2011 Şubat Anneleri

arkadaşlar bende şubat annsiyim 5+2 günlük gebeyim.... bugun keseyi gördük doktorum 10 gün sonra gel kalp atışlarınıda duyalım dedi inşallah .... 6.5 yıllık evliyim 3 aşılama 1 tüp bebek bir kimyasal gebelik yaptım ve rabbim bebeğimi doğal yönlerden verdi.... çok şaşkınım ...darısı hamile olamayıp ta bebek isteyen herkesin başına....
bu arada 2100 subat hamileleri diye bir başka sayfa var biz orda takılıyorduk hatta kimse de yokmu diyorduk... isterseniz sayfaları birleştirin herkes burda olsun....
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...ubatta-hamile-oldugunu-ogrenenler-buraya.html

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine az kişi kaldık artık buralar sessizleşti iyice :85:

yok sedacım sona birlikte kalacağız sat larımız aynı seninle yalnız bırakmam ben seni..

gunaydin kizlar..

çay demlenirde bekledikçe acir ya, ayni oyle hissediyorum kendimi

demlendim iyicee

Allah seni benzetme tam olmuş :)

damardan ilaç vererek uyutuyorlar canım ağızınada oksijen tutuyorlar sen uyuduktan sonra boğazına hortum sokuyorlar diye biliorum ama birşey hissetmiyorsun uyuduğun için zaten korkma yani uyurken hiçbir sıkıntı yaşamıyorsun...

Allah bağışlasın maşallahhhh güzel kızına..

çok güzel anlatmışsın canım Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürler versin yavrunada sizede.sütün gelmesi tamamen psikolojik diye biliyıorum yani sen ne kadar sütünün geleceğine inanırsan ve istersen moralini yüksek tutarsan o kadar çabuk geliyormuş süt bir yerde okumuştum. o yüzden sakın üzülme sütüm gelecek ve bebişim güzelce emecek diye düşün ve inan dualarımız sizinle...

slm kızlar şimdi bebeğimle evimize geldik.10 şubatta dünyaya geldi.herkesi öptük

gözün aysın canım bizde seni merak ediyorduk Allah analı babalı büyütsün inşallah..

gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah.

hakkınızda hayırlısı olsun canım sağ sağlim kavuş inşallah bebişine...

kızlar 10 şubat 2011 perşembe saat 14.25 te oğlumuz toprak kayraya kavuştuk.şimdi eve geldik.yine irip size doğum hikayemi anlatırım.iyi akşamlar

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün darısıda bize inşallahh...

ıyı bende çarşıya çıktım dedım belkı yorulurumda bebişte gelir yok tık yok oturuyoz öyle...

çok sevındım valla işin aslında en zor kısımlarından bırı emzirme konusu çok ıyı anlıyorum sızı ılk gebelığımde kızımda çok sıkıntı yaşamıştım ğöğsümü tutmadı benım cadı kızım ınat ettı.ağlaya ağlaya buyuttum kızımı vallahı neyse şimdi çok şükür ıyı abla olucak ınşallah...tadını çıkarmak lazım evlatlarımızla heran....ama sen onun uyanmasını bekleme dvmlı emzır onu....daha ıyı...öyle dıyo buyukler :)

Son düzenleme:
Canım şubat anneleri demek şubatta doğuran anneler demek biz 2010 mayıs ayı civarında hamile kaldık.Siz şubatta hamile kaldıysanız 2011 kasım anneleri topiğine yazmalısınız.Hamileliğiniz hayırlı olsun inş sağlıkla alırsın bebişini kucağına...

Evet en geç 4 saatte bir emziriyorum emzirmek dünyanın en zevkli işlerinden biri ama göğsüm yara olmasın diye gündüzleri emziriyorum gecelri sağdığım sütü veriyorum.Bu arada göğüslerin dinleniyor ve emzirmeye hazır hale geliyor.Senin içinde iki çocuklu bir hayat başlıyor demek ne güzel maşallah bakalım ben kardeşe ne zman cesaret edebileceğim:)

valla kardeşe nasıl tepkı gelcek bılemıyorum bazen çok tepkılı oluyo dıyo bana bende karnına gırcem bebek olucam kardeşim neden kız değil dıyo bana ben tek senı sevıyım başka kımse sevmesın dıyo ışım zor manıkkcım ya çok korkuyoruz eşimle...ınşallah kızım çok sever kardeşini psikolojısını çok düşünüyoruz bazen ona haksızlıkmı yaptık dıyoruz..ayyy bu mevzular çok derın ınşallah ıyı atlatırız...

selam kızlar
ben geldim nihayet.bundan sonra aranızda olcam inşallahh..kaçmak yok:)
birsürü doğum olmuşş ne güzel yaa..okudum ağladım:)
allah bizede nasip etsin..

bugun şehir dışından arkadaşlarım geldi.metroya filan gittik..yaklaşık 4.5 saat neredeyse sürekli ayaktaydım..arada sık sık oturdum ama...öldüm yorgunluktan..eve geldim bitmişimm..uyuyakaldım..şimdi iyiyim..

