2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba canım.sen rize'de mi yaşıyosun?.ben rize'deyim de (çayeli) tavsiye edebileceğin bi çocuk doktoru var mı?burda kimseyi tanımadığım için soramıyorum.

Son düzenleme:
bende mulipanın rezenesini veriyorum ama çok işe yaradıgını söyleyemem ne ölçü yapıyosunuz siz arkadaşlar
üzerinde yazan ölçüye göre yapıp biberona dolduruyorum gün içinde emzirmelerden sonra az az veriyorum :))
arkadaşım rezene nasıl veriyorsun bende sallama caylar var ya ondan var rezenenin versem işe yararmı acaba kakasını yapmıyo kaç gündür
aktar bana rezene tohumu vermişti kaynatıp iç bir kaç damla da bebeğe ver diye ben sadece kendim içiyorum ondan ))bu arada kakasını en iyi kimyon yaptırıyor yarım çay bardağında bir çay kaşığı kimyon yapıp demliyorsun bundan bir kaç çay kaşığı bebeğe veriyorsun

günde 100 cc ye kadar içebilir diyorya benim bebek bir seferde 50 cc içiyor ama ben günde 1 defa falan veriyorum çok nasir 2 oluyor sistemlice deneyim bakalım nasıl olcak

saolun kızlar teşekkür ederim sizde olmasanız içimi kime dökücem içimi rahatlattınız valla bide kızım saat dokuzla 12 arası çok aglıyor her gece böyle ne yapıcamı şaşırdım galiba kolik oldu ne yapmam gerekiyor geçmesi için bazen beyaz gürültü işe yarıyor ama bazende hiç fayda etmiyor ne olur yardım edin onun öyle aglaması içimi parçalıyor.

bir iki haftadır biraz daha rahatız ama tam da bitmedi gazımız. saatlerce süren ağlama krizleri azaldı, şurup veriyorum düzenli ve rezeneye devam. sanırım onlar işe yarıyor. o gülücükler olmasa zaten düzelmez bizim psikilojimiz

saç kurutma makinesini düşük devirde ayaklarına tutabilirsin hem sıcak iyi geliyor hem de sesini seviyor bebekler. ayrıca yatırırken ayaklarına sıcak su torbası koyunca rahatlıyor bizimki

aynı dert benim bşımda az başından ayrılıyım bi başlasın ağlamaya 8 den saat 11e kadar susmak yok gözünde damla yaş yok ama babası bi geliyo küt uyuyo bütün nazı bana şimdide dizinin dibinde oturuyorum oyun oynuyoruz ağzında emzik arada atıyo aguuu diye bi ses bakalım gittiimi burdamıyım diy beni yokluyo ne zaman başlayacak bilmiyorum ama vıyaklaması:18:

canım ya biz kurtulduk o saatli ağlamalardan aman maşalllah deyim :)) nasıl oldu bilmiyorum zamanı mı geldi yoksa yaptığım şeyler işemi yaradı ama ben şuruplarını saatinde vermeye bağlıyorum...inşallah sizde kurtulursunuz bak akşam rezenesini veremedim ödüM patlıyor yine tutacak o ağlamalar diye ama şimdi de bizde uykusuzluk var sabaha kadar oturuyor hanımefendi (

Son düzenleme:
bu insanlar neden böyle yapar anlamıyorum sende deseydin keske demekki senin sütün azmıs ki cocuk yarım saatte acıkıyormus diye.cocuk acıktıgında emmek ister zaten benim kızım önceden 2 3 saatte bir emerdi 1 haftadır saat bası emmeye baslamıstı 10dk emiyor bırakıyordu meger burnu tıkalıymıs ememedigi için cabuk acıkıyormus tekrar eski düzenimize döndük senin sütün yetiyor ki cocugun 30dk acıkmıyor sen takma böyle bilgisiz insanları bosver

ne takıyon elalemı banda bırsuru şey söylenıyo sonra gelıpkafaya takıyorum ama takmıycam artık herkesın kendıne göre yöntemlerı var her bebek aynı olmuyokı...benımkıde elını götürüyo ağzına tam alıyo bı dil atıyo bırakıyo :)
valla bende hep bebeğim nezaman ıstedıyse ozaman verıyorum uyudumuda uyusun zaten canım çıkıyo uyusun dıye bıde uyandırıp çocuğun düzenını neden bozayım açıktımı ağlıyo zaten bebişim....

