• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

nurberra

Emanetini koru Rabbim
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2009
2.706
2
156
Diğer
slm güzel annecikler

2010 mayıs sonunda başlayan yolculuğumuza burdan devam edelim istedim birlikte 9ayı paylaştık sıkıntılarımız sorunlarımız mutluluklarımızı yazdık birsürü şey öğrendik birbirimizden bi aile olduk burda şimdi ailemize birsürü prens ve prenses katıldı iice kalabalıklaştık diğer topikte çok falza sayfamız oldu maşallah bize eeee hepimizde bi çene bi çene:):) sayfaları yenilemek ve açılması zor olduğu için burdan ilerleyelim istedim tüm aile üyelerimizi buraya bekliyorum hadi bol sohbetli gazsız sorunsuz sağlıklııı günler paylaşalaım burdan inşallah

haydin hayırlı olsun topiciğimiz:)

kızlar bugün benim minik çok huzursuz,şu gaz illeti yokmuuu,15 gün sonra başlıyo deniliyor ama benimkinin doğduğundan beri gazı var,kıpkırmızı oluyor yavrum zorlanırken,kendini oyalamak içinde sürekli meme istiyor

birde bugün 2. banyosunu yaptırdı annem,tam üzerine suyu döktükki miniğim aynı anda ağlayarak kakasını yaptı,çok acıdım içim ezildi birden:59:

haydin hayırlı olsun topiciğimiz:)

kızlar bugün benim minik çok huzursuz,şu gaz illeti yokmuuu,15 gün sonra başlıyo deniliyor ama benimkinin doğduğundan beri gazı var,kıpkırmızı oluyor yavrum zorlanırken,kendini oyalamak içinde sürekli meme istiyor

birde bugün 2. banyosunu yaptırdı annem,tam üzerine suyu döktükki miniğim aynı anda ağlayarak kakasını yaptı,çok acıdım içim ezildi birden:59:
cnm bizdede yeni başladı gaz sorunu uff ama cidden bi sorun yaa aynen dediğin gibi oyalanmak içinde sürekli emmek istiyo yalancı memeyide almıyo artık ilk doğduğunda tutmuştu şimdi istemiyo itiyo diliylee illa gögsümü alıcak öyle uykuya dalıcak neyse gazı olmasında ben razıyımöylee beklerim ama o kıpkırmızı olup sancılandıkça bende fena oluyorum geçer hepsininki inş kıyamam yaa ama olsun yapmış kakasını rahatlamıştır o bile büyük nimet:)

Selaamm yeni topigin acilmasi çok iyi olmus kizlar. Artik nöbetleride burda tutariz hepberaber.:1:

Bebegimi yarin banyo yaptiracagim. Kizlar siz 2 gune bir mi banyo yaptiriyorsunuz yoksa hergunmu?

Gaz sorunu sanirim bizdede basliyor uffff. :15: Aksam gazini cikaramayinca agladi meme istedi emdi sonra uyudu.

Pis gaz ve hiçkirik seni hic sevmiyoruzzzzzz:47::47:

yeni topiğimiz hayırlı olsun...
göbeğimiz düştü..2. banyomuzu yaptık..ben yıkama işini yapamıyorum..kırkı çıkana kadar kayınvalidem gelip yıkayacak..elimden kayar diye korkuyorum:)))
göğüs ucunda yara var..emzirirken ağlama noktasına geliyorum..Allah yardım etsin bize:)))
sütüm bol değil..anca yetiyor kızıma..keşke daha da çoğalsa..

hepinizi öpüyorum..
hoşçakalın...

yeni topikimiz hayırlı olsunn güzel annelerr :1:

bizde bu gazı hiç sevmiyoruz ve hıçkırık tuttugunda ben bile fenalaşıyorumm

biz yarın aşı olacagızz inşallah çok ağlamaz oğlum hayırlısı artık :44:

bu arada caglayan dan haberi olan varmı hiç görünmüyo kaç zamandır :26:

yeni topik yeni konular yeni heyecanlar yeni dertler

hayırlı olsun

iki gündürde benim oğlumun gözü çapaklanıyor ve kapanıyo.açamıyo :50: ıslak pamukla temizliyoruz.uyuyo uyandığında yine kapanmış oluyo.pek ağlamıyo kuzucuk.o yüzdenmi acaba göz yaşı akmıyo ordan yapışıyomuki

napsakki.yarın doktor kontrolümüz var gerçi ama sizinde böyle bişey geldimi başınıza naptınız

selam kızlar yeni topiiğimiz hayırlı olsun.
benim minişim bana öyle pek bir sorun çıkartmıyor 13 gün hastanede kalınca miniğim herşeye alışmış orada cici anneleri çok iyi bakmışlar kızıma şimdide biz alışma dönemi yaşıyoruz birbirimize.
Sütüm çok az geliyor hala mama takviyesi yapıyoruz.
biberonla alıştığı için memeyi pek emmek istemiyor ama ben inatla vermeye devam ediyorum.

