2011 Şubat Anneleri

Doğum yapacak annelere Allah kolay doğum nasip etsin,bebeklerini sağlıcakla kucaklarına alsınlar inşallah...

Doğum yapan annelerede Allah bol bol süt versin,bebekleriyle sağlıklı ve mutlu günler geçirsinler..

Nisan annesiyim ama sizleri de her an takipteyim..

Melocum düzenli giremediğimiçin girmişken hmen sana hayırlı doğumlar dileyeyim canım dua edicem senin için.Herşey yolunda gitsin sen ve bebişin sağlıkla kalın inş.Merakla haberlerini bekleyeceğim.
...
teşekkür ederim canım sağolasın
gözün aydın fatmacım
ben sadece sabah kahvaltımı yapacağım öğleden sonra da yoğurt komposto vs ile geçireceğim doktorum 12den sonra dedi bana da

canıııımmm.bak aklın yolu bir çok sevindim böyle olmasına hayırlısı inşallah belki sen gidene kadar bende iyileşip buraya dönerim

emin değilimama sanırım annemler de yolda ve bana sürpriz yapacaklar

halamın kocası kaza yapmıştı ,bugün geçmiş olsun demek için onu aradım öyle bişeyler dedi biz annenlere varınca arayın demiştik falan dedi ama bilmiyorum merak ettim şimdi aramadım da sürprizlerini bozmamak için

canıııımmm.bak aklın yolu bir çok sevindim böyle olmasına hayırlısı inşallah belki sen gidene kadar bende iyileşip buraya dönerim

inşallah canım inşallaahh.. karmaşık duygular içindeyim korku,heycan, mutluluk hepsi bi arada..

bencede bozma süprizi :) ama gittiğinizde demiştir belki yarın için..

kızlar 10 şubat 2011 perşembe saat 14.25 te oğlumuz toprak kayraya kavuştuk.şimdi eve geldik.yine irip size doğum hikayemi anlatırım.iyi akşamlar

kızlar 10 şubat 2011 perşembe saat 14.25 te oğlumuz toprak kayraya kavuştuk.şimdi eve geldik.yine irip size doğum hikayemi anlatırım.iyi akşamlar

hayırlı olsun canım.. Allah bağışlasın yavrunu.. sezeryandı demi seninde nasıl geçti anlatsana azcık :)

Çok teşekkür ederim çok ağladım bugün çok tek dileğim meleğimin iyileşmesi ve ona süt verebilmek...

mrb gisli canını sakın sıkma benimde bebğim hem erken doğdu hem sütüm gelmedi 1 haftalıkken dr gittiğimde sarılıgı çok ilerlemişti bir gün hastanede yattı ışık tedavisi aldı o kadar ağladımki benimkide kilo kaybetmişti eve gelince bol mama verdim su verdim çünki sarılığı idrarla atıyormuş bebk sonra morarma oluyogibi geldi erkende doğduğından 5gün gözlem altında tuttular ama hep ağlamakla geçirdim benimde sütüm çok değil hemde gögüs ucumun biri yaa beni mahvediyor bu acıya rağmaen emzirmeye insan anacak evladı için katlanabilir mama veriyorum ve üzülme çünkü hiç yok değil sütüm en azından napim bebğim aç kalmasındansa işallah gelir diye bekliyorum 15 gün oldu ama artmadı sen canını sıkma diycem ama insanın elinde değil ki...bideben boğazına alıncada çok panik yapıyorum ya bunu nasıl çözücem bilmiyorum allah yardımcımız olsun

ızlar hepinizden ayrı alıntılar yapmak isterdim ama malesef zamanım yok:)oğluşum yanımda çok şükür daha uyugn bi zamanda doğum öykümüde yazıcam inş
hepinize teşekkürler
veee hepinizi için dua ettim çok şükür sancılarım çok değil kolay ayaklandım hamdolsun sütüm az ama oğlumda buazm varken inşş artıcak hepinizi öpüyoruz darısı sizlere

çok geçmiş olsun zehra..canınızı sıkmayın lutfen en azından sağlıklı bebişlerınız var herkeste süt verımı aynı değilki kımınde çok oluyo kımıde naparsa ne yerse yesın artmıyo sanırım bunlar bırazda şans yanı uzulmeyın lutfen....neden panık yapıyosunkı onu anlamadım...

tşk ederız ıyı dıleklerın ıçın ınşallah süt konusuda hal olur....bız daha burdayız beklıyoruz ben tek kalıcam bu gıdışle....

slm annişler....

çok guzel olmuş lokumların hayırlı olsun..bendemı boyle yapsam kıskandım :)
ben fatmadan kıskandım yaptım sen de yap

nur şoktayım var ya...hani o akşam nişan yapmıcaz falan diye konuştuk
sabah doğum yaptığını öğrendim merakla bekliyorum

manık nasılsın canım hoşgelmışsın bebiş nasıl emzırme durumları nasıl....

Hoşbulduk canım bugün çok daha iyiyim şükürler olsun olsun ağrılarım oldukça zaldı göğsümün biri dün açılmıştı 2 saat öncede diğer göğsüm açıldı sanırım inş bi daha kapanmaz çünkü bi kere açılıp tekrar kapanmıştı.Bebiş acıksında boşaltsın diye gözünün içine bakıyorum.İnş herşey düzene girecek ilk günler çok panik yaptım birden kendimi çok aciz hissettim ama galiba düzeliyor herşey keyfim yerine gelmeye başladı.

Son düzenleme:
slm kıslar nasılsınız ben cok yoruldum carsıdan geldık bıttım yaa fönümü cektırdım ama resmen yoldu cadı kuaforcu kafamı sınır oldum yaa canım yandıkcada bebegımde kasıldı sınır sey. yarında kayınvaldemler gelıcek artık camasır makınesı calısıo hala bıtmedı ısler:84fff sizler napıonuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…