bende kurtuldum tam ağlama saatinden yarım saat önce sağdığım sütlerden birini eitiyorum veriyorum uyuyo ve bööylece o saati atlatıyoruz:))

Allah aşkına bu insanlar gerçekten problemli ne alaka niye göğsü küçük olanın sütü olmasın benim görümcemin göğüsleri 75 beden hatta göğüs ucu yok denecek kadar küçük ama kızı altı aylıkken 10 kiloydu ve sadece anne sütüyle besliyordu önemli olan bebeğinin kilo alımının yeterli olması sen hiç takma canım bunlar senin sütünün olmasını kabullenemiyorlar herhalde takarsan asıl o zaman sütün kesilir salla...

selam kızlar bişi sorcam...humananın kimyonlu rezene çayını veren varmı...aldmda çesaret edip veremiyom...mızıldanıp duruyıo kızım...netcem bilmiyom...annemde evinde eşimde yok...yorulduum

merhaba canım.sen rize'de mi yaşıyosun?.ben rize'deyim de (çayeli) tavsiye edebileceğin bi çocuk doktoru var mı?burda kimseyi tanımadığım için soramıyorum.

canım rizede olmana çok sevindim:)))) ben buralı değilim o nedenle dr ları pekj tanımıyorum ama ben şar hospital da doğum yaptığım için ordaki çocuk dr una gittik..Ahmet küçük tü sanırım..yaşlı bir dr..ben aslında arhavi de oturuyorum burdaki devlet hast. nede götürüyom.. benim arkadaşım da rize tıp merkezindeki mehmet tellioğluna gidiyor memnunum demişti..

canım beim kızımda 9-12 arası çok ağlıyor..benimkinin karnı ağrıyor sanırım..emerken bile şekilden şekile giriyor..ayaaklarını geriyor elleriyle beni itiyor..ben de karnını özellikle sıcak tutuyorum..sarıyorum iyice..sonra 5 dk içinde rahatlıyor4 ve uyuyor..bu üst üte 3 gün oldu..bende böle yzapıyorum artık..

bende kurtuldum tam ağlama saatinden yarım saat önce sağdığım sütlerden birini eitiyorum veriyorum uyuyo ve bööylece o saati atlatıyoruz:))
bak güzel çözümmüş ama ağlamaya başlamadan önce önlem almak en güzeli ))
selam kızlar bişi sorcam...humananın kimyonlu rezene çayını veren varmı...aldmda çesaret edip veremiyom...mızıldanıp duruyıo kızım...netcem bilmiyom...annemde evinde eşimde yok...yorulduum
ben kullanıyorum canım gündüz de konuştuk bak istersen başka kullanan arkadaşlar da var memnunuz biz az az başla 10 ml 20 ml felan fazla vermezsin 100 ml ye kadar diyor da ben vermem o kadar yan etkisi yokmuş rezenenin ama yine de herşeyin fazlası zarar :))

eskiden bebeklerin karnına katranfelan sararlarmış ısıtıp ayaklarını ve karnını sıcak tutmak gerekiyor ..sıcak su torbası da işe yarıyor :))

bunları okudukça sütüm olmadığına çok üzülüyorum

Bence sutunu ara ara sagmalısın, benimde sutum az geldi ilke baslarda ve cevremden sutun yetmiyor diyenler oldu bu arada bebegimin gobegi sorunluydu doktor doktor geziyorduk, sutum zar zor geliyordu bebegim hep bosa cekiyordu.. sut yapıyor dedikleri cay, ot, yemek, sut bira harici hepsini denedim sanırım.. ama sutum ne zaman arttı biliyor musun?

kafam dinclestigi ve moralim duzeldigi zaman.. ara ara sag bebegine baktikca sutun inecektir inş..

teşekkürler canım.bende çayelinde devlt hastanesine götürdüm ama hiç içime sinmedi doktor.ya bide imkanlarda ksıtlı bilyosundur az ççok.kalça çıkığı kontrolü için gittik bi ultrason için 1 ay sonraya başka bi hastaneye sevkle randevu aldık.tıp merkezine gideyim bakalım.orası nasıl.bende mesajında rize yazdığını görünce çok sevindim hemen atladım vallahi.arhavi nerde bilmiyorum bide ilk defa duydum.çayeli rize ye 15 dk falan.rize merkezde sanmıştım seni.belki görüşürüz falan demiştim:))cok memnun oldum canım.tekrar teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…