asis Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2009 1.954 17 158 42 29 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi asis #41 ocwmays .!.: mayıs evlenmek için en ideal zaman bence ben de isterdim ama olmadı eylüle inş:97: Genişletmek için tıkla... eylül ayıda çok güzel canım en sevdiğin düğün ayları mayıs ve eylül'dür. birde haziranın ilk haftası
ocwmays .!.: mayıs evlenmek için en ideal zaman bence ben de isterdim ama olmadı eylüle inş:97: Genişletmek için tıkla... eylül ayıda çok güzel canım en sevdiğin düğün ayları mayıs ve eylül'dür. birde haziranın ilk haftası
ocwmays Minnişim Prensesim... Kayıtlı Üye 4 Aralık 2008 6.111 34 158 36 İstanbul 29 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi asis #42 asis .!.: eylül ayıda çok güzel canım en sevdiğin düğün ayları mayıs ve eylül'dür. birde haziranın ilk haftası Genişletmek için tıkla... ewt Mayıs'da olmayınca Eylül'e aldık o yüzden :) ayy ama o kadar uzak geliyo ki eylül ayı bana şuan inş. çabucak geçiverir
asis .!.: eylül ayıda çok güzel canım en sevdiğin düğün ayları mayıs ve eylül'dür. birde haziranın ilk haftası Genişletmek için tıkla... ewt Mayıs'da olmayınca Eylül'e aldık o yüzden :) ayy ama o kadar uzak geliyo ki eylül ayı bana şuan inş. çabucak geçiverir
asis Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2009 1.954 17 158 42 3 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi asis #43 - gelinlik provalarıma başladım - gelinlik ayakkabımı aldım - kına gecesinde giymek için bindallımı kiraladık - damatlığı aldık - bütün bohçaların içleri hazır, hiç bir eksik kalmadı - Sadece kına yakılmadan yani bindallıyı giymeden önce giyeceğim abiye kıyafet kaldı. onuda bir türlü beğenemiyorum ne yapıcam off
- gelinlik provalarıma başladım - gelinlik ayakkabımı aldım - kına gecesinde giymek için bindallımı kiraladık - damatlığı aldık - bütün bohçaların içleri hazır, hiç bir eksik kalmadı - Sadece kına yakılmadan yani bindallıyı giymeden önce giyeceğim abiye kıyafet kaldı. onuda bir türlü beğenemiyorum ne yapıcam off
asis Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2009 1.954 17 158 42 9 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi asis #44 kızlar çeyizim gitti ctesi günü her şey çok güzeldi
asis Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2009 1.954 17 158 42 19 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi asis #45 :))) kızlar ben evlendim üstelik üzerinden 9 ay geçtiiiii. yokmu mayıs ayında evlenen başka taze gelinler :))) böyle bir konu açtığımı bile unutmuştum. bugün açtığım konulara bakınca karşıma çıktı :)))
:))) kızlar ben evlendim üstelik üzerinden 9 ay geçtiiiii. yokmu mayıs ayında evlenen başka taze gelinler :))) böyle bir konu açtığımı bile unutmuştum. bugün açtığım konulara bakınca karşıma çıktı :)))
Umutlu30 vazgeçilmezimmm Kayıtlı Üye 15 Aralık 2009 774 64 318 39 İstanbul 21 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi asis #46 mihri85 .!.: benimde 29 mayısda ev dizme son haftaya kalıcak gibi aşyalar alındı ama herşey son zamanlara sıkışcak bir yandan mutlu bir yandanda mutsuzum evimi nasıl bırakıcam diye sizler ne hissediyorsunuz kızlar Genişletmek için tıkla... vay be zaman ne cabuk geçiyor geçen sene bu zamanlar telaşımız vardı şimdide bebek telaşımız var çok mutluyum eşimle bekarlık günlerimide özlüyorum
mihri85 .!.: benimde 29 mayısda ev dizme son haftaya kalıcak gibi aşyalar alındı ama herşey son zamanlara sıkışcak bir yandan mutlu bir yandanda mutsuzum evimi nasıl bırakıcam diye sizler ne hissediyorsunuz kızlar Genişletmek için tıkla... vay be zaman ne cabuk geçiyor geçen sene bu zamanlar telaşımız vardı şimdide bebek telaşımız var çok mutluyum eşimle bekarlık günlerimide özlüyorum
Umutlu30 vazgeçilmezimmm Kayıtlı Üye 15 Aralık 2009 774 64 318 39 İstanbul 21 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi asis #47 ben bile yazdımı unutmuştum sayfalrı karıştırırken gördüm nasıl gidiyor cnm evlilik