Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onlar hazirana yazıyor nedense![]()
benimde kınam 27 mayıs, nikahım 29 mayısta
eşya durumum şöyle, herşey hazır ve ben şu anda evlendikten sonra oturacağımız evde yaşıyorum zaten, nasıl derseniz koltuk takımı ve yemek masası zaten yeniydi annemindi, istanbulda 2012 kasıma kadar kirada oturacağımız için (evleri yapılana kadar) ve bu arada annemde memlekette kalacağı için onları yenilemedim, perde, halı, tv, buzdolabı, bulaşık makinası, yatak odası aldım
herşey ben evdeyken geldi, çok rahat oldu, psikolojim de süper çünkü şu anda zaten bu evde yaşadığım için alışma derdim, annemlerde memlekette olacağı için o iç kıyan özleme derdim olmayacak
ayrıca hiç heyecanlı değilim sanki beraber eve çıkıyoruz gibi hissediyorum
bu arada gelinliğim aysiradan, kına elbisemi daha almadım son hafta alacağım
hepinize sevgiler...
benimde 29 mayısda
ev dizme son haftaya kalıcak gibi aşyalar alındı ama herşey son zamanlara sıkışcak
bir yandan mutlu bir yandanda mutsuzum evimi nasıl bırakıcam diye
sizler ne hissediyorsunuz kızlar
inşallah bir sorun çıkmaz
oturcağımız evde şuan görümcem oturuyor görümcemde mayısın 2, haftasına boşaltıcak evi
mecbur bende beklemek zorundayım
Ah o görümceler yok mu?? bende bizim evi boşaltmasını 2 sene bekledim en sonunda umudumuzu kesip kiraya çıktık, umarım seninki de benimki gibi yapmaz, bu arada şaka bir yana 4 görümcem var şimdilik hepsi çok tatlılar...
benimde düğünüm 28 mayıs nş.
aysiranın gelinlikleri çok güzel. bende orada gelinlik denemiştim. hayırlı olsun canım
kızlar benim de herşey tamam, ev, eşya, gelinlik, düğün, davetiye..vss aklınıza ne gelirse fakat nikah için evrak işlemlerinde problem yaşadım yabancı vatandaş olduğum için. hep yanlış bilgilendirilmişim şimdi sıfırdan başlıyorum evraklarımı toplamaya. yurtdışından geleceği için en iyi ihtimalle haftaya hallolurbenim için dua edin çok stresliyim