aaa kendim gibi küçük göbekli birini gördüm sonunda :))
aynen benim de bu tarz bişey eylemcim senin de büyümemiş ya niye bizim cıkmıyor acep
demek sen de bizdensin bana da kimse inanmıyor
hatta işte abartıp günlük göbek takibi yapan ölcen bicenler var niye cıkmadı diye
amann hayırlısı napalım[/QUOTE
canım sen bayada hamile hamile duruyorsun valla... bence senin hassasiyetini anlamış çevrendekiler, üstüne geliyorlar.
yok canım ya siz ilk görüyonuz diye öyle sanıyorsunuz
göbekliydim ben zaten o yüzden insanlara göre ve bana tabii pek hamiş durmuyom:)
ama tabi gıcık etmek için ugrsanlar yok degil
yok canım ya siz ilk görüyonuz diye öyle sanıyorsunuz
göbekliydim ben zaten o yüzden insanlara göre ve bana tabii pek hamiş durmuyom:)
ama tabi gıcık etmek için ugrsanlar yok degil
amaaaan boşver göbek de neymiş, iki ay sonra bizi yuvarlayarak götürecekler zaten:):) hem kızın sana benzesin, senin gibi güzel olsun, göbek de eksik olsun:) kulağını tıka takılanlara, malum hassas dönemlerdeyiz onlar bizi anlamazlar:)
26+6 halimiz kocaman olduk
terlikleri görmeyelim:)))))))
amaaaan boşver göbek de neymiş, iki ay sonra bizi yuvarlayarak götürecekler zaten:):) hem kızın sana benzesin, senin gibi güzel olsun, göbek de eksik olsun:) kulağını tıka takılanlara, malum hassas dönemlerdeyiz onlar bizi anlamazlar:)
öyle canım napalım saglıkla kuzuları cıkaralım olmayan göbeciklerden yeter de artar bize
bütün kuzular güzel olacak insallah canım
saol aplacımmm benimcanımmmmmmmmmmmmmmmm maş. ttalım yaa cok güzel şiş böbegin benimkin bir görsenn aman ne kadar büyük yaa 9 aylık gibi allah bagışlasın süpersniz
deniz maaşallah artık büyütmüşün göbüşü
merhaba herkese , aranıza yeni katıldım ben de allah kısmet ederse mart ta doğum yapıcam. herkesinki şimdiden hayırlı olsun. resimlerinizi gördüm, hepsi birbirinden güzel. benim şimdilik göbeğim çok yok ama yine de belli. 24 + 2 günlük olduk, arkadaşlar top yuttuğumu söylüyor. üstelik 11 kiloya yakın aldım , böyle giderse en büyük göbüş benimki olacak :)
yani 26+4 ve ben toplamda 8 kilo aldım:79:Eki Görüntüle 112721
Biraz büyümüş müyüz ne?
Eşim, geçen haftaya göre göbüşümün büyüdüğünü söyledi, bana göre de sivrileşiyor galiba yavaş yavaş
Biraz önce çektim fotoyu :)
İşte karşınızda 22 Haftalık MASAL..
Bakın bakalım, siz ne diyeceksinizz?
Eki Görüntüle 108903
önüm arkam sobe :)
son halimiz
sonun da ben de, 23+0 ile burdayım, yeni ekleyebildim:):)
bu da bizim son halimiz (22+4)teyzeleri
26+6 halimiz kocaman olduk
terlikleri görmeyelim:)))))))
yani 26+4 ve ben toplamda 8 kilo aldım:79:Eki Görüntüle 112721
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?