teşekkür ederim canım sağolasınMelocum düzenli giremediğimiçin girmişken hmen sana hayırlı doğumlar dileyeyim canım dua edicem senin için.Herşey yolunda gitsin sen ve bebişin sağlıkla kalın inş.Merakla haberlerini bekleyeceğim.
...
gözün aydın fatmacımiyi akşamlar kızlarrrrrr
1-2 saate annem,babam,ablam bizde olacak çooookk sevinçliyim
ilk doğumumda birkaç gün sonra gelmişlerdi şimdi yanımda olacaklar kardeşim zaten burda ailecek yanımdalarrrr inşallah
Allahın izniyle herşey yolunda giderse çarşamba evdeyim
Allah hepimize kolaylık versin
melocum külah alabildinmi?çok güzel duruyorlar gerçekten
birde sen pazar günü kaçtan sonra yemek yemeyeceksin bana dr sadece aç gel dedisaat vermedi bugün aramayıda unutmuşum:44:
öptüm kızlar şimdilik
paztesi sezeryana gireceklerde cevap verebilir ben arada girip okurum
mucakk
ben varım şekerim.. ben doğuma girene kadar da sen iileş gel emi :)
veeeeeeeeeeeeee..
sonunda benim doğum şekli ve zamanımda belli oldu.. bugün kontrolümüz vardı kızım 3111kg olmuşş drum doğum şeklini kesinleştirelim artık dedi sezeryan+myom ameliyatı olarak kesinleştirdikkk.. benim için zor oldu ama eninde sonunda ordan kesilcektm myom için
drumda sezeryanı herkes keyfii yaptırıo sıkıntı etme dedi inşallah hakkımızda hayırlısı budur benim ve yavrum için..
17 şubat saat:9 da inşaallah kızımıa ecrinime kavuşcam bize de dua edin olur mu teyzecikler?
canıııımmm.bak aklın yolu bir çok sevindim böyle olmasına hayırlısı inşallah belki sen gidene kadar bende iyileşip buraya dönerim
emin değilimama sanırım annemler de yolda ve bana sürpriz yapacaklar
halamın kocası kaza yapmıştı ,bugün geçmiş olsun demek için onu aradım öyle bişeyler dedi biz annenlere varınca arayın demiştik falan dedi ama bilmiyorum merak ettim şimdi aramadım da sürprizlerini bozmamak için
kızlar 10 şubat 2011 perşembe saat 14.25 te oğlumuz toprak kayraya kavuştuk.şimdi eve geldik.yine irip size doğum hikayemi anlatırım.iyi akşamlar
Çok teşekkür ederim çok ağladım bugün çok tek dileğim meleğimin iyileşmesi ve ona süt verebilmek...
Kızlar bu arada bebiş fotoları topiğine resim koydum haberiniz olsun...
ay çok güzelmiş bunlar yaaa bu arada bunları görüncekendi bebek şekerlerim aklıma geldi iyimi unutmuştumben onları:) bu doğum bende akıl bırakmadı
slm annişler....
Kızlar bu arada bebiş fotoları topiğine resim koydum haberiniz olsun...
mrb gisli canını sakın sıkma benimde bebğim hem erken doğdu hem sütüm gelmedi 1 haftalıkken dr gittiğimde sarılıgı çok ilerlemişti bir gün hastanede yattı ışık tedavisi aldı o kadar ağladımki benimkide kilo kaybetmişti eve gelince bol mama verdim su verdim çünki sarılığı idrarla atıyormuş bebk sonra morarma oluyogibi geldi erkende doğduğından 5gün gözlem altında tuttular ama hep ağlamakla geçirdim benimde sütüm çok değil hemde gögüs ucumun biri yaa beni mahvediyor bu acıya rağmaen emzirmeye insan anacak evladı için katlanabilir mama veriyorum ve üzülme çünkü hiç yok değil sütüm en azından napim bebğim aç kalmasındansa işallah gelir diye bekliyorum 15 gün oldu ama artmadı sen canını sıkma diycem ama insanın elinde değil ki...bideben boğazına alıncada çok panik yapıyorum ya bunu nasıl çözücem bilmiyorum allah yardımcımız olsun
ızlar hepinizden ayrı alıntılar yapmak isterdim ama malesef zamanım yok:)oğluşum yanımda çok şükür daha uyugn bi zamanda doğum öykümüde yazıcam inş
hepinize teşekkürler
veee hepinizi için dua ettim çok şükür sancılarım çok değil kolay ayaklandım hamdolsun sütüm az ama oğlumda buazm varken inşş artıcak hepinizi öpüyoruz darısı sizlere
ben fatmadan kıskandım yaptım sen de yapslm annişler....
çok guzel olmuş lokumların hayırlı olsun..bendemı boyle yapsam kıskandım :)
ızlar hepinizden ayrı alıntılar yapmak isterdim ama malesef zamanım yok:)oğluşum yanımda çok şükür daha uyugn bi zamanda doğum öykümüde yazıcam inş
hepinize teşekkürler
veee hepinizi için dua ettim çok şükür sancılarım çok değil kolay ayaklandım hamdolsun sütüm az ama oğlumda buazm varken inşş artıcak hepinizi öpüyoruz darısı sizlere
manık nasılsın canım hoşgelmışsın bebiş nasıl emzırme durumları nasıl....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?