2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

hayrlı olsun BEBİŞLİ OLSUN su gibi geçsin

bende ilaçlarımı aldım şimdi adet olmayı bekliyorum kızlar...ve çok korkuyorum

aynen katılıyorum sana canımm... Allahın takdirinden sual olunmaz diyip sabrediyorumm.. sadece o değil çevremde böyle çocuklarına iyi davranmayan birini gördüğümde gırtlağına yapışasım geliyor....
bende bu sefer saklıyorum ilkinde bende söylemişştim çevremdekilere psikolojik olarak etkileniyor insa. abu subuk konuşuyor bazı insnala rbirde neticede kimse bizi anlayamıyor. ancak yaşayan anlar. ama sıkma canını etrafa takmamay çalış kafanı stres yapma canımm.. tek hedef bebekkkkkkk
bende varım kızlar ocak ayı ilk pozitif 11 haftada düşük şimdi 2.deneme hayırlı olsun hepimize bu arada uzun protukol olacak ve blastosist olacak var mı aranızda
merhaba canım . hayırlı olsunnn..... pek anlamıyorum canım ama ilk denememde doktor bana blastosist yaptık demişti.. inşallah olumlu olur tedavin bu seferr.. bol şans

herşeyde bir hayır vardır canımm... sakin ol...sana saygı göstermeyen insanlarla da muhattap olma boşver umursama onlarıı. rabbim zaten ona layıkını verirr ..
kızlarrrrrrrrrr nasılsınız
bakalım

yetercim nasılsınn.. bu aralar sık giremiyorum nasıl gidiyor tedaviii

arkadaşlar cuma günü itibariyle gonal f iğnesinin yanında cedrotide iğnesine de başladım ve pazar 3.iğnelerimide vurulduktan sonra pazartesi tekrar kontrole gideceğim inşallah bundan sonrasıda güzel gider inşallah hepimiz 2011in ilk ocak ayında bebklerimize kavuşuruz inşallah

umarım yeni yıl bize minik patikler getirir arkadaşlar...

inşallah yeni yıl bize minik patikler getirir

benim reglim yeni bitti ama bu ay degil ocagin sonunda yeniden tüp bebek yapcam dondurulmu$larla 4.denemem olcak.guatr problemim var eger dengede kalirsa tabi...tüm arakda$lara bol $ans ve sabir diliyorum...

Hayırlı olsuuuun.
Bal çörek otu ve tarçını eşit miktarda karıştırıp adetinin 2. günü başlayarak 12 gün sabahları aç karna 1 tatlı kaşığı yiyeceksin.. Çörek otunu öğütüp yiyebilirsen daha iyi ama öğütülmüş olanların içindeki uçucu yağlar kayboluyormuş o yüzden ya günlük öğüt ya da iyice çiğneyerek ye. Ben kahve değirmeni aldım pahalı da değil 27tl onunla her sabah öğütüp de yiyeceğim.
Bal arı sütü polen de marketlerde hazır karışım satılıyor migrosta vardı 30 tl civarıydı. Aktarlarda da varmış ama fiyatını bilmiyorum.. İnşallah işe yarar..

bende ilaçlarımı aldım şimdi adet olmayı bekliyorum kızlar...ve çok korkuyorum

Güzelim neden korkuyorsun biz bebeğimizi almaya gidiyoruz korkmak yoook güle oynaya gidicez.. Bak benim ikinci denemem fiziksel olarak ilk denemede çektiğim sıkıntı adet dönemindekinden daha fazla değildi ama psikolojik olarak kendimi çoook gerdim ve zorlandım. Bu sefer bir oyun gözüyle bakıyorum bebek bulmaca oynuyoruz ve bu sefer bu oyunu ben kaznıcammmm.. Sen de oyna :))) Küçücük bebk daha ne kadar kaçabilir ki bizden

hepinizin tedavisi hayırlı olsun imşallah bol bebişli bi sene olur sizde koca kübüşli anne adayları olursunuz!

inşallah canım bu defa bu savaşın ve bu oyunun galibi sen ulursun ve çok tatlı ve sağlıklı bi bebekle ödüllenirsin

iyi pazarlar arkadaşlarrrrrrrrrrrrr

Ayşecim çok teşekkür ederim, bugün 2. günü hemen yarın başlıyorum. Bal kestane balı değil mi ? öyle duydum da ? Migrosta var mı diğer karışım çok şaşırdım.. hemen yarın bakacağım.
Yarın ilk kontrolüm ve gonal f'im .. hepimize hayırlı uğurlu olsun :)

Happy

Evet canım kestane balıymış ama ben geçen sefer gerçek olduğuna emin olduğum çiçek balıyla yaptım, bu sefer kestane balı bulmaya çalışıcam.
Yeni yılla beraber inşallah mutlu sonla biter bu tedavin bol şanslar..

inşallah canım bu defa bu savaşın ve bu oyunun galibi sen ulursun ve çok tatlı ve sağlıklı bi bebekle ödüllenirsin

Hep beraber inşallah Allah bu uğurda uğraşan gözyaşı döken ve hak eden kimseyi kapısından boş çevirmesin..

ah canım ne güzel anlatmışsın...benim ilk denemem olacak..hem eşimde hem bende sorun var...iş yerine söylemek istemiyorum, bir yandan da yaşadığım yerden ve maliyetten dolayı çok ilgsiz bir üniversite hastanesinde deneyeceğim....birde galiba tüp bebek en son tek yöntem ya...bu geriyor galiba...gece uyanıyorumbakıyorum ki gün sayıyorum...transferden sonra kaç gün izin alacağım onu hesaplıyorum ne diyorum felan....aslında zamanı gelmişse olacak dimi:)))yerim ben o kücücük bebeğimiziziiiii....

ya birde buna polen ekleniyormuydu?

Transferine kadar iş yerinden kimse anlamaz zaten hem çok kesin birşey var ki transfer sonrası yatmak da şart değil olur da izin alamazsan bile hiiiç üzülme, ben geçen sefer 12 gün yattım olmayınca olmuyor işte bu sefer 2-3 gün ancak yatarım. En pahalı yerde bile denesen ilgisizlik hep var daha doğrusu hassas bir ruh hali içinde olduğumuz için hep daha fazla ilgi istiyoruz. O yüzden denediğin yeri dert etme hem üniversite hastaneleri pek çok yerden iyidir en azından ticarete dökmüyorlar işi seni oyuncak etmezler para için..
Bal-çörek ot ve tarçını ayrı karıştırıp yiyorsun, bal polen ve arı sütünü de ayrı.. Ben birini sabah aç karna diğerini gece yatmadan yemiştim yine öyle yapıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…