2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ben aldım baştan sızıyordu gögsümden ama bu kadarda çıkarmı yaa bu abartı benden çok az çıkıyordu aventin gögüs kalkanını aldım çokda kullanamdım kesildi sonra akması vede çok terleme yaptı gögsüme yapışıyordu rahatsız etti beni ama bu nasıldır bilmiyorum buda terletebilir çok rahatsız edici oluyor terleyince

bende bunu daha önceden düşünüp saat yazmıştım

selam hanımlar

süt bankası diye birşey varmış fazla sütlerinizi sağıp veriyormuşunuz,inşallah yalnış anlamamışımdır,eğer anladığım gibiyse ben asla vermem sütümü,etik bulmuyorum,o ne öyle ya,herkes birbiriyle süt kardeşmi olsun yani nikah bile düşmez,bence yaygınlaşmamalı böyle bişey,saçmalık

nasıl yani yaaa??? benimki 3 haftadan beri 120 içiyor 4 saatte bir daha 2. ayımızı yeni doldurduk???? Çokmu içiyor yani

Son düzenleme:
bu arada sütümü vermediğim gibi kimsede benim bebeğime vermesin sütünü istemem ıykk

ayy dün bişey oldu sinirden kudurdummmmm,annemlerdeydim,misafiri vardı annemin,annem girdi mutfağa yemek yapmaya başladı,ama tek yetiştiremiyor,bende girdim salata falan yapıyorum,benim kızda soytarı gibidir sağolsun,uyku muyku yok,milletin bebeğini görmeye falan geldiklerinde bebek bitkisel hayatta gibi uyur,kimsede çocuğa dokunamaz bu vesileyle,ama sağolsun benim dilan hanım uyumadığı için ortalarda soytarı gibi dolanır,neyse kızımı abime verdim az pışpışlasın diye,o sırada benim kız kusmazmı,benim elim salatada annem yemekle ilgileniyor,ben gidene kadar,misafir teyze kendi ağzını sildiği peçeteyle önce halıdaki kusmuğu sildi sonrada kızımın ağzını ayyy çıldırdımmm bişeyde diyemedim misafir diye,anneme dert yandım,annem onlar öyle alışmış,kendi torunlarınada böyleler dedi,çok uyuz oldum çoookkkk

Lansinoh Manuel kullanan arkadaslar yardım edin

ben sütümü sagamiyorum çok az cikiyo ya siz nasıl sagiyosunuz
Esim sağmaya çalıştı biraz daha iyiydi ama tek basıma sagamiyorum
Ucu şişmeye basliyo hemen ve aciyo.
Bir de ben normal zamanda hiç sağmadım hep süt biriktiginde ağrı yaparken sağmaya çalıştım
Ondan olabilirmi acaba?

nasıl yani yaaa??? benimki 3 haftadan beri 120 içiyor 4 saatte bir daha 2. ayımızı yeni doldurduk???? Çokmu içiyor yani

Manikcim kızın kac kilo
ben nekadar içtiğini bilmiyorum
mama henüz vermedim Dr gerek yok dedi ama bazen doymadigini düşünüyorum
Benim oğlum da en son 4kilo 750gr di 2. Ay sonunda.

ayy canım ya milletin yanında bekçilik yapmak gerekiyoo ne pislermiş

canım ilk sagdıgında yapıyo ama sonra olmuyo ucu silikon yere degiyodur degdirmemeye calış bide bitince ılık suyla yıka uclarını

bunları okudukça sütüm olmadığına çok üzülüyorum

Manikcim kızın kac kilo
ben nekadar içtiğini bilmiyorum
mama henüz vermedim Dr gerek yok dedi ama bazen doymadigini düşünüyorum
Benim oğlum da en son 4kilo 750gr di 2. Ay sonunda.

5200 benimkide son 2 haftadır bende mama vermiyorum öncesindede 1 öğün filan veriyodum

neden hepsini aynı anda vermiyorsun canım?

o ne be peçeteyi alıp kadının ağzına soksaydın Allah ım yaa yavrumuzu kendimizken bile kıskanıyoruz ben bakmaya doyamıyorum bide bunlarla uğraş

yok cnm bişiy olmaz birde ılıttığın sütü bişiye sarki soğumasın ,oda sıcaklığındaki süte bebeğin tükürüğü deymezse 3 saat değerse 1 saatte tüketilmesi lazımmış diye biliyorum ben öyle yapıyorum

canım ben mama vermiyorum mamayı veren fatma arkadışımız benim kızım 12sinde 2.ayını doldurucak

Ben çok paiğim ya 1 saati geçtimi o sütü döküyorum az süt zebil etmesim benim uyanıyo numarası yapıp uyumaya devam eden kzızım sayesinde

dr kilo alımı ii demişti..o zaman 40 günlüktü..pazartesi kontrole götürcem bakalım 10 günde ne kadar almış..git gide sütümün yetmeyeceğini sölemişti dr..o zaman mama verirsin bir kere dedi..işin kötüsü mamanın tadını beyenmiyor bizimki..tükürüyor hemen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…