• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Mayıs gelinleri buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

asis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
1.954
17
158
42
düğünlerimize 1 ya da 1,5 ay kaldı. hangi aşamalardayız yazıp paylaşalım istedim

kimse yorum yapmamış :5:

ben öncelikle ocak ayında nikah işlemlerimi evraklarımı tamamladım.

nikahımız düğün salonunda kıyılacak.

koltuk takımı, tv ünitesi, 8 kişilik masamızıda beğendik

ve ayrıca bembeyaz yatak odamıda aldık.

her şey önümüzdeki hafta sonu gelecek. evin mobilyalı halini çok merak ediyorum.

bu hafta içi boya işide biteck sonrada mobilyalar:66::66::66::66:

ama eksiklerim var tabiki

tül,perde, halı, ve süs eşyaları ayrıca mutfakta eksik eşyalarım var :85:

bugün bütün gün ıvır zıvırlarımı aldım. bunlar daha çok yordu beni

inanın mobilya ve gelinliğimi daha kolay seçip aldık.

bir sürü poşetlerle annem ve nişanlımla eve geldip onları evimizin salonuna bıraktık

evlenince bu ıvır zıvırları nasıl eve yerleştireceğim bilmiyorum

aldığım ıvır zıvırlar

ütü masası, çamaşır asacağı, çamaşır sepeti, süzgeçler, cezve, kahvaltı tabakları, banyo paspası
banyo terliği, balkona terlik, 2 adet şekerlik, ve daha bir sürü ufak tefek eşyalar:86:

Benimde 14 mayıs hazırlıklar son sürat devam ediyor hepinize mutluluklar dilerimm :)

kızlar hangi hazırlıklarınız tamam, hangileri eksik

ben çok merak ediyorum, yazıp paylaşırsanız sevinirim.

ptesi yatak odası takımım, tv ünitesi ve masamız

cuma günüde koltuk takımımız gelecek evimize. yarında boya işi bitiyor.

evin mobilyalı halini çok ama çok merak ediyorum :69::69::69::69::69::69::69:

çok heyecanlıyım :64::64::64::64::64::64:

sizler yoksa tamamladınız mı her şeyi:61::61::61::61::61::61:

bende komşu topicten hazıran gelınıyım hazırlıklar hemen hemen bitti gibi ufak tefek şeyler kaldı onlarında bi aciliyetı yok zaten allah evlilik hazırlıgı içinde olan bütün gelinlerimize bol para bol huzur ve mutluluk nasşp etsin

AMİN

amin canım amin, nişanlandıktan bir ay sonra işsiz kaldım.

her şeyim tamam, ama daha başka fikirlerim vardı. ah işsizlikk ahhhhhhhhhhh:84::84::84::84::84:

bizim buğün evin iç temizlik tamamen bitti heryeri pırıl pırıl yaptık,, yarın eşya için bakmaya gidicektik malesef nişanlım iş için istanbula gitmek zorunda kaldı zaten bi kaç modele bakmıştık önümüzdeki hafta içi gider karar veririz çeyizde bitti sayılır ufak tefekler kaldı sadece

mutfak dolabımızı yeni yaptırdık. tezgahı yarın takılacaktı.
ptesi yada salı gelicez diyerek ertelemişler. tezgah olmadan, eviye, ocak, fırın ve davlunbazıda takmıyorlar. son halini çok merak ediyordum.

benim kınam 27 mayıs cuma günü olacak. Ctesi dinlenicez. Pazar günüde düğünüm var canım

İstanbulda böyle dinlenme günleri moda oldu:87::87::87::87::87:

merhabalar bende mayıs geliniyim
7 mayısda nikahım var ama ben biraz yavaşım galiba akşam için bir eğlence yapıcaz ama yeri bile belli değil:))))
dün dolaplar takıldı
mobilyalar haftaya falan hazır.
gelinlik ve kına son rütüşlar
ama çalışınca insanın sinirlerini bozan müdürler yüzüden bugun nikah şekeri ve kına hazırlıkları için eminönüne gidecektim sabahtan beri sinirlerim bozuk olduğundan ağlayıp duruyorum:((((
hiçbirşey yapmak istemiyorum insanda heves bırakmıyorlar vallahiii.
yani bugün hazırlıklar durdu offffff

benimde 1,5 ayım var. daha nikah şekerleri ve davetiyem hazır değil :69:

mobilyalarım geldi.
aksilikler peşimizi bırakmıyor of:84::84::84::84:

mayıs gelini fazla yok heralde topiğinz boş kalmıs yada herkes hazırlık peşinde :D

Son düzenleme:
Back