2011 Şubat Anneleri

Fns93 canım benim ilk dogumum sezeryan. Bu da öyle olacak. Dogum tarihimiz 2 Şubat ama muhtemelen ocagın son haftası falan dogum olur.

Bu nedenle öyle dedim.

Bu arada ne çok şey yazmışsın :)

ıyi geceler :)
 

41 ceren (30)10 mayıs 14 şubat
 
ii.akşamlar kızlar..forumda dolanırken gördüm..aranıza katılmak isterim ..bende 10 haftalık hamileyim..son adet tarihim 1 mayıs..
 
iyi geceler,bebeklerini kaybeden arkadaşlara çok ama çok geçmiş olsun,Allah şifasını versin.bir sorum var bilgisi olan varsa cevaplasın lütfen,bir bebeğin anne karnında öldüğünü ultrasona girmeden anlayabilme şanşımız varmı? yani herhangi bir kanama ağrı vs yapıyormu? benim 3 hafta sonra randevum var,Allah korusun şimdi düşünüyorumda bebek karında öldüğünde anne adayı bu kadar zaman karnında ölü bebeklemi dolaşıyor,yani tek öğrenme yolu ultrason muayenesimidir belirtisi nedir bunun,pimpiriklenmeye başladım ben :S
 
benide listeye ekleyin lütfen, son adet satım 10 mayıs ,tahmini doğum 14 şubat,yaş 26,şuanki kilom 57

birde progestan kullanan arkadaşlar,doktorum bana bu ilacı fitil gibi vajinadan almamı söyledi,etkisi daha büyükmüş,yutularak alınan ilaç midede etkisini yitirebiliyormuş,yutularakta alınıyormuş fakat ağızdan alınınca baş dönmesi ve uyku yapıyor,tecrübeyle sabit,bende çok kötü baş dönmesi yapmıştı,doktorumu aradığımda bir güzel fırça çekti,sana vajinadan almanı söylemiştim neden yutarak kullandın diye,sizler nasıl kullanıyorsunuz?
 
Son düzenleme:

bende ilk olarak agızdan aldım dr.arayınca vajinadan dedi..şükür bitti benimkiler..aynı eetkiler bende de oldu..2 tane içiyodum akşamları ALLLAAAAH içmiş gibi sarhoş oluyodum hehehe
 
gamsem, mapuci hoşgeldiniz.

mapuci bu soruyu ben de merak ediyorum ama bir arkadaşımda olmuştu. Bebek kalbi durduğu halde 15 gün anne karnında kalmıştı. Kasıklarında agrıdan şikayet ediyordu sürekli. Bir gece artık sancıya dayanamamış ve 15 gün sonunda acile gittinde anlamıştı

Progestanı günde 3 defa agızdan aldım ben....
 
bende baya sersemlemiştim,ayakta yürüyemiyordum,sen kaç kutu kullandın gamsem

valla yanlış hatırlamıyosam 3 yada 4 kutu..2 ay bitene kadar kullandım..ama düşük tehlikesi iiçin degil..bizim brz zor oldu..1 basarısız aşılama hikayemiz var..sonra kendiliginden geldi melegimiz..tedbir amaçlıydı yani..
 

hoşbuldum evridikikaydirigubbakcemile3
 
kızlar sohbete doyum olmuyor ama çıkıyorum ben..başım inanılmaz agrıyor..vakit buldukça aranızdayım inş.ii.geceler..
 
Evridiki hoşbuldum çok teşekkür ederim.ben progestanı 2 defa vajinadan alıyorum,şöyle bir durumum var,2 ayrı doktora muayene oluyorum ben,bayan olan doktor düşük tehlikemin olduğunu kese şeklimin düzgün olmadığını söyledi,fakat bebek sağlıklı ve gelişimi haftasıyla uyumlu,progestan verdi,nadirende olsa koyu akıntım oluyordu,geçenlerde koyu kahverengi bir kanamam oldu,hemen erkek olan diğer doktoruma gittim,bebek sağlıklıydı,düşük tehlikemin olmadığını atlatılabilecek bir durum olduğunu söyledi,böyle şeyler dönem dönem olabiliyormuş,kese şeklimde düzgünmüş,hatta rahat ol korkulacak birşey yok diye telkinde etti,5 günlük iğne verdi,hatta büyük harfle sordum,CıDDı DÜŞÜK TEHLıKEM VARMI? diye,hayır yok dedi anlamadım gitti,ne önerirsin:) 3. bir doktormu?
 

Ne mi öneririm? Hangisini gözün tutuyorsa ona güven

Bende de 2 hafta önce kanama oldu ve arkasından kahverengi lekelenme oldu. Bunun üstüne progestana başladım. İlacı alır almaz sona erdi.

Ben şöyle bir şey duydum. Erkek bebek yerini hazırlarmış bu nedenle lekelenme olurmuş diyorlar. Oglumda da hafif lekelenme olmuştu.

İyi düşünelim iyi olsun :)
 
erkek olan doktorum gebzede ünlü bir doktor,cv'si sağlam.daha önce kist tedavisi içinde ona gidiyordum,sanki bu doktora daha fazla güveniyorum,verdiği elektirik olumlu.kadın doktor biraz panik atak gibi,herşeye kötüden başlıyor,5 haftalık hamileyken ona gitmiştim,keseyi gördü içi boş dedi,hemen boş gebelikten bahsetti bana,1 hafta sonra gel bakalım dedi,o 1 hafta şizofren oldum resmen,halbuki 5 haftalıkken zaten tek görülen şey kesedir:) ömrümü yemişti benim,benim kanamam bir kaç dakika az oldu,kendiliğinden durdu sonra lekelenmeye dönüştü,şimdi herşey yolunda,ben yinede 3. farklı bir doktor bakayım en iyisi:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…