gibi değildi ama o an onları hareket ettiremeyeceğimi bildiğim için paniklemedim. Sadece anestezist denememi istediği için denedim. uyuşmuştu. Sonrasında yine bazı ilaçlar yapıldı ama ben birden çok fena oldum.Tansiyonum normalde de 9-6 olduğından bir arkadaşımda beni bu konuda uyardığından doktoruma söylemiştim o da sorun olmayacağını söylemişti. Ama o an ben sadece tek o an çok kötü oldum bayılıyor gibiydim midem bulanıyor bayılıyorum dedim yanımdaki anestezist hemen bir kap dayadı yanağıma sakin ol dedi. Sonra birden bir ferahlama hissettim. Hayata yeniden dönmüş gibi oldum en sevdiğimde tamamen bayıltmadan yapacaklar meleğimi görebileceğim oldu. O an eşimi aldılar yanıma kolumu tuttu okşadı diğer kolumda da tansiyon aleti ve anstezist vardı :) Bu arada da doktorum operasyona başladığını iletti. Bebeğimin adını sordular konuştuk ve birden saate bakın işte doğdu dediler tam 08:33 te canımın için doğdu ağlayamıyordu bile ben gözlerimi dört açarak yan tarafa aldıkları meleğime baktım. Yüzüne gözlerine ellerine ... Maviydi teninin o anlık mor olmasının normal olduğunu düşündüm bir sürü testler yaptılar yavruma .Eşimin yanında getirdiği kamerada bir görevlideydi ve o eşimin gelmesinden itibaren olanları çekiyordu. Ben doktorumu ve yaptıklarını aradaki paravan nedeniyle göremiyordum . sonra meleğimi sardılar ve yüzünü yüzüme değdirdiler sıcacıktı misler gibiydi öptüm öptüm ağladım. Allah ım dedim ne olur tüm isteyenlere bu duyguyu nasip et bu nasıl güzel bir aşk .Bu bir melek. Eşimde dondu kaldı. ona da iyimisiniz diye sordular.Çok heyecanlanıp kendini tutmuş annemlerin yanına gittiğinde ağlamış ...Sonra meleğimi aldılar benim dikişlerim atıldı. Biran önce bitsin odama çıkıyım hissediyordum bol bol dua etmeye devam ettim herkes için hepimiz için... Onu çok çok özlemiştim o andan itibaren . Sonra odama alındım görevli gelene kadar bile çatladım nerdeyse yürüyerek çıkacaktım :)Eşimi dışarı aldılar dikişlerim atılırken meleğimle birlikte. ..
Odama geldiğimde o da geldi göğsüme verdiler aşkım hemen çekti ilk sütünü.... Ama şimdi sevincim eksik meleğim sarılık oldu bugün kontrole gittik sarılığı artmış ve benim sütüm yok neler yapıyorum ama yok ... Çok çok üzülüyorum çok kilo kaybediyor ne olursunuz dua edin bizim için olur mu ? Son olarak sizin kararınızı elbette etkilemek istemem hayırlısı neyse o olsun ancak o anı gördüğüm için çok mutluyum. Allah ım hepinize sağlıklı yavrular bol sütlü günler nasip etsin Amin....
slm kızlar şimdi bebeğimle evimize geldik.10 şubatta dünyaya geldi.herkesi öptük
merhaba kızlar bi 10 gün aradan sonra tekrar sizlerleyim ve bebeğimle birlikte 3 şubat bebeğimi kucağıma aldım çok şükür sezeryanla dünyaya dgeldi benim için zordu hep aksilikler yaşadım bebeğimin sağlığı iyi ama kilosu düşük doğduğunda iyiydi daha sonra düştü sütüm az onun dışında sorun yok çok şükür çok az kişi kalmış burda doğum yapanlara hayırlı olsun yapacaklara sorunsuz doğumlar diliyorum
ben varım şekerim.. ben doğuma girene kadar da sen iileş gel emi :)
canım yavruna acil şifa diliorum sarılık her bebekte olur inşallah kolay atlatırsınızzz
anammmm sen ne ara doğurdun kızzzz
marta kalcam o bu derken senin minik erkenci davrandı bak sona kalmayım die :)
Allah bağışlasın yavrunu kilosu felan nasıl?
canım ilk kalkışın nası zor oldumu ameliyattan sonraa?
bebişini de yerime kocaman kokla darısı başımızaaaaa
veeeeeeeeeeeeee..
sonunda benim doğum şekli ve zamanımda belli oldu.. bugün kontrolümüz vardı kızım 3111kg olmuşş drum doğum şeklini kesinleştirelim artık dedi sezeryan+myom ameliyatı olarak kesinleştirdikkk.. benim için zor oldu ama eninde sonunda ordan kesilcektm myom için
drumda sezeryanı herkes keyfii yaptırıo sıkıntı etme dedi inşallah hakkımızda hayırlısı budur benim ve yavrum için..
