günaydın herkese...
normalde bu saatlerde uyurum ama hava güneşli olunca uykum da kaçtı..nasılsınız bakalım...biz dün gezmelerdeydik..rize ye civilim mağzası açılmıştı..ordan alışveriş yaptık..sonra eşimin köyüne çıktık birkaç kişiyi ziyarete...akşamda evimize döndük..tabi bunun acısı gece çıktı..kızımın gaz sancısı tuttu..karnı ağrıyordu..iyice sardım sıcakta rahatladı da öle uyudu yavrum..
şu izin meselesi benimde problemim..nasıl alcm bilmiyom..haftaya iş başı(((((((((
birde ben 17 şubatta doğum yaptım..tatile gelen 2 haftayı aktarabilme şansım var mı...
üzerinde yazan ölçüye göre yapıp biberona dolduruyorum gün içinde emzirmelerden sonra az az veriyorum :))bende mulipanın rezenesini veriyorum ama çok işe yaradıgını söyleyemem ne ölçü yapıyosunuz siz arkadaşlar
aktar bana rezene tohumu vermişti kaynatıp iç bir kaç damla da bebeğe ver diye ben sadece kendim içiyorum ondan ))bu arada kakasını en iyi kimyon yaptırıyor yarım çay bardağında bir çay kaşığı kimyon yapıp demliyorsun bundan bir kaç çay kaşığı bebeğe veriyorsunarkadaşım rezene nasıl veriyorsun bende sallama caylar var ya ondan var rezenenin versem işe yararmı acaba kakasını yapmıyo kaç gündür
arkadaşım rezene nasıl veriyorsun bende sallama caylar var ya ondan var rezenenin versem işe yararmı acaba kakasını yapmıyo kaç gündür
iyiyiz çanım çok şükür bir haftadır gece uyumaya başladı bebiş ama ondan öncesini hatırlamak bile istemiyorum allahım düşmanımın başına vermesin pskolojim bozulmuştu çok şükürki düzeldi şimdi yatagına koyunca etrafı izliyor gülücükler atıyor bitti gaz sorunumuz inş sizin gazla aranız nasıl
üzerinde yazan ölçüye göre yapıp biberona dolduruyorum gün içinde emzirmelerden sonra az az veriyorum :))
aktar bana rezene tohumu vermişti kaynatıp iç bir kaç damla da bebeğe ver diye ben sadece kendim içiyorum ondan ))bu arada kakasını en iyi kimyon yaptırıyor yarım çay bardağında bir çay kaşığı kimyon yapıp demliyorsun bundan bir kaç çay kaşığı bebeğe veriyorsun
iyiyiz çanım çok şükür bir haftadır gece uyumaya başladı bebiş ama ondan öncesini hatırlamak bile istemiyorum allahım düşmanımın başına vermesin pskolojim bozulmuştu çok şükürki düzeldi şimdi yatagına koyunca etrafı izliyor gülücükler atıyor bitti gaz sorunumuz inş sizin gazla aranız nasıl
saolun kızlar teşekkür ederim sizde olmasanız içimi kime dökücem içimi rahatlattınız valla bide kızım saat dokuzla 12 arası çok aglıyor her gece böyle ne yapıcamı şaşırdım galiba kolik oldu ne yapmam gerekiyor geçmesi için bazen beyaz gürültü işe yarıyor ama bazende hiç fayda etmiyor ne olur yardım edin onun öyle aglaması içimi parçalıyor.
saolun kızlar teşekkür ederim sizde olmasanız içimi kime dökücem içimi rahatlattınız valla bide kızım saat dokuzla 12 arası çok aglıyor her gece böyle ne yapıcamı şaşırdım galiba kolik oldu ne yapmam gerekiyor geçmesi için bazen beyaz gürültü işe yarıyor ama bazende hiç fayda etmiyor ne olur yardım edin onun öyle aglaması içimi parçalıyor.
bu insanlar neden böyle yapar anlamıyorum sende deseydin keske demekki senin sütün azmıs ki cocuk yarım saatte acıkıyormus diye.cocuk acıktıgında emmek ister zaten benim kızım önceden 2 3 saatte bir emerdi 1 haftadır saat bası emmeye baslamıstı 10dk emiyor bırakıyordu meger burnu tıkalıymıs ememedigi için cabuk acıkıyormus tekrar eski düzenimize döndük senin sütün yetiyor ki cocugun 30dk acıkmıyor sen takma böyle bilgisiz insanları bosverkızlar hep sorucam ama bir türlü soraya fırsat olmuyor benim bir arkadaşın sekiz aylık bebeği var ben ilk üç ay yarım saatte bir emziriyordum dedi bende deniyorum ama emmiyor bir saati buluyor tekrar emmesi sadece anne sütü verenler sizin bebişler ne kadar arayla ve kaç dakika emiyor
evet canım öğretmenim..ben doğum öncesi 8 hafta kullandım..kendi rahaysızlığımdan dolayı 5 haftayı aktarma durumum olmadı..o nedenle iznim erken bitti((((((((((((
kızlar nasılsınız ben iyi değilim moralim çok bozuk yaa insanlar sanki beni üzmek için birbirleriyle yarışıyorlar geçenlerde komşu senin gögsün küçük sütün yok diyip durdu dün akşamda eşimin doğum gününü kutladık görümcem vardı oda aynı senin sütün yok gögsün küçük diyip durdu bende sütüm yokta bu çocuk iki aydır neyle besleniyor nasıl doyuyor yaa dedim o kadar takmışımki kafama gece rüyalarıma bile girdi sütüm kesilicek sonra bunun günahını nasıl taşıycaklar bilmiyorum kızım moralimi düzeltiyor bir görseniz teyzeleri elini emmeye çalışıyor bir türlü beceremiyor denk getiremiyor o kadar tatlı oluyorki uğraşıyor becericem diye emzigi atıp elini emmeye çalışıyor bende elini emmesini istemiyordum ama burda yazılmıştı okudum yanlış hatırlamıyorsam elini tanımaya çalışıyor o yüzden elini emmesine izin verin demiş dr. bende bırakıyorum emsin diye bide işaret parmagıyla baş parmagını birden emmeye çalışıyor.
kızlar hep sorucam ama bir türlü soraya fırsat olmuyor benim bir arkadaşın sekiz aylık bebeği var ben ilk üç ay yarım saatte bir emziriyordum dedi bende deniyorum ama emmiyor bir saati buluyor tekrar emmesi sadece anne sütü verenler sizin bebişler ne kadar arayla ve kaç dakika emiyor
canım ya biz kurtulduk o saatli ağlamalardan aman maşalllah deyim :)) nasıl oldu bilmiyorum zamanı mı geldi yoksa yaptığım şeyler işemi yaradı ama ben şuruplarını saatinde vermeye bağlıyorum...inşallah sizde kurtulursunuz bak akşam rezenesini veremedim ödüM patlıyor yine tutacak o ağlamalar diye ama şimdi de bizde uykusuzluk var sabaha kadar oturuyor hanımefendi(
kızlar nasılsınız ben iyi değilim moralim çok bozuk yaa insanlar sanki beni üzmek için birbirleriyle yarışıyorlar geçenlerde komşu senin gögsün küçük sütün yok diyip durdu dün akşamda eşimin doğum gününü kutladık görümcem vardı oda aynı senin sütün yok gögsün küçük diyip durdu bende sütüm yokta bu çocuk iki aydır neyle besleniyor nasıl doyuyor yaa dedim o kadar takmışımki kafama gece rüyalarıma bile girdi sütüm kesilicek sonra bunun günahını nasıl taşıycaklar bilmiyorum kızım moralimi düzeltiyor bir görseniz teyzeleri elini emmeye çalışıyor bir türlü beceremiyor denk getiremiyor o kadar tatlı oluyorki uğraşıyor becericem diye emzigi atıp elini emmeye çalışıyor bende elini emmesini istemiyordum ama burda yazılmıştı okudum yanlış hatırlamıyorsam elini tanımaya çalışıyor o yüzden elini emmesine izin verin demiş dr. bende bırakıyorum emsin diye bide işaret parmagıyla baş parmagını birden emmeye çalışıyor.
merhaba canım.sen rize'de mi yaşıyosun?.ben rize'deyim de (çayeli) tavsiye edebileceğin bi çocuk doktoru var mı?burda kimseyi tanımadığım için soramıyorum.
bak güzel çözümmüş ama ağlamaya başlamadan önce önlem almak en güzeli ))bende kurtuldum tam ağlama saatinden yarım saat önce sağdığım sütlerden birini eitiyorum veriyorum uyuyo ve bööylece o saati atlatıyoruz:))
ben kullanıyorum canım gündüz de konuştuk bak istersen başka kullanan arkadaşlar da var memnunuz biz az az başla 10 ml 20 ml felan fazla vermezsin 100 ml ye kadar diyor da ben vermem o kadar yan etkisi yokmuş rezenenin ama yine de herşeyin fazlası zarar :))selam kızlar bişi sorcam...humananın kimyonlu rezene çayını veren varmı...aldmda çesaret edip veremiyom...mızıldanıp duruyıo kızım...netcem bilmiyom...annemde evinde eşimde yok...yorulduum
eskiden bebeklerin karnına katranfelan sararlarmış ısıtıp ayaklarını ve karnını sıcak tutmak gerekiyor ..sıcak su torbası da işe yarıyor :))canım beim kızımda 9-12 arası çok ağlıyor..benimkinin karnı ağrıyor sanırım..emerken bile şekilden şekile giriyor..ayaaklarını geriyor elleriyle beni itiyor..ben de karnını özellikle sıcak tutuyorum..sarıyorum iyice..sonra 5 dk içinde rahatlıyor4 ve uyuyor..bu üst üte 3 gün oldu..bende böle yzapıyorum artık..
bunları okudukça sütüm olmadığına çok üzülüyorum
selam kızlar bişi sorcam...humananın kimyonlu rezene çayını veren varmı...aldmda çesaret edip veremiyom...mızıldanıp duruyıo kızım...netcem bilmiyom...annemde evinde eşimde yok...yorulduum
canım rizede olmana çok sevindim:)))) ben buralı değilim o nedenle dr ları pekj tanımıyorum ama ben şar hospital da doğum yaptığım için ordaki çocuk dr una gittik..Ahmet küçük tü sanırım..yaşlı bir dr..ben aslında arhavi de oturuyorum burdaki devlet hast. nede götürüyom.. benim arkadaşım da rize tıp merkezindeki mehmet tellioğluna gidiyor memnunum demişti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?