benim eşim yazıp gönderdi ona sorup tekrar yazarım şimdi bildiklerimi yazayım..ben bu tarihte doğum yaptım yasanın numarasını söylüyorsun.atıyorum .işte 6234 nolu yasaya göre lehime doğangeriye dönük intibak haklarımı kullanmak istiyorumcanım dilekçede tam olarak ne yazdıgını ve hastaneden rapor alıp almadıgını erken dogum yaptıgına dair yazabilirmisin?bizim ilçe meb gıcıkta biraz bi dilekçemi müdür arz ederim rica ederim olayndan reddetmiştide tam bilmiyorum ne yazılır
katılıyorum sana bende oyle ıcıme sokasım gelıyor derler ya aynen oyle guldukce daha bır tatlı oluyorlar gercekten allahım kuzularımızı nazarlardan korusun....bazen benim yavruyu yiyesim geliyo böyle şaklabanlık filan yapıyo agulu magulu gülücüklü olduğunda da bana annenin nazarı değerr filan dediler saçma geldi ben niye yavruma kem gözle bakıyımki doğrumu acaba
canım zorlayarak yapmayacaksın kesinlikle zorlandığın acı hissettiğin yere kadar esneyeceksin yavaş yavaş diyor 1 cm felan esneyeceksin her harekette sonra sonra alışcak vücut.
alt yazı bulamadın demi sen ? bazı yerlerde önemli uyarılar var
benimde vardı öyle bir tane yeni attım sadece bir kez kullandık ama boşa gitti maalesef :(
yazdım ben şimdi cevap kabul edildi :))
canım az ayaklarına masaj yap istersen benimki öyle rahatadı bende depremden çıkmış gibiyim ama hala etkisi geçmedi
elma yağı iyi geliyo canımayaklarına masaj yaparken bişi sürülecek mi?
Selam Şubat anneleri,
Uzun zamandır sizi dışarıdan takip ediyordum ama bir türlü yazmak fırsat olmadı.
Ben de şubat annesiyim. 14 Şubat'ta gelmesi beklenen oğlum Mert'i 1 Şubat'ta, 50 cm. boyunda 3540 gr. ağırlığında normal doğumla dünyaya getirdim.
Bundan sonra elimden geldiğince sizin sohbetlerinize katılmak istiyorum...
Beni de aranıza alır mısınız?
benim eşim yazıp gönderdi ona sorup tekrar yazarım şimdi bildiklerimi yazayım..ben bu tarihte doğum yaptım yasanın numarasını söylüyorsun.atıyorum .işte 6234 nolu yasaya göre lehime doğangeriye dönük intibak haklarımı kullanmak istiyorum
tabi ben yasadan önce doğum yaptım 10 şubat ta siz yasadan sonra yaptıysanız zaten direk yazarsınız geriye dönük felan yazmazsınız
elma yağı iyi geliyo canım
Tabiki Hoşgeldin Ne Güzel Gittikçe Çoğalıyoruz Genişliyor Ailemiz Ve Paylaştıklarımız.. Tekrar Hoşgeldin Aramıza Bebişin Hayırlı Olsun
yazdım ben şimdi cevap kabul edildi :))
slmm kızlarr ya bu aşıı ne fenaymışşş kızımın başına gelmeyen kalmadıı dün anlattım calpol verdim sürekli kustu doktra dedim fitil ver dedi onu verim b sefer alerji olduuu akşam acillere gittik şurup verdi ama sabaha daha cok arrtı şimdi kendi özel dktruma götrdüm fitilde yapmış olablir dedi birde acilde doktrun verdiği ilacı verme kesinlikle dedi 1 yaşın altına verilmez dedii yaa şu doktrlara bakın hangisine güveneceğiz bilmiyorum şimdie aglaıp duruyorr vücuda pişik gibi kırmızı kırmızı nokta dolu yavrucumm allahtan annemdeyim kardeşim annem bakıyoruzz kzıma..
slmm kızlarr ya bu aşıı ne fenaymışşş kızımın başına gelmeyen kalmadıı dün anlattım calpol verdim sürekli kustu doktra dedim fitil ver dedi onu verim b sefer alerji olduuu akşam acillere gittik şurup verdi ama sabaha daha cok arrtı şimdi kendi özel dktruma götrdüm fitilde yapmış olablir dedi birde acilde doktrun verdiği ilacı verme kesinlikle dedi 1 yaşın altına verilmez dedii yaa şu doktrlara bakın hangisine güveneceğiz bilmiyorum şimdie aglaıp duruyorr vücuda pişik gibi kırmızı kırmızı nokta dolu yavrucumm allahtan annemdeyim kardeşim annem bakıyoruzz kzıma..
hoşgeldin kılementinaramıza almak ne kelimeee aramızda sıkıştırıp severken boğabiliriz bilee okaaaa sıcak kanlıyızdır yaneee
ya paradise sen normal doğummu yapmıştınn bu hareketleri yapalım iyide sezeryanlılar için sakat olmasın :26: doktora sormaya gerek varmıkii.bilmem kaç aydan önce spor yapmanyın falan diyolarda ondan merak ettim.bana yolladığın link altyazılı türkçe dublajıda varmı bunun
ayyy evi süpürüdümm sildimm daha doğrusu 2 odayı sildim yoruldumm sizi merak ettim elim işte gözüm oynaşta benimde haaatemizliği bitireyim bide ütü yaptımmı oohh deymeyin keyfime anamlarıda pazara yollarım öyleden sonra yemeğide onlara yıkarımm ohh ohh
eşim kayınvalidemleri yemeğe çağıraşlım dedi çağıralım dedim aramış başı ağrıyomuş kaynanamın bende peşinden aradım noldu hastamısın diye yok başım ağrıyo dedi ama bişiyi yolk canı çekmemiştir anneannede onda kalıyo
isabet oldu zaten benimde canım çekmiyodu hiçdedim eşime akşama üçümüz bi uğrarız hem meteyi görür 4 gündür görmedi hemde gönlünü alırız geçmiş olsun deriz dedim.bende hava almış olurum.
hoşgeldin kılementinaramıza almak ne kelimeee aramızda sıkıştırıp severken boğabiliriz bilee okaaaa sıcak kanlıyızdır yaneee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?