17 şubat saat:9 da inşaallah kızımıa ecrinime kavuşcam bize de dua edin olur mu teyzecikler?
kızlar 10 şubat 2011 perşembe saat 14.25 te oğlumuz toprak kayraya kavuştuk.şimdi eve geldik.yine irip size doğum hikayemi anlatırım.iyi akşamlar
ıyı bende çarşıya çıktım dedım belkı yorulurumda bebişte gelir yok tık yok oturuyoz öyle...slm kıslar nasılsınız ben cok yoruldum carsıdan geldık bıttım yaa fönümü cektırdım ama resmen yoldu cadı kuaforcu kafamı sınır oldum yaa canım yandıkcada bebegımde kasıldı sınır sey.yarında kayınvaldemler gelıcek artık camasır makınesı calısıo hala bıtmedı ısler:84 fff sizler napıonuz..
Hoşbulduk canım bugün çok daha iyiyim şükürler olsun olsun ağrılarım oldukça zaldı göğsümün biri dün açılmıştı 2 saat öncede diğer göğsüm açıldı sanırım inş bi daha kapanmaz çünkü bi kere açılıp tekrar kapanmıştı.Bebiş acıksında boşaltsın diye gözünün içine bakıyorum.İnş herşey düzene girecek ilk günler çok panik yaptım birden kendimi çok aciz hissettim ama galiba düzeliyor herşey jeyfim tyerşne gelmeye başladı.
Canım şubat anneleri demek şubatta doğuran anneler demek biz 2010 mayıs ayı civarında hamile kaldık.Siz şubatta hamile kaldıysanız 2011 kasım anneleri topiğine yazmalısınız.Hamileliğiniz hayırlı olsun inş sağlıkla alırsın bebişini kucağına...arkadaşlar bende şubat annsiyim 5+2 günlük gebeyim.... bugun keseyi gördük doktorum 10 gün sonra gel kalp atışlarınıda duyalım dedi inşallah .... 6.5 yıllık evliyim 3 aşılama 1 tüp bebek bir kimyasal gebelik yaptım ve rabbim bebeğimi doğal yönlerden verdi.... çok şaşkınım ...darısı hamile olamayıp ta bebek isteyen herkesin başına....
bu arada 2100 subat hamileleri diye bir başka sayfa var biz orda takılıyorduk hatta kimse de yokmu diyorduk... isterseniz sayfaları birleştirin herkes burda olsun....
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...ubatta-hamile-oldugunu-ogrenenler-buraya.html
çok sevındım valla işin aslında en zor kısımlarından bırı emzirme konusu çok ıyı anlıyorum sızı ılk gebelığımde kızımda çok sıkıntı yaşamıştım ğöğsümü tutmadı benım cadı kızım ınat ettı.ağlaya ağlaya buyuttum kızımı vallahı neyse şimdi çok şükür ıyı abla olucak ınşallah...tadını çıkarmak lazım evlatlarımızla heran....ama sen onun uyanmasını bekleme dvmlı emzır onu....daha ıyı...öyle dıyo buyukler :)
Canım şubat anneleri demek şubatta doğuran anneler demek biz 2010 mayıs ayı civarında hamile kaldık.Siz şubatta hamile kaldıysanız 2011 kasım anneleri topiğine yazmalısınız.Hamileliğiniz hayırlı olsun inş sağlıkla alırsın bebişini kucağına...
Evet en geç 4 saatte bir emziriyorum emzirmek dünyanın en zevkli işlerinden biri ama göğsüm yara olmasın diye gündüzleri emziriyorum gecelri sağdığım sütü veriyorum.Bu arada göğüslerin dinleniyor ve emzirmeye hazır hale geliyor.Senin içinde iki çocuklu bir hayat başlıyor demek ne güzel maşallah bakalım ben kardeşe ne zman cesaret edebileceğim:)
valla kardeşe nasıl tepkı gelcek bılemıyorum bazen çok tepkılı oluyo dıyo bana bende karnına gırcem bebek olucam kardeşim neden kız değil dıyo bana ben tek senı sevıyım başka kımse sevmesın dıyo ışım zor manıkkcım ya çok korkuyoruz eşimle...ınşallah kızım çok sever kardeşini psikolojısını çok düşünüyoruz bazen ona haksızlıkmı yaptık dıyoruz..ayyy bu mevzular çok derın ınşallah ıyı atlatırız...
selam kızlar
ben geldim nihayet.bundan sonra aranızda olcam inşallahh..kaçmak yok:)
birsürü doğum olmuşş ne güzel yaa..okudum ağladım:)
allah bizede nasip etsin..
bugun şehir dışından arkadaşlarım geldi.metroya filan gittik..yaklaşık 4.5 saat neredeyse sürekli ayaktaydım..arada sık sık oturdum ama...öldüm yorgunluktan..eve geldim bitmişimm..uyuyakaldım..şimdi iyiyim..
tecrübeli olanlara bi sorum var..bugun ilk kez söylemesi ayıptır bikini bölgemin üst kısmında bebiş hareketlerini hissettim..daha önceden dikkat mi etmemiştim yoksa aşağıya mı indi de orda ilk kez mi hissettim bilmiyorum....
sizce nedir..aşağıya inmesiyle kanala girmesi aynı şeymi??
arkadaşlar bende şubat annsiyim 5+2 günlük gebeyim.... bugun keseyi gördük doktorum 10 gün sonra gel kalp atışlarınıda duyalım dedi inşallah .... 6.5 yıllık evliyim 3 aşılama 1 tüp bebek bir kimyasal gebelik yaptım ve rabbim bebeğimi doğal yönlerden verdi.... çok şaşkınım ...darısı hamile olamayıp ta bebek isteyen herkesin başına....
bu arada 2100 subat hamileleri diye bir başka sayfa var biz orda takılıyorduk hatta kimse de yokmu diyorduk... isterseniz sayfaları birleştirin herkes burda olsun....
