2011 Şubat Anneleri

olsun ne güzelll....maşallah ikinize de

ne guzel hemen gelmiş miniğin.darısı başımıza.bişey sorcam nişanın geldiği gunmu hemen sancı başladı

pööfff akşama ne pişirsemkiiii

bende amma ayrı telden çalıyorum dimi nappiimm daha doğuramadım rutin hayatım devam ediyor.bebeğim olsaydı onla ilgilenirdim yemeğide elbet biri yapardı

ben o sürece girdimmm..

bugn dışarda yiycez yarın sabah kayınvalidem gelip annemlere hazırlık yapacak,annemler uzun yoldan gelecek

dolabı doldurduk ağzına kadar kim ne pişirip yerse yesinnn..ben kraliçeler gibi kızımla keyfime bakıcaaamm

ooohhh supermiş

ohhh valla ne güzelll

Merhaba kızlar dogru dürüst giremiyorum girsemde 5-10 dk yazamıyorum da sizleri özledim :)) bebegimle ilgileniyorum göbegi düştü ilk banyosunuda yaptırdık uyku saatleri emzirme saatleri hergün degişiyor 40 ı çıkana kadar öyle olurmuş :):) şimdi bol bol uyuyun dogum yapmayanlar ben sersem gibi dolaşıyorum annem de yanımda ama işte gece devamlı uyanıyorum deliksiz bir uykuyu özledim bile.ama herşeyiyle çok güzel bir duygu anne olmak...sezeryan olacak arkadaşlar spinal i tavsiye ederim ben hiç sorun yaşamadım çok şükür 3 saat sonra bacaklarımın uyuşuklugu geçmişti.
dogum yapan arkadaşlar Allah analı babalı büyütsün hepinize geçmiş olsun.

gozun aydın mavi darısı başımıza.sen zubeyde hanımdamı doğum yaptın sezeryanı seçme nedenin neydi

kesinlikle katılıyorum anne olmak çok güzel ama deliksiz b uykuyu bende özledim doğurmak için bu kadar acele etmesemde olacakmış diyorum:) benim tatlı cadı gece uyanık gündüz uyuyor bende onla birlikte sabaha kadar nöbet tutyorum annem yanımda şimdilik biraz o bakıyo ben uyuyorum annem gidince uykusuz günler beni bekliyo birde 15 gün oldum ama sütüm bebeğime yetmiyo mama veriyorum galiba az olacak napim sağlıklı olsunda neyse şimdi kızıma banyo yaptırıcaz hala cesaret edemiyorum ama ağlayınca dayanaöıyorum allah bebişlerimizi bize bağışlasın

Canım evet hepimizin derdi farklı farklı senin sütün gelmiyor benimki taşacak ama delik bulamadığı için bebeğim ememiyor şişiyorda şişiyor...Göğüs ucum benimde yara oldu merhem sürüyordum ama benim bebek 2 saatte bir emdiği için merhem etki edemeden yeniden oluyordu çözümü pompada buldum pompa meme ucunu bebek kadar acıtmıyor bende daha uzun süre dinlendirebiliyorum acısı azalınca tekrar emziriyorum ama şu kanal tıkanıklı beni mahvediyor.Ama iyi haber bi göğsüm açıldı inş diğeride açılır.Merhemlerin adını yazarsan sevinirim canım benim doktor hep bilindik lasinoh mustela gibi kremleri öneriyor pek tıbbi bişey önerdiğini göremedim.Göğüs ucu almıştım ama bebek emdikçe o uca doğru göğüs ucum girerek daha fazla aıtıyordu.Vazgeçtim bakalım artık bi öylr bi böylr devam ediyoruz.Bebebğine çok geçmiş olsun canım benimkide sarardı biraz ama doktor bu kadarı önemli değil artarsa getir dedi.CAnım benimde ilk 2 gün sütüm yoktu bi tabak yeşil salata yedim sütüm çostu resmen dene istersen.

Melocum düzenli giremediğimiçin girmişken hmen sana hayırlı doğumlar dileyeyim canım dua edicem senin için.Herşey yolunda gitsin sen ve bebişin sağlıkla kalın inş.Merakla haberlerini bekleyeceğim.

