- Konu Sahibi CaglayanCicek
yeni topiğimiz hayırlı olsun,al al bitmeyecek gibi eksikler ama hazırlamak için sabırsızlanıyorum,allah yardımcımız olsun kızlarrrrr:CüvCüv:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ben bu listeyide beğendim resmi bilgisayarınıza kaydedip biraz büyütürseniz rahat okunuyor.
listem için bir yorum yapsaydınız kızlar yaa :gitme:
maşallahh yasemin kamu yarılamışsın alışverişii.eşim daha erken diyo ((
maşallahh yasemin kamu yarılamışsın alışverişii.eşim daha erken diyo ((
KIZIMIN İHTİYAÇ LİSTESİ
-Çıtçıtlı bady(0_3/3_6 ay)
Uzun kollu 6 adet
Kısa kollu 6 adet
-Patikli,patiksiz alt
Patikli 6 adet
Patiksiz 6 adet
-Tulum 6 adet
-Alt üst takım(olabildiğince(3_6/6_9ay)
-Çorap(bol miktarda)
-Battaniye(polar,penye,örgü,kadife)
-Alt açma
-Gezmelik kıyafet
-Yelek,ceket,patik
-Ağız mendili
-Hastane çıkışı(10'lu-5li )
-Önlük
-Biberon,emzik
-Biberon temizleme fırçası
-Şapka,eldiven
-Nevresim takımı(2 adet)
-Uyku seti
-Bebek arabası,port bebe,kanguru
-Islak mendil(uni baby,prima ya da molfix)
-Bebek bezi(ilk yeni doğan prima 3 paket geri kalan daha büyük boy stok için)
-Tırnak makası,tarak
-Burun aspiratörü
-Ateş ölçer
-Oda termometresi
-Bebek bakım malz.(nivea,chicco ya da uni baby)
-Banyo havlusu(başlıklı 2 adet)
-Penye yelek
-Kızımın odasına oyuncak
-Dönence
-Uyku tulumu
ANNESİ İÇİN
2 takım güzel pijama
Polar sabahlık
Çorap,iç çamaşırı
Emzirme sütyeni
Pijamalarıma uygun taç
Terlik
Ped ya da hasta bezi(kilot şeklinde olanlardan)
Göğüs pedi
Göğüs ucu kremi
BABASI İÇİN
Bol bol para lazım
ya benim hafta sonuna kadar acill liste oluşturmamm lazım kayınvalidemler gelcek alışverişe ama benim listem yok daha:gitme:tüm listeleri okuyorum onlardansentez yapim diom ama daha beceremedimmmmmmmmmmsempatiksalakcinni
canım bence bir an önce bir liste yap çünkü devamlı değiştiriyosun bişey ekliyosun siliyosun derken son anda herşeyde aklına gelmiyo insanın
haklısın canım yarın sabah ilk işim liste işini halletmek olsun bariibilmiyorumkismilehafta sonuna kadar kaç kere değişir bilmiyorumm:dance:
Kızlar ben şanslıyım biraz galiba. Kızımın cinsiyetini 7. ayda ancak öğrenebilmiştik. Hep ihtimal söylediler. O yüzden ilk aylar için her iki cinsiyete uygun şeyler almıştık. Gelen hediyeler hariç. Bende hafta sonu çıkarayım sakladıklarımı bakalım neye ihtiyacımız varmış. Birçok şeyi almayacağım ama odamızda yatacağı için küçük bir beşik, oto koltuğu olarak kullanılan ana kucağı şart .Kıyafet fazla almayacağım. Ablasının bebkelik şeyleri yetecek galiba oğluşuma.Yaza yeni kıyafetler alırız inş.