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...ubatta-hamile-oldugunu-ogrenenler-buraya.html
evet vcaım hepsinin başlaması aynı anda oldu.nişan geldi ,pembe renkli oluyor bu arada suyum geldi sacılarım düzenli olmaya başladı ..normal doğum için süreç güzel ilerledi ama suyumun erken gelmesi bebeğimin çatıdan geçmesine engel oldu .genelde nişandan sonra su hemen gelmezmişne guzel hemen gelmiş miniğin.darısı başımıza.bişey sorcam nişanın geldiği gunmu hemen sancı başladı
ayy ben de anlamadım kızım tutturdu gelecem diye:))anammmm sen ne ara doğurdun kızzzz
marta kalcam o bu derken senin minik erkenci davrandı bak sona kalmayım die :)
Allah bağışlasın yavrunu kilosu felan nasıl?
[/B][/COLOR]
benim kızım da 10 şubat ta doğdu canım 13.10 doğum saatimiz..bizden size sevgiler..kızlar 10 şubat 2011 perşembe saat 14.25 te oğlumuz toprak kayraya kavuştuk.şimdi eve geldik.yine irip size doğum hikayemi anlatırım.iyi akşamlar
selam kızlar
ben geldim nihayet.bundan sonra aranızda olcam inşallahh..kaçmak yok:)
birsürü doğum olmuşş ne güzel yaa..okudum ağladım:)
allah bizede nasip etsin..
bugun şehir dışından arkadaşlarım geldi.metroya filan gittik..yaklaşık 4.5 saat neredeyse sürekli ayaktaydım..arada sık sık oturdum ama...öldüm yorgunluktan..eve geldim bitmişimm..uyuyakaldım..şimdi iyiyim..
tecrübeli olanlara bi sorum var..bugun ilk kez söylemesi ayıptır bikini bölgemin üst kısmında bebiş hareketlerini hissettim..daha önceden dikkat mi etmemiştim yoksa aşağıya mı indi de orda ilk kez mi hissettim bilmiyorum....
sizce nedir..aşağıya inmesiyle kanala girmesi aynı şeymi??
ters mi döndü ki<*
ben vajinamda sürekli tekme hissediyorum benim aşağıda ayaklar yukarıda baş var
selam gençliikkk biz geldiiikkk
valla artık geçmişi okumak daha kolay oluyoo bi çırpıda okudum ama alıntı yapmadımm.
bugün kös kös otururkene akşama ne yapsam bunalımlarında turlarkene arkadaşlar aradı.seni almaya gelelim eşinde akşam iş çıkışı gelsin bizde yeriz yemeği dediler.ooohh hızır gibi yetiştiler valla geldiler beni aldılar gittik saat 4 gibi.balık almışlar hazırladılar ettiler falan ben ayakları uzattım elimde kumanda oturuyorum tabiii.eşim geldi sofrayı hazırladılar zaten yedik içtik sonra oturduk sohbet hoş beş falan anca geldik eve.valla nasıl iyi geldi.hem çoookk sıkılmıştım hemde yemek derdi sinir ettiydi beni ilaç gib geldi Allah razı olsun
kız melooo ne güzel kutu öyle o nerden buldun yaaa.satılıyomu öyle kutular bak oda değişikmiş.ya insanın aklını çelmeyin yaaa iş çıkarıyosunuz başımızaaa heee
cici anneler teker teker geliyor.özlediniz bizi dimiiiiiivalla biz özledik sizi.topiğin nöbetçi annelerinden biri olaraktan buraalardayız yani arayı çok açmayın.
yaaa benim oğlan coştu bu akşam hem kıpır kıpır hem kasıyooo
yaa ben böle kasılınca falan bi heyecanlanıyorum bi kalp atışlarım fırlıyo falann anam ben nasıl doğurcam kalp krizi geçirmesem bari heyecandan.
ay seda aynen benim oğlanda bana yapıyo ayakları kaburgama elleri idrar torbamda oyun oynuyo valla bidekasılıyorum sancı giriyo arada ama ben gezmeye devam bugün yine dışarlardaydım çantamın son eksiklerimi tamamladım iç öamaşırı aldım bitti yıkayıp koyucam sonrada doğsun seveyim miniğimi:)))
uffff acayip şiştim ben bugün yaa ellerimi kapatamıyorum uyuşup duruyor,hiçbirşeyi tutamıyorum, bacaklarım ve ayaklarım davul resmen şişlikten kaşınıyor için içinniye böyle oldum ki tuzluda yemedim çok gezdim ayakta durdum bugün o yüzden mi acaba :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?