2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

benim eşim yazıp gönderdi ona sorup tekrar yazarım şimdi bildiklerimi yazayım..ben bu tarihte doğum yaptım yasanın numarasını söylüyorsun.atıyorum .işte 6234 nolu yasaya göre lehime doğangeriye dönük intibak haklarımı kullanmak istiyorum
tabi ben yasadan önce doğum yaptım 10 şubat ta siz yasadan sonra yaptıysanız zaten direk yazarsınız geriye dönük felan yazmazsınız

katılıyorum sana bende oyle ıcıme sokasım gelıyor derler ya aynen oyle guldukce daha bır tatlı oluyorlar gercekten allahım kuzularımızı nazarlardan korusun....

Türkçe Dublaj ve Altyazılı Buldum İnternetten..Yaa Biraz da Stres Yaptım Bizimki Uyanıktı Uyumadı Bi Türlü Huysuzlandı Üst Katta Tadilat Var Doğum Yapıp Eve Geldiğimde Başlaılar Bitiremediler Bi Türlü Oğlumda Korkuyor Onlardan Aklım Onda Biraz Kastım Galiba Kendimi Kollarım Çok Ağrıdı :}

Selam Şubat anneleri,
Uzun zamandır sizi dışarıdan takip ediyordum ama bir türlü yazmak fırsat olmadı.
Ben de şubat annesiyim. 14 Şubat'ta gelmesi beklenen oğlum Mert'i 1 Şubat'ta, 50 cm. boyunda 3540 gr. ağırlığında normal doğumla dünyaya getirdim.
Bundan sonra elimden geldiğince sizin sohbetlerinize katılmak istiyorum...
Beni de aranıza alır mısınız?

Son düzenleme:

Tabiki Hoşgeldin Ne Güzel Gittikçe Çoğalıyoruz Genişliyor Ailemiz Ve Paylaştıklarımız.. Tekrar Hoşgeldin Aramıza Bebişin Hayırlı Olsun

ben 14 subatta dogum yaptım eşine sorup bana msj atabilirsen yada burdan yazabilirsen cok sevinirim canım 3 haftaaz degil kabul edlirse süper olur

kızlar akşam için ne yemeği yapacaksınız ? mantarım var ne yapayım onunla bilmiyorum aslında soya soslu mantarlı tavuk iyi olurdu ama tavuk yok şimdi evde kimi göndereyimde aldırayım yanlızım fikri olan var mı?

slmm kızlarr ya bu aşıı ne fenaymışşş kızımın başına gelmeyen kalmadıı dün anlattım calpol verdim sürekli kustu doktra dedim fitil ver dedi onu verim b sefer alerji olduuu akşam acillere gittik şurup verdi ama sabaha daha cok arrtı şimdi kendi özel dktruma götrdüm fitilde yapmış olablir dedi birde acilde doktrun verdiği ilacı verme kesinlikle dedi 1 yaşın altına verilmez dedii yaa şu doktrlara bakın hangisine güveneceğiz bilmiyorum şimdie aglaıp duruyorr vücuda pişik gibi kırmızı kırmızı nokta dolu yavrucumm allahtan annemdeyim kardeşim annem bakıyoruzz kzıma..

yazdım ben şimdi cevap kabul edildi :))

canım sen ne yazdın off hiç anlamıyorum bu işlerden hadi ben 2aylık ögretmenlk yaptım eşim 5 senedir ögretmen oda bilmiyor delircem müdür hiç yardımcı olmuyor ögretmene zorluk cıkarıyor of of rapor işide garanti degil alamazsam kızımı nasıl bırakcam ben sabah 6 da gidip aksam 5te eve giriyorummoralim cok bozuk izin bitimi yaklastıkca stres oluyorum

hoşgeldin kılementin aramıza almak ne kelimeee aramızda sıkıştırıp severken boğabiliriz bilee okaaaa sıcak kanlıyızdır yaneee

ya paradise sen normal doğummu yapmıştınn bu hareketleri yapalım iyide sezeryanlılar için sakat olmasın :26: doktora sormaya gerek varmıkii.bilmem kaç aydan önce spor yapmanyın falan diyolarda ondan merak ettim.bana yolladığın link altyazılı türkçe dublajıda varmı bunun

ayyy evi süpürüdümm sildimm daha doğrusu 2 odayı sildim yoruldumm sizi merak ettim elim işte gözüm oynaşta benimde haaa temizliği bitireyim bide ütü yaptımmı oohh deymeyin keyfime anamlarıda pazara yollarım öyleden sonra yemeğide onlara yıkarımm ohh ohh

eşim kayınvalidemleri yemeğe çağıraşlım dedi çağıralım dedim aramış başı ağrıyomuş kaynanamın bende peşinden aradım noldu hastamısın diye yok başım ağrıyo dedi ama bişiyi yolk canı çekmemiştir anneannede onda kalıyo
isabet oldu zaten benimde canım çekmiyodu hiç dedim eşime akşama üçümüz bi uğrarız hem meteyi görür 4 gündür görmedi hemde gönlünü alırız geçmiş olsun deriz dedim.bende hava almış olurum.

canım çok geçmiş olsuun çok üzüldüm.acaba bizimkinide huysuzluğu aşıdanmı. ama pazartesi olduk biz aşıyı o günden beri huysuz mızır mızır birde uyku düzeni değişti.

hııı yavrum yaa çok geçmiş olsun bende acilde verilen ilaçları kendi doktorumuza sormadan vermiyorum canım uzmanlık alanları olmuyor çogunun o yüzden güvenemiyorum vermiyorum

canım sezeryanlılar 3 ay dolmadan egzersiz yapamaz. bende 3 ayımın dolmasını bekliyorum.

ya kızlar bebişin yanında interneti kullanmıyorum tv açmamaya çalışıyorum cep telefonuyla konuşmama ya çalışıyorum radyasyon sebebiyle....ve ceren sadece 15 20 dk aralıksız uyuyor gündüzleri arada buraya takılıyorum vakit bulursam ama bu gdişle sıkıntıdan patlıycam sizler bebişlerin yanında kullanıyomusunuz pc, cep . tv filan :S:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…