Korkma canım benim sorunum bebeğimin kalp atışlarınsa sorun var denilip ani doğuma alınmam ve suni sancı yüzünden oldu.Yoksa normal doğum yaptığım için çok memnunum stelik dikişlerim de geçmeye başladı sanırım ben herşeyin düzelmesi için çok acele ettim.Şimdi tek sorunum sütümün akamadığı göğüs uçlarım kaldı inş onlarda düzelecek.Lasinoh kullanıyordum hatta yara olmadan kullanmaya başladım ama fayda etmedi malesef...

gozun aydın mavi darısı başımıza.sen zubeyde hanımdamı doğum yaptın sezeryanı seçme nedenin neydi

ankara tıp fakültesinde yaptım ben dogumu. ben seçmedim aslında sezeryanı çatı muayenesinden sonra dar oldugu icin zorlanıcagımı söyledi dr sezeryan oldu

evet acele etmemek lazımmış :)) benimde aynen ben artık dayanamayınca annem alıp uyutuyo sagolsun hemen sesleniyorum ama gidince ne halde oluruz bilmiyorum:)) banyo yaptırırken bende korktum telaşlandım yaa kıyamam:) ama hiç aglamadı ve hosuna bile gitti huzur kapladı yavrumu uyudu kaç saat :))))))

valla ben herhafta bebiş gelıcek dolap boş kalmasın gelenler kendıne ne isterse yapsın dıyorum ama nerde ben bıtırıyorum kocişe dıyom aman boş bırkmayalım neolur neolmaz doldur yıne

Canım maşallaaahhh ne güzel. Benim sorunumda 5 gün oldu hala sütüm gelmedi. Stres oldukça daha da gelmeyecek biliyorum ne yapacağımı ne zaman geleceğini bilemiyorum. bildiğiniz maksimum bir süre var mı ?

canım humananın stil tea süt arttırıcı çayı var ben çok faydasını gördüm günde 3-4 bardak içebiliyorsun işe yaradı bende umarım sendede yarar

canım bizim göbeğimiz 6. günde düştü 7.gündede yıkadık göbek bağı düştükten sonra yıkayabiliyorsun

slm kızlar şimdi bebeğimle evimize geldik.10 şubatta dünyaya geldi.herkesi öptük

kızlar gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün darısı bekleyen arkadaşların başına

Çok teşekkür ederim çok ağladım bugün çok tek dileğim meleğimin iyileşmesi ve ona süt verebilmek...

Amin canım Amin. Çok dua ettim ameliyat masasında hepiniz hepimiz için. ama şimdi içim eziliyor yawrumu besleyemiyorum diye çok vicdan azabı çekiyorum . Sanırım ağlaya ağlaya açılacağım.Allah ım size yaşatmasın bunları . Çok çok güzel doğumlar ve bol sütleriniz olsun inşllah

iyi akşamlar kızlarrrrrr
1-2 saate annem,babam,ablam bizde olacak çooookk sevinçliyim
ilk doğumumda birkaç gün sonra gelmişlerdi şimdi yanımda olacaklar kardeşim zaten burda ailecek yanımdalarrrr inşallah
Allahın izniyle herşey yolunda giderse çarşamba evdeyim
Allah hepimize kolaylık versin

melocum külah alabildinmi?çok güzel duruyorlar gerçekten
birde sen pazar günü kaçtan sonra yemek yemeyeceksin bana dr sadece aç gel dedisaat vermedi bugün aramayıda unutmuşum:44:

öptüm kızlar şimdilik
paztesi sezeryana gireceklerde cevap verebilir ben arada girip okurum
mucakk

Selam kızlar. Anne adayı anne olmaya hazırlanıyor. Büyük gün 14 Şubat Pazrtesi.

Ben de sezeryan olacağım cnm. Saat 12.00 den sonra bişey yemeyeceksin. Rabbim hepimizin yardımıcısı olsun. Bu arada gözün aydın annenler geliyormuş. İnsan o günde annesini yanında istiyor.

bizidoğuma uğurlayan olmayacak herhal

ben varım şekerim.. ben doğuma girene kadar da sen iileş gel emi :)

canım yavruna acil şifa diliorum sarılık her bebekte olur inşallah kolay atlatırsınızzz

slm kızlar şimdi bebeğimle evimize geldik.10 şubatta dünyaya geldi.herkesi öptük

anammmm sen ne ara doğurdun kızzzz

marta kalcam o bu derken senin minik erkenci davrandı bak sona kalmayım die :)
Allah bağışlasın yavrunu kilosu felan nasıl?

canım ilk kalkışın nası zor oldumu ameliyattan sonraa?
bebişini de yerime kocaman kokla darısı başımızaaaaa

veeeeeeeeeeeeee..
sonunda benim doğum şekli ve zamanımda belli oldu.. bugün kontrolümüz vardı kızım 3111kg olmuşş drum doğum şeklini kesinleştirelim artık dedi sezeryan+myom ameliyatı olarak kesinleştirdikkk.. benim için zor oldu ama eninde sonunda ordan kesilcektm myom için
drumda sezeryanı herkes keyfii yaptırıo sıkıntı etme dedi inşallah hakkımızda hayırlısı budur benim ve yavrum için..
17 şubat saat:9 da inşaallah kızımıa ecrinime kavuşcam bize de dua edin olur mu teyzecikler?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…