• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

İlk denememde 11.gün 11 , 13. gün 5 ti değerim. Bunda değerim çok şükür yüksek ama hala tam olarak sevinemiyorum. Bu öyle bir süreç ki endişeler hiç bitmiyor. İnşaallah hepimiz hayırlısıyla, sağlıkla meleklerimize kavuşuruz.

İlk denememde 11.gün 11 , 13. gün 5 ti değerim. Bunda değerim çok şükür yüksek ama hala tam olarak sevinemiyorum. Bu öyle bir süreç ki endişeler hiç bitmiyor. İnşaallah hepimiz hayırlısıyla, sağlıkla meleklerimize kavuşuruz.

bu kaçıncı denemeniz.nerde yaptırdınız?sorun neydi?ne çok sordum gene:17:

bu kaçıncı denemeniz.nerde yaptırdınız?sorun neydi?ne çok sordum gene:17:

2. denememiz, ilkinde de ikincisinde de memorialde Güvenç beyle tedavimizi olduk. Sorunumuz sperm kalitesi,sayısı ve morfoloji. Imsı ve microenjeksiyon uygulandı. 1 tane 1. kalite 7 hücreli, 1 tane 2. kalite 7 hücreli embriyo yerleştirildi.

Merhaba arkadaşlar bizim bugün transferden sonra 11. günümüz. Dün dayanamayıp test yaptırdık değerimiz 125.7 çıktı. Daha önceki adetlerimde de olduğu gibi sadece hafif bel ve hafif kasık ağrım oldu birkaç gün, adet belirtilerim olduğu için korktum hatta. İlk gün yattım onun dışında temizlik haricinde ev içinde gerekli olan işlerimi yaptım. Okuluma gitmedim ama o da arkadaşlarımın baskısıyla oldu :). Gelirsen seni almayız dediler. İnşaallah yarına değerimiz katlanır. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

:64::64: Hayırlı uğurlu olsun..:nazar::49::nazar: Bence değerin gayet güzel çıkmış..:nazar: Rabbim sağlıklı sıhatli hamilelik geçirmeni ve meleğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah:nazar::emir_bebek:
Yarına inşallah değerin daha çok artar..

:64::64: Hayırlı uğurlu olsun..:nazar::49::nazar: Bence değerin gayet güzel çıkmış..:nazar: Rabbim sağlıklı sıhatli hamilelik geçirmeni ve meleğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah:nazar::emir_bebek:
Yarına inşallah değerin daha çok artar..

Teşekkür ederim. İnşallah hem benim hem de tüm yürekten evlat isteyenlerin kucağı dolar.

Merhaba Kızlar bende varım bu ay tüp bebek yaptıranlarda ; )

Bugün transferin 5. günü...Testime daha 1 hafta var :59: Beklemek ne kadar zormuş...Ben bir konuda bilginize başvurmak istıyorum...Bu sabah aynaya baktığımda yüzümde bir sürü sivilce ve kabarıklık olmuştu...Ben ergenlinle girerken bile sivilce olmadı...Sizlerde de böyle bişey oldumu ?

Bu arada hamile olan arkadaşlarında yazılarını okudum çok mutlu oldum...Evlatları hayırlı olsun...Darısı inş. bizlerin başına :34:

inşallah hayırlı haber verir sana o sivilceler canım:16:
yarın transfer günümmm çok heyecanlıyımmm :9::9::9::9::9:

:64::64:Hayırlı haberler alırsın inşallah.. :49:Bütün dualarım bu yolda olan arkadaşlarım için.. :16:
Yarın senin için çoookkk güzel bi gün olur ALLAHın izniyle inşallah..
Mutlu haberlerini bekliyoruz..:nazar::emir_bebek:

kızlar dün saat 13 te benim transfer oldu.eve geldiğimde bişey yoktu ama tüm gece ve bu sabah sırtım böbreklerim ağrıdan resmen kopuyor.siz neler yaşadınız,söyler misiniz?

canım inşallah Allahım meleğini nasip etmiştir

Allah Razı Olsun balım...İnş. hiç birimizin kucağı boş kalmaz...Haklısın daha çok dinlenmeliyim..Ayakta kalınca batma daha çok oluyor...Söylediğini dikkate alıcam canım...Allahım hepimizin yanında olsun...

inşallah sende bebeğine kavuşursun canım

Merhaba kizlar, 22 subat test günümdü fakat sonuclar dün sabah cikti hamileyim cok sükür ama doktor 1 martta tekrar kan alicakmis. Kan degerim 128 cikti, haftaya 2 hatta 3 katina cikmasi gerekiyormus. Kanamam hala israrla sancilarla devam ediyor doktor yatak istirahati dedi mühim birsey olmadikca yataktan kalkmamami söyledi bir haftadir yatiyorum. Esimde laptopu is yerine götürünce takip edemedim. Kanama yüzünden sevinemiyoruz bile icimizde acikcasi sevinten cok korku var ama rabbim herseyin hayirlisini versin.