tecrübeli olanlara bi sorum var..bugun ilk kez söylemesi ayıptır bikini bölgemin üst kısmında bebiş hareketlerini hissettim..daha önceden dikkat mi etmemiştim yoksa aşağıya mı indi de orda ilk kez mi hissettim bilmiyorum....
sizce nedir..aşağıya inmesiyle kanala girmesi aynı şeymi??

evet 2. çocuğu yapan arkadaşlarımın çoğu bu sorunu yaşıyor ama 2. çocuğun farklı cins olmasını avantaja dönüştürebilirsin sonuçta o sizin tek prensesiniz olacak giysileriniş paylaşmak zorunda kalmayacak vb. gibi şeyleri ona anlatabilirsin.Ona bunları anlat ama sakın onun duygu sömürülerine aldanıpta çokta taviz verme çünkü kullanacak ve kardeş sorunu sarpa saracaktır.Ne kadar doğal bişey gibi davranırsanız o kadar kolay atlatırsınız.Eskiler kardeş olmasının çok doğal olduğunu düşündükleri için umursamıyorlardı ve biz kardeşlerimize öyle yada böyle alıştık.Şimdi herkes çok derin düşünüyor ve büyük sorunlar yaşıyorlar.Ona haksızlık yaptığını düşünme bence çünkü asıl haksızlık kardeşsiz olmak bence.Tabiki küçükken sorunlar çıkacak ama sonra ona bi kardeş yaptığınız için size minettar kalacak bende dahil bazen çok bencil oluyoruz man yetiversin bitane diyoruz ama düşünüyorumda annem babam vefat ettiğinde kardeşlerimle paylaşmadan o acıya tek başıma katklanamam gibi geliyor.Çok bilmiş bikonuşma oldu ama eğitimci olduğum için gözlemlerimi paylaştım yalnızca umarım herşey çok güzel olur ve çok sıkıntı yaşamazsınız.

Hoşgeldin canım.. Ayakta uzun süre durduğunda yada yürüdüğümde bende aynen oramda hissediyordumbebiş hareketlerini kanala inmesimidir bilmem ama açılmayla yada doğumun yakın olmasıyla bir ilgisi olmadığını biliyorum.Çünnkü kontrole gittiğimde doktor ban açılma yok ve rahim ağzında incelmede yok demişti.

canım bebişin şimdiden hayırlı olsun..senin adına çok sevindim..
biz allah nasip ederse bebişlerimize kavuşmamıza bi kaç gün kalmış yada bebişlerimize kavuşmuş şubat anneleriyizz..senin hesabına göre mayıs 2010 anneleriyizz..
umarım kolay ve güzel bir hamilelik geçirirsin:)

ne guzel hemen gelmiş miniğin.darısı başımıza.bişey sorcam nişanın geldiği gunmu hemen sancı başladı
evet vcaım hepsinin başlaması aynı anda oldu.nişan geldi ,pembe renkli oluyor bu arada suyum geldi sacılarım düzenli olmaya başladı ..normal doğum için süreç güzel ilerledi ama suyumun erken gelmesi bebeğimin çatıdan geçmesine engel oldu .genelde nişandan sonra su hemen gelmezmiş (

kızlar alıntı yapamadım .iyi dilekleriniz için teşekkürler.feeble sağol canım en azından sen çevrim içisin :))

anammmm sen ne ara doğurdun kızzzz

marta kalcam o bu derken senin minik erkenci davrandı bak sona kalmayım die :)
Allah bağışlasın yavrunu kilosu felan nasıl?

[/B][/COLOR]
ayy ben de anlamadım kızım tutturdu gelecem diye:))
sorma en sona kalacam tek başıma burda kalıcam sanıyordum kızım erkenci sayılmaz içeride gelişimini tamamlamışta sıkılıp gelmiş :))

kızlar 10 şubat 2011 perşembe saat 14.25 te oğlumuz toprak kayraya kavuştuk.şimdi eve geldik.yine irip size doğum hikayemi anlatırım.iyi akşamlar
benim kızım da 10 şubat ta doğdu canım 13.10 doğum saatimiz..bizden size sevgiler..

Son düzenleme:

ters mi döndü ki<*
ben vajinamda sürekli tekme hissediyorum benim aşağıda ayaklar yukarıda baş var

ters mi döndü ki<*
ben vajinamda sürekli tekme hissediyorum benim aşağıda ayaklar yukarıda baş var

ters dönse hissederdimm..hissederdim dimi????yeri dar çünküü..ayaklar yukarıda..2 haftadan beri bu konumdaydı..daha doğruu sağ-yukarı da..ya bugun hissettiğimi şöyle yorumladım...oğlumun eller her muayenede yüzünde, ağzında filan..sanki başı aşağıya indi ve hissettiim o kıpırtılar da ellerine ait..bacakları sert hareket ediyo..ordakiler o kadar sert değil..
ama çok heyecanlandım..daha önce orada hissetmemiştim..acaba miniğim gelme gayretinde mi diye:)
15-20 günüm var dieye düşünürken..dahamı az kaldı acaba diye düşündüm..
18inde kontrolum var..daha 6 gün var

selam gençliikkk biz geldiiikkk

valla artık geçmişi okumak daha kolay oluyoo bi çırpıda okudum ama alıntı yapmadımm.

bugün kös kös otururkene akşama ne yapsam bunalımlarında turlarkene arkadaşlar aradı.seni almaya gelelim eşinde akşam iş çıkışı gelsin bizde yeriz yemeği dediler.ooohh hızır gibi yetiştiler valla geldiler beni aldılar gittik saat 4 gibi.balık almışlar hazırladılar ettiler falan ben ayakları uzattım elimde kumanda oturuyorum tabiii.eşim geldi sofrayı hazırladılar zaten yedik içtik sonra oturduk sohbet hoş beş falan anca geldik eve.valla nasıl iyi geldi.hem çoookk sıkılmıştım hemde yemek derdi sinir ettiydi beni ilaç gib geldi Allah razı olsun

kız melooo ne güzel kutu öyle o nerden buldun yaaa.satılıyomu öyle kutular bak oda değişikmiş.ya insanın aklını çelmeyin yaaa iş çıkarıyosunuz başımızaaa heee

cici anneler teker teker geliyor.özlediniz bizi dimiiiiii valla biz özledik sizi.topiğin nöbetçi annelerinden biri olaraktan buraalardayız yani arayı çok açmayın.

yaaa benim oğlan coştu bu akşam hem kıpır kıpır hem kasıyooo
yaa ben böle kasılınca falan bi heyecanlanıyorum bi kalp atışlarım fırlıyo falann anam ben nasıl doğurcam kalp krizi geçirmesem bari heyecandan.

ay seda aynen benim oğlanda bana yapıyo ayakları kaburgama elleri idrar torbamda oyun oynuyo valla bidekasılıyorum sancı giriyo arada ama ben gezmeye devam bugün yine dışarlardaydım çantamın son eksiklerimi tamamladım iç öamaşırı aldım bitti yıkayıp koyucam sonrada doğsun seveyim miniğimi:)))

bende geziyorum ama eşimle ev gezmeleri daha çok.kendim dışarı çıkmıyorum yaaa giderken bi güzel gidiyorum ama dönüşte pil bitiyo nolur nolmaz işime gelmiyo bide yoruluyorum

ben çantayı hazırlladım hazır nazır bekliyorum valla gerçi durdukça arada bişiler daha sokuşturuyorum ama ayy artık gözüm görmüyo çanta falan kurcaladıkça bişiler çıkıyo

slm kızlar,ben geldm geri.
akşam yemeğine annemlere gittik cümbür cemaat..
walla bgn bi gezmişim bi gezmişim.
bütün çarşıyı gezdik çarşı da en az 5 mağaza dolandık,cıncık cıncık..
snra ordan alışveriş merkezine yürüdük orayı da gezdik.
indirimler başlamış süper hem de.
kocişe 2 tane pant. aldık ii oldu baya.k.v nin saçma sapan sinir bozucu görgüsüzce laflarını ve hareketlerini hiiiiç anlatmıorm sizin de sinirleriniz zıplamasın anacım...
war ya en az 3,5 saat yürüdüm oğlan banamısın demio yaw,tık yok
keyfi tıkır anlaşılan işler yolunda içerde
şimdi biraz geçmişe bakayım,asırlardır alıntı yapamıorummmmm
çok mahçubumm
he doğum yapan kardeşlerimin gözü aydın olsun,allah tez zamanda normal hayatlarına dönmeyi nasip etsin,darısı da başımıza olsun

uffff acayip şiştim ben bugün yaa ellerimi kapatamıyorum uyuşup duruyor,hiçbirşeyi tutamıyorum, bacaklarım ve ayaklarım davul resmen şişlikten kaşınıyor için için niye böyle oldum ki tuzluda yemedim çok gezdim ayakta durdum bugün o yüzden mi acaba :26:

ben şişmedim ama ellerimin parmaklarında müthiş bir hissizlik ve acı var.parmaklarımı özellikle orta parmaklarımı bükemiyorum.ne bişi tutabiliyorum ne de bişi katlayabiliyorum öyle yanii.beni çok zorluyo bu parmaklarım

bucucukkk iyi gezmişsin maşallahhhh.ohh ne güzell

slm kızlarr nasılsınız? ben çok sabırsızlanıyorum artık bebğim gelsin yaa( bugün doğum yapan varmı ki?artık pek takılamıyorum...aaa bi de unutmadan bana dua edermisiniz ....salı gününa kadar eş durumu atamalarımız var,inş. artık diyarbakırdan izmire gelebilirim eşimin yanına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…