2011 Lisans KPSS'ye hazırlananlar

canım benim pastiskam çok tşk ederim haber verdiğin için, internetten başvuru yapılıyor sanırım, 1 kasım sonmuş, başvuru yaparım burdan taban puan 50-60 diyor.yok cnm uzman kadroluk yok benim bölümde, düz memurluğa girebiliyorum ancak.
öpüyorum cnm arkadaşım olumunekankayizsmile

Pinky'mm canım hadi hayırlısı, inşallah olur tabii hayırlısıysa...
haber ver oldu mu mutlaka güzel arkadaşım benim olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
kızlar ben çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığın yurt dışı işçi hizmetleri uzman yrd. sınavına kabul edildim dua edin nolur bnm için cts sınavım var

Son düzenleme:
kızlar ben çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığın yurt dışı işçi hizmetleri uzman yrd. sınavına kabul edildim dua edin nolur bnm için cts sınavım var

canımm şahane, hadi hayırlısı...
umarım çok iyi geçer

ben 2011 kpss için ihtiyacın setini alıyım diodum ama internette 63 tlmi ne ? bana çok pahalı geldi izmirde bu kitapları ucuz satan bi yer yokmu yaa sevgi yolu hariç nolur yardım edin :44:

slm.. ben aöf işletme mezunuyum.. 2011 de sınava girmeyi düşünüyorum ama hiç bi bilgim yok sınavla ilgili hangi derslere çalışmam lazım bilmiyorum.. gy.gk dışında sadece işletme derslerinemi çalışmam lazım yoksa iktisat maliye gibi derslerede çalışmam gerekiyor mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…