Rabbim isteyen herkese saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin insallahhhh...Dualarimdasiniz inanin....

hayırlı olsun canım Allahım sağlıklı bi hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallah

merhaba arkadaşlar, hepinizin denemesi hayırlı olsun, tedaviler bebiş haberleri getirsin inşallah.

bende ocak ayında başarısız bir aşılama geçirmiştim, dün itibariyle de tüp bebek tedavisine başladık.
dün ilk iğnemi oldum, yeditepe üniversitesine gidiyoruz. aranızda yeditepe de tedavi gören var mı? aşılamam klomen ile olmuştu, ilk defa iğneleri kullanıyorum, ilk defa anestezi alıcam. ilkleri yaşıyorum anlayacağınız:1:
aşılamada böyle olmamıştım daha sakindim bu defa çok heycanlıyım,
kendimi kaptırmaya başladım bile galiba, inşallah hüsrana uğramam.:18:

tedavin hayırlı olsun canım inşallah ilk ve son olur ve bebeğin bu tedavinde nasip olur

Merhaba arkadaşlar bizim bugün transferden sonra 11. günümüz. Dün dayanamayıp test yaptırdık değerimiz 125.7 çıktı. Daha önceki adetlerimde de olduğu gibi sadece hafif bel ve hafif kasık ağrım oldu birkaç gün, adet belirtilerim olduğu için korktum hatta. İlk gün yattım onun dışında temizlik haricinde ev içinde gerekli olan işlerimi yaptım. Okuluma gitmedim ama o da arkadaşlarımın baskısıyla oldu :). Gelirsen seni almayız dediler. İnşaallah yarına değerimiz katlanır. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Merhaba Kızlar bende varım bu ay tüp bebek yaptıranlarda ; )

Bugün transferin 5. günü...Testime daha 1 hafta var :59: Beklemek ne kadar zormuş...Ben bir konuda bilginize başvurmak istıyorum...Bu sabah aynaya baktığımda yüzümde bir sürü sivilce ve kabarıklık olmuştu...Ben ergenlinle girerken bile sivilce olmadı...Sizlerde de böyle bişey oldumu ?

Bu arada hamile olan arkadaşlarında yazılarını okudum çok mutlu oldum...Evlatları hayırlı olsun...Darısı inş. bizlerin başına :34:

herkese slm kızlar haftasonu kalp atışlarını duyduk :66: allah hepinize nasip etsin inşallah yeni transfer olan arkadaşlara hayırlı olsun yatın dinlenin işi gücü boşverin birkaç gün yapmasanız hiçbir şey olmaz. İyi şeyler düşünün iyi olsun öptüm hepinizi :71:

herkese slm kızlar haftasonu kalp atışlarını duyduk :66: allah hepinize nasip etsin inşallah yeni transfer olan arkadaşlara hayırlı olsun yatın dinlenin işi gücü boşverin birkaç gün yapmasanız hiçbir şey olmaz. İyi şeyler düşünün iyi olsun öptüm hepinizi :71:

Gözün aydın canım :16: Allah sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin canım :49::nazar::nazar::nazar::nazar:

Gözün aydın canım :16: Allah sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin canım :49::nazar::nazar::nazar::nazar:

Selam arkadaşlar...
ben daha önce 2 tüp bebek tedavisi geçirdim maalesef ikiside negatif.yılbaşından sonra Prof.dr.Lemi İbrahimoğlu ile tekrar tedaviye başlıyoruz.Görüşlerimizi paylaşalım istedim ...Teşekkürler....:71:

nisa34 merhaba.....
bende lemi ibeyin hastasıyım ,hatta bugun oradaydım kontrolum vardı. kısmet artık insallah bebisimizi
burada kavusuruz :49:

Son düzenleme:
kızlar 10.gün sonucum 31 çıktı.pazartesi tekrar test yapılacak.çok mutluyum.galiba nihayet bende:49::49::49::49::49::66::66::66:

Back