- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
günaydın kızlaaaarrr
herkes iyidir umarım.kız uyanacak gibi alıntı yapamadım o yüzdenmelocum hoşgeldin :) şu unnado dan bana davet gönderirmisiniz? göremiyorum da ben
bu arada öğretmen arkadaşlar bnm iznim dün itibariyle bitti.çünkü erken doğum tehlikesi yüzünden doğum öncesinde de 8 hafta kullandım.tam artık napalım ücretsiz izin alıcam derken bi tanıdık vesilesiyle rapor ayarladık :) gerçi vicdan yapıyorum yok yere rapor alıyorum diye ama napayım 2 aylık bebek de bırakılmaz ki yaaa.eee doğum masrafları için de baya da içerdeyiz malum.soranlar olmuştu nasıl rapor istediniz diye.benmki tanıdık vesilesiyle oldu ama bi arkadaşım da psikologtan doğum sonrası depresyon diye istedi...
Günaydın :)
Melocum hoşgeldin :)
Rapor olayını sormuşsunuz. Ben de önce kadın dogum doktorumu arayacagım verirse heyet, veremezse normal rapor alacagım. Sonra da aile hekimimizden 5'er 5'er alacagım. İkisi de tanıdık verirler diye düşünüyorum :)
Fatmacım vallahi bizim okulda dogum yapanlar izinlerinin bittiği gün okula gelip 1 saat durup gidiyorlar. Ben de öyle yapacagım.
Kaan da hiç böyle olmamıştı. Nisanda dogum yapmıştım zaten okul bitti araya yaz tatili falan girmişti. Asyacıgım plansız olunca onu yaz tatili ile birleşecek şekilde planlayamadık :)
Of ya şimdiden stresi sardı beni de
Romeo senin de iznin bitmiş. Sen okula gittin mi?
Kızlar erkek bebek anneleri mutlaka bebişlerinin sünnetini yaptırın. Biz oglumda ha yaptırdık ha yaptırıcaz derken çocuk 2 yaşına geldi. Kıyamadık o zaman. Ama 2 yaşından sonra aralıklarla pipisi tıkandı falan çok çekti yavrum. 3,5 yaşında da sünnet oldu mecburen. Halbu ki biz 5 yaşından sonra düğünlü yaparız diyorduk.
Hatta Asya erkek olsaydı hasteden çıkmadan yaptıracaktım hemen...
ben kortos krem ve fitil kullandım rahatlattı epey ilk etapta onları al 12 tl gibi bişey ikisi.aktarda da kantaron özlü krem var içindekilerde portakal yağı falan yazıyor esas o çok çözdü benim sorunumu
ben de bunu yapıyorum sık sık
ben yazmıştım hanifecim yazayım
pastaban
2paket kremşanti
cici bebe
çikolata sos
damla çikolata-fındık vs.
köstebek şeklinde bi kap bulup pasta kekinin birini şekerli sütle ıslat ve bu keki sera serdiğin kaba yerleştir ayrı birkapta kremşantiyi 2 bardak sütle hazırlayıp cicibebeleri kır damla çikolata fındık falanı da kat.bunu kaba dök 2.keki de ıslatıp üzerine kapat.
dolapta 2-3 saat beklet çıkınca çikolata sosu dök
sağol canım bugün alıp deneyeceğim
halecim zaten nerdeyse branş ve memleketler aynı,kızlarımızın huyları da aynı senin yazdığın kadarıylaa..o da aynı oluversinn
Günaydın :)
Melocum hoşgeldin :)
Rapor olayını sormuşsunuz. Ben de önce kadın dogum doktorumu arayacagım verirse heyet, veremezse normal rapor alacagım. Sonra da aile hekimimizden 5'er 5'er alacagım. İkisi de tanıdık verirler diye düşünüyorum :)
Fatmacım vallahi bizim okulda dogum yapanlar izinlerinin bittiği gün okula gelip 1 saat durup gidiyorlar. Ben de öyle yapacagım.
Kaan da hiç böyle olmamıştı. Nisanda dogum yapmıştım zaten okul bitti araya yaz tatili falan girmişti. Asyacıgım plansız olunca onu yaz tatili ile birleşecek şekilde planlayamadık :)
Of ya şimdiden stresi sardı beni de
Romeo senin de iznin bitmiş. Sen okula gittin mi?
Kızlar erkek bebek anneleri mutlaka bebişlerinin sünnetini yaptırın. Biz oglumda ha yaptırdık ha yaptırıcaz derken çocuk 2 yaşına geldi. Kıyamadık o zaman. Ama 2 yaşından sonra aralıklarla pipisi tıkandı falan çok çekti yavrum. 3,5 yaşında da sünnet oldu mecburen. Halbu ki biz 5 yaşından sonra düğünlü yaparız diyorduk.
Hatta Asya erkek olsaydı hasteden çıkmadan yaptıracaktım hemen...
Günaydın Kızlar,
Dün Gece Moralim Çok Bozuldu Bişey Olduğu Yoktu Ama Sıkılıyorum Galiba Biraz.. Bazen de Hemen Anlaşılmak İstiyorum Ben Anlatmadan Halimden Tavrımdan İstediğim Anlaşılsın İstiyorum Ama NErdeee :}
Hava da Bi Tam Olarak Isınamadı Ya Bütün Gün Evde Gece Gündüz ynı Şeyleri Yaşamak Biraz Bunaltıyor Galiba..
Ama Tabiki Hepsi GEÇECEK!!! ;}
Anne Sütünün %70i Suymuş Bizim Hemşire Su Vermenize Hiç Gerek Yok Suyu Zaten Anne Sütünden Alıyor Demişti Ve Bana da Su İçmemin Ne Kadar Önemli Olduğunu Görmemi İstedi %70i Su Olan Sütümün Suyla Çoğalacağını Söyledi ki Hakkaten Öyle 1 Litrelik Şişeleri Dolduruyorum Bütün Evi Onunla Dolaşıyorum Allahtann Çok Su İçen Biriydim Zor Gelmiyor Su İçmek..
Canım Komşunun Bebeği Neyle Besleniyor Sadece Anne Sütü Değilmi?
evet cnm öyle olduğu halde diyet vermiş doktor
merhaba
ben yenı kayıt oldum.Bırsey soracaktım bu asagıdakı bebegın kac aylık oldugunu gosteren göstergeni nasıl eklıyorsunuz ben yapamadım yardımcı olursnız sevınırım .
şimdiden tsk ederım.
günaydın kızlar ...aslında bugün biraz fazla uyuyabildim banyo yaptırım uyutunca kızım izin verdi biraz bana ama hala uykum var.
paradise callanitics iyi fikir aslında dün de yarım kaldı benim zaten ;(( ama uyku daha cazip geliyor ....
meloş bir fenci daha mı var aramızda manik de mi fenci ??
canım kortos krem ve fitili bir arada kullan..ikisi kortizonlu anlık iyileşme sağlıyor ama dediğim gibi aktardan aldığım daha etkili oldu.canım teşekkür ederim.önce kermi deneyim sonra da aktardan dediğini alayım.ne zor bişey bu yaa.inşallah geçer.
biz de sırf o ses için radyo aldık.eşim dükkan dükkan gezmiş vallahi:))
günaydın kızlar ...aslında bugün biraz fazla uyuyabildim banyo yaptırım uyutunca kızım izin verdi biraz bana ama hala uykum var.
paradise callanitics iyi fikir aslında dün de yarım kaldı benim zaten ;(( ama uyku daha cazip geliyor ....
meloş bir fenci daha mı var aramızda manik de mi fenci ??
kızlar aptamil mama almıştık dogdugunda 2 ay oldu açalı bozulurmu.büyük almış eşim. kullansammı ki sonrada gaz olanı içinden aldık.kaldı.birde 40 tl atmak istemiyorum.bozulmuşmu diyede korkuyorum.üzerinde 1 ay içinde tüketin diyor.en büyüğü zaten nasıl tüketil 1 için olanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?