redcake geldim elifçim çok zorlu bir süreçten geçtim şu anda hala zorlanıyorum otururken yatarken ama çok şükür bugünlerime kızımla beraberim artık.

dillerim_lal çapaklanma için ılık bezli suyla sildim kızımın gözlerini ben hastanede öğrenmiştim.çok yavaş yavaş çapak oldukça üstünden alın demişti hemşireler.

Kızlar ben size bir şey sorucam sütünüzü arttırmak için neler yapıyorsunuz.

hayırlı olsun

iki gündürde benim oğlumun gözü çapaklanıyor ve kapanıyo.açamıyo :50: ıslak pamukla temizliyoruz.uyuyo uyandığında yine kapanmış oluyo.pek ağlamıyo kuzucuk.o yüzdenmi acaba göz yaşı akmıyo ordan yapışıyomuki

napsakki.yarın doktor kontrolümüz var gerçi ama sizinde böyle bişey geldimi başınıza naptınız

sedacım bizimde aynı öyle oluyo dün doktora kontrole gittiğimizde sordum normalmiş olabilirmiş burnunu küçük hareketlerle asagı yukarı oyna dedi doktor burun kanallarından olurmuş demekki sadece bizde degilmiş

benim minişim bana öyle pek bir sorun çıkartmıyor 13 gün hastanede kalınca miniğim herşeye alışmış orada cici anneleri çok iyi bakmışlar kızıma şimdide biz alışma dönemi yaşıyoruz birbirimize.
biberonla alıştığı için memeyi pek emmek istemiyor ama ben inatla vermeye devam ediyorum.

redcake geldim elifçim çok zorlu bir süreçten geçtim şu anda hala zorlanıyorum otururken yatarken ama çok şükür bugünlerime kızımla beraberim artık.

dillerim_lal çapaklanma için ılık bezli suyla sildim kızımın gözlerini ben hastanede öğrenmiştim.çok yavaş yavaş çapak oldukça üstünden alın demişti hemşireler.

aaa hayırdır inşallah kötü birşey yoktur sezeryanmı oldun yoksa :26: zaten aklıma gelmişti kesin bişey oldu diye yoksa mutlaka gelirdi diyordum geçmiş olsun

sedacım bizimde aynı öyle oluyo dün doktora kontrole gittiğimizde sordum normalmiş olabilirmiş burnunu küçük hareketlerle asagı yukarı oyna dedi doktor burun kanallarından olurmuş demekki sadece bizde degilmiş

aaa hayırdır inşallah kötü birşey yoktur sezeryanmı oldun yoksa :26: zaten aklıma gelmişti kesin bişey oldu diye yoksa mutlaka gelirdi diyordum geçmiş olsun

saol canım evet.ama iyiyiz şu anda çok şükür oturma problemini çözdüğüm zaman daha çok sık gelecğim inş.
sen nasılsın bebişin nasıl.

hoşgeldin canım hayırdır ya neden hastanede kaldınız benim oğluşda 13 ün kaldı senin bi sorun yoktu ne olduda kaldınız

saol canım evet.ama iyiyiz şu anda çok şükür oturma problemini çözdüğüm zaman daha çok sık gelecğim inş.
sen nasılsın bebişin nasıl.

geçmiş olsun ikinizde iyiyseniz sorun yok nasıl olsa gececek oturma agrıları :1:

sevil hanımda iyidir inşallah
bu arada ben sütüm için bolbol su içmeye calısıyorum gündüz unutuyorum ama geceleri her emzirme sonrasında içiyorum.
rezene cayı var ondan içiyorum sahlep içiyorum önemli olan bol sıvı almak hazır meyve suları bi işe yaramıyo birde milupaya üye olmuştuk ya ordan gelen süt artırıcı cayı içtim içinde anason varmış kafamı kaldıramadım gece hiç tavsiye etmiyorum :1:

Canım ben ayrıca sabahları bira mayası yutuyorum pekmezle ... Bu forumda okudum. Artık takmamaya çalışıyorum bir de 20 gündür üzüntüden içim kurudu... http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-yapanlar/418365-sutunuzmu-yok-azmi-tek-yolu-6.html

az önce oğluşu emzirirken süt birden çok gitti heralde tıkandı ayy bi korktumm yaa hemen kaldırdım ama nasıl panik bağırarark kucağımda mete anneme koştum.oğluşun yüzü zaten al al hep kızardımı morardımı anlamadımda meğer ben kaldırınca nefes almış ama ben korkudan farketmemişim
nasıl korktum anlatamam yaaa elim ayağım titredi ilk defa oldu.

enfeksiyon falan değildir dimi.ne bilim yapışıyo ya korktum bende temizledik açıldı gerçi ama hala üzerinde bişiler var gibi.yarın bende sorayım doktora nereye masaj yapacağımı göstersin

ben sütüm artsın diye kafama takmıyorum kafam rahat oldukça sanki daha iyi oluyo gibi.oğlum emdikçe mutlu oluyorum mutlu oldukça sütüm geliyo Allaha şükrediyorum

öncelikle ilk gün aldığımız ve 2 kere verdiğimiz mama kutusunu ve biberonu gözümün önünden kaldırdım
annem kayınvalidem bol bol komposto yapmışlar onlardan içiyorum.
su zaten en başta bolll suu
hazır meyve suyu bende içmiyorum bi halta yaramıyor zaten katkılı
rezene çayı içiyorum hergün mutlaka.sanırım onun sayesinde oğlumda sakinledi ve gaz problemi çok yaşamıyoruz
humana süt arttırıcı çay aldım kuş burnu gibi bişi onu içiyorum her gün
bugün lohusa şerbeti yaptı ablam (geç oldu ama) mesir macunu gibi tadı var ondan içiyorum biraz
proteğin destekli besleniyorum yumurta et vb vb
tatlı yiyorum verdikçe annem :)
salata yiyorum maruldan yeşil yapraklılardan.işte marul kıvırcık falan.onlardada iyi süt yapıcı özellik var
böyle işte geçtikçede süt artıyor göğüslerde kıvamlanıyor.mutlu oluyorum oğlumda emiyor çok şükür

Selaamm yeni topigin acilmasi çok iyi olmus kizlar. Artik nöbetleride burda tutariz hepberaber.:1:

Bebegimi yarin banyo yaptiracagim. Kizlar siz 2 gune bir mi banyo yaptiriyorsunuz yoksa hergunmu?

Gaz sorunu sanirim bizdede basliyor uffff. :15: Aksam gazini cikaramayinca agladi meme istedi emdi sonra uyudu.

Pis gaz ve hiçkirik seni hic sevmiyoruzzzzzz:47::47:

evt cnm pis gaz pis hapşırık pis hıçkırık bide süt emerken boğaza kaçma olayı yaa korka korka veriyom iice dik tutuyorum yavrumu azcık büyüseler:)

kızlar benimde bebişimin kordonu düşmedi 11.gündeyiz...ne yapmam lazım...
cnm bizimde 12.gün düşmüştü endişe etme düşer inş:)
yeni topikimiz hayırlı olsunn güzel annelerr :1:

bizde bu gazı hiç sevmiyoruz ve hıçkırık tuttugunda ben bile fenalaşıyorumm

biz yarın aşı olacagızz inşallah çok ağlamaz oğlum hayırlısı artık :44:

bu arada caglayan dan haberi olan varmı hiç görünmüyo kaç zamandır :26:
redcake cnm inş çok ağlamaz bizim aşımız 10martta Sağlık versin Allah kuzucukalrımıza

hayırlı olsun

sedacım geçer inş belkide dedğin gibi ağlamadığı için:)ama silmen etki eder mutlaka olmasa doktorada sor tatlım
buarada emzrirken boğazına kaçtı demişsin ya benmde oluyo hep ödüm kopuyo ya hemencik kaldırıyorum gögsüme öyle bi saldırıyoki süt birden çoğalıyo ara vermeden yutmaya çalışıncada sonuç öyle oluyoo hep dua okuyorum emzirirken boğazına kaçmasın diee

çağlayancım hepimiz merak etmiştik seni demek sezeryan olmak zorunda kaldın çok geçmiş olsun kızçenede sanada cnm inşş en kısa zamnada toparlanırsın oturabilirsin rahat